SNAPSHOT DIARY: 23/3

 photo Collages30.jpg


 photo Desktop466.jpg

Goedemorgen kwart voor zeven, ik wil een foto van het uitzicht vanuit mijn raam maken maar mijn telefoon staat op de selfie-stand. Bekend probleem? Lekker met die mascara onder mijn ogen en die ‘dode’ blik nog in mijn ogen… maar hé het licht zorgt ervoor dat mijn huid er op een paar plekjes na prachtig uit ziet ;-).

En dit is waar het allemaal om ging, het uitzicht…

 photo Desktop466.jpg

Gisteravond sliepen we al rond half elf dus om half zeven ben ik klaar wakker. Marloes ligt nog even ‘een soort van’ te slapen, maar ik heb geen zin meer om terug naar bed te gaan. Ik heb al ruim een week geen plank meer gedaan dus ik vind het een mooi moment om dat weer even op te pakken. Plank-selfie…

Marloes is wakker-wakker en het is tijd om onze kamer op te ruimen en onze tassen in te pakken, vanmiddