LET’S TALK ABOUT: Cover stories

 photo unnamed-5.jpg

Het is begin december. Ik zit midden in mijn mislukte ‘Happy-Hippie-Running-periode’. Dat wil zeggen.. ik dacht dat het een goed idee was om alleen te gaan lopen op het moment dat ik daar zin in had, maar wat blijkt… hierdoor loop ik dus vrijwel niet. Ik kan nu minder eten dan wanneer ik volop in training ben, maar ik heb veel meer tijd om te eten omdat ik nu niet loop en omdat ik niet in opperbeste stemming ben (ik loop te weinig) eet ik lekker veel. Zo ook op donderdag 10 december.

Ik was de hele dag aan het eten, ’s avonds had ik nog een evenement van Runner’s World, waar ik eigenlijk helemaal geen zin in had, maar ik dacht dat het goed was om mijn neus te laten zien. De reden dat ik er geen zin in had, had trouwens niets met het evenement te maken, maar meer met mijn chagrijnige gedrag. Blegh, helemaal naar Amsterdam rijden. Het regent, misschien moeten we wel hardlopen? Blegh. Ik wil gewoon in bed liggen en Netflix kijken. En nog meer eten.

Maar als ik om zes uur de redactie van Runner’s World binnen wandel voor het evenement ben ik al mijn gemopper alweer vergeten, zo gaat dat meestal bij mij, van te voren zie ik ergens tegenop, maar als ik andere mensen zie ben ik al snel weer mijn enthousiaste zelf. Ik hoor dat er zo een fotoshoot plaats gaat vinden voor het magazine en mag meteen naar beneden voor haar en make-up. Oh wow, cool…

Niet veel later hoor ik dat dit niet zomaar een fotoshoot is, maar een COVERshoot. Een droom gaat in vervulling, ik (en heel veel andere leuke bloggers) op de cover van mijn favoriete magazine Runner’s World. Wow. Maar shit.. ik heb me de hele dag tonnetje rond gegeten en dan word ik op deze manier vereeuwigd op de cover van het magazine? Oooooooh noooooo!

De styling wordt gedaan door Rosanna en Lisa van Nike, dat betekent dat we volledig in de nieuwe Nike collectie op de cover komen. Hoe cool is dat. Als ik mijn setje aantref vind ik het ineens een stuk minder cool, ik mag in sportbeha op de cover. Gelukkig krijg ik Rosanna en Lisa zover om me een jasje te geven zodat ik niet helemaal ‘naakt’ sta, maar feit blijft, ik zal mijn buik in moeten houden.

Sta ik dan, met vier andere bloggers voor de camera (de foto wordt in delen geschoten). Ik mag in het midden staan, mag niet te veel lachen, maar moet ook vooral niet boos kijken. Ik moet kijken zo van ‘hier ben ik’, OK… tegelijkertijd denk ik aan mijn buik, hoe ziet die eruit. Sta ik wel rechtop? Zit mijn capuchon nog op mijn hoofd of is die inmiddels al afgewaaid. OK, relax… doe je best, dit is het moment, niet te veel lachen, niet te veel nadenken, niet te serieus kijken… Zo gaat dat ongeveer twintig minuten door, terwijl mijn mede-cover-genoten verschillende posities in nemen blijf ik stokstijf stil staan, als de dood dat ik per ongeluk een verkeerde positie aanneem (en dat dat dan ineens DE foto zal gaan worden). Buik aanspannen, BUIK aanspannen, waarom heb ik net nog een grote caramel latte gedronken. Het is gedaan, het is klaar.

WAAROM HEBBEN JULLIE NIET VAN TE VOREN GEZEGD DAT ER EEN COVERSHOOT PLAATS ZOU GAAN VINDEN?! Vraag ik aan iedereen van Runner’s World. Het zou een leuke verrassing moeten zijn. Was het ook wel hoor en je hoort me absoluut niet klagen (nu). Nee, ik sta niet met een sixpack op de foto, maar ik sta er wel op als Annemerel.. alhoewel, je zult me niet snel zo rustig en sereen zien kijken.

Na de shoot mocht ik niets delen, er zat een embargo op de kleding van Nike. Maar stiekem verstuurde ik via Snapchat natuurlijk wel beelden naar vrienden, zo ben ik. Vanmorgen werd ik op Facebook getagd in een bericht van Runner’s World, de cover was er en surprise, de foto van ‘mijn groepje’ was in het midden geplaatst op de ‘echte’ cover. Hoe cool is dat. De komende maand ziet iedereen die langs het tijdschriftenschap loopt deze foto. Hoe cool is dat. Stiekem vind ik dat HEEL ERG COOL.

Liefs,
Annemerel

P.S. in de nieuwe Runner’s World geef ik ook de beste hardlooptip die ik ooit gekregen heb en staat ook het selfie-hoofdstuk gepubliceerd! GO GET IT WHILE IT’S HOT!

Delen:

33 Reacties

 1. februari 25, 2016 / 17:05

  Je staat er ontzettend cool op! Wat gaaf dat je ook echt op de cover staat en dat jullie foto ‘de echte cover’ is. Ik vind de legging heel mooi.

 2. nettelie
  februari 25, 2016 / 17:05

  Jongehhh, waar HEB jij het over?! Je buik is fakking mooi en het is zooooo tof dat jij op de voorkant van de cover staat!!! Ik ga naar je uitkijken in het schap :D

 3. Mandy Mensen
  februari 25, 2016 / 17:07

  Wat een gave cover! Je hoeft je echt nergens voor te schamen, mijn buik ziet er niet zo uit na een dag eten, hahaha. En die legging van Nike, zo tof!

 4. februari 25, 2016 / 17:19

  Wat enorm gaaf dat je op de cover staat! En je buik is hartstikke strak, daar hoef je je echt niet voor te schamen. Moet je juist trots op zijn!

 5. Kate
  februari 25, 2016 / 17:32

  Als iemand tegen mij zou zeggen ‘VERRASSING! Je mag nu in een BH en legging op de foto!’ zou ik denk ik huilen. Daar moet je je toch niet alleen fysiek, maar ook een beetje mentaal op voorbereiden?! Maar gelukkig is je crisis aan de foto niet af te zien hoor ;).

 6. Ellis
  februari 25, 2016 / 17:33

  Superleuk! Mijn favoriete blogger op de cover van mijn favoriete magazine!

 7. februari 25, 2016 / 17:54

  Wat een toffe cover is het geworden! Super cool! En die legging vind ik ook echt fantastisch. :)

 8. Marije
  februari 25, 2016 / 17:57

  WoW… Dat is me nogal een verrassing! Maar uh… Vanochtend meteen de nieuwe Runner’s world gekocht en super cover!! Goed gedaan!!!

 9. februari 25, 2016 / 18:02

  Wat gaaf!! Als ik binnenkort langs het tijdschriftenschap kom, ga ik zeker kijken of ik je zie staan! Aan de ene kant is het balen dat je niet wist dat er een covershoot gepland stond, aan de andere kant is het misschien wel beter; misschien had je je dan wel dagen druk gemaakt en je rot geplankt? Je staat er prachtig op!

 10. februari 25, 2016 / 18:13

  gaaf zeg! En je ziet er prachtig uit! Ik ben jaloers op je buik ;).

 11. februari 25, 2016 / 18:43

  wat gaaf dat je op de cover staat! En leuk geschreven :)
  En maak je geen zorgen over je buik hoor, je ziet er prachtig uit! Ik zou willen dat ik zo’n figuur had :)
  Liefs XXX

 12. februari 25, 2016 / 18:50

  Ik werk in een boekhandel en kwam vandaag tijdens het uitpakken van de tijdschriften dus ook opeens de Runner’s World tegen – en het eerste wat ik dacht was: “Dit heeft Annemerel nog helemaal niet verteld!” – no joke haha. Maar supertof! Je staat er ook mooi op!

 13. Pascale
  februari 25, 2016 / 19:19

  Hele gave cover! Mijn vader heeft sinds kort een abonnement om de runners world, daar ben ik natuurlijk ook heeel blij mee.
  En je staat er echt super goed op! Ik snap wel dat je even in de stress schiet als je op eens te horen krijgt dat je in een sport bh op de cover gaat staan, haha.

  groetjes Pascale.

 14. februari 25, 2016 / 19:38

  Wat gaaf zeg! Je hebt echt een leuke blog, ik ben je gaan volgen :)

 15. februari 25, 2016 / 21:25

  Haha ik geloof ook niet dat ik dat echt een leuke verrassing zou vinden! Maar hoe dan ook, nu is het wel heel tof natuurlijk! Heel stoer. Sta je toch maar!

 16. februari 25, 2016 / 21:32

  Supertof!

 17. Vera
  februari 25, 2016 / 21:58

  Omg! Wel een heftige verrassing hoor. Ik kan me voorstellen dat je best even moest slikken. Zoiets is toch ook iets om mentaal op voor te bereiden of juist naar uit te kijken? Hoe dan ook, je staat er super goed op! Heel cool dat jouw foto ook nog in het midden staat.

 18. Jorinde
  februari 25, 2016 / 22:38

  Hi Annmerel,

  ik vind dat je er top op staat!
  Leuk verhaal trouwens. ;-)

 19. Danique
  februari 25, 2016 / 23:36

  Toen ik de foto zag dacht ik juist: wat heeft annemerel een mooie buik en dat terwijl ze niet altijd even gezond eet. DAT WIL IK OOK!! Super jaloersmakend, je hoeft je echt geen zorgen te maken. Ik, en waarschijnlijk nog tig andere mensen hier, zou(den) zo met je ruilen!!

 20. februari 26, 2016 / 08:01

  Je hebt je voor niks druk gemaakt hoor, jij (en je buik

 21. februari 26, 2016 / 09:10

  Ik was al helemaal verrast door de cover toen ik het blad uit de brievenbus haalde :) Ik vind dat je er heel stoer opstaat, dus goed gelukt!

 22. februari 26, 2016 / 09:10

  Wow meteen het magazine besteld toen ik het voorbij zag komen op instagram. Je ziet er top uit en wat een vette collectie!

 23. februari 26, 2016 / 09:11

  Hahahaha ik herken me enorm in je lui-eet vicieuze cirkel. Tijd om ‘m te doorbreken! Enne.. je cover is prachtig hoor! :)

 24. Desiré
  februari 26, 2016 / 10:21

  ik wou dat ik zo op de foto kon met ontblote buik haha! je bent prachtig :) misschien voor jezelf niet in je beste shape maar damn ik zou de hele dag met blote buik rond paraderen als ik jou was ;) leuke cover verder en leuk verhaal!

 25. Lisa
  februari 26, 2016 / 10:46

  Hij lag morgen op de deurmat, ziet er echt geweldig uit! Wees trots!

 26. februari 26, 2016 / 11:32

  Wat goed dat je gewoon voor je onzekerheid durft uit te komen! En dat terwijl er natuurlijk niks is om onzeker over te zijn, een sixpack is geen vereiste voor een prachtig lichaam!

 27. februari 26, 2016 / 13:33

  Oh haha dat is inderdaad wel een verrassing waar je eigenlijk voorbereid op had willen zijn! Ik snap je heel goed – hoe oké je buik ook is, na een dag eten is dat altijd anders en voelt het vooral minder chill. Maar volgens mij is ‘ie hartstikke tof geworden!

 28. Tessa
  februari 26, 2016 / 13:47

  Aaahh wat een toffe cover is het geworden! En ik wil wel ruilen van buik? Niks om je voor te schamen want je hebt -ondanks het eten- alsnog geen buik om U tegen te zeggen.

 29. Ilse
  februari 26, 2016 / 14:17

  Wat een leuke cover en zoals velen zeggen ; jij hoeft je echt nergens druk om te maken!

 30. Nadia
  februari 26, 2016 / 16:55

  Zo cool! :D Al begrijp ik wel dat het even een minder leuke verrassing als je je niet hebt voorbereid op zoiets… Maar je staat er hartstikke cool op!

 31. februari 27, 2016 / 23:45

  Ik vind ‘m echt heeeeel erg cool! Ook weer echt een collectors item voor mij haha. En Zélia staat er ook op! Yes!

 32. Lisa
  maart 1, 2016 / 23:44

  Zeker cool! Ga binnenkort even kijken!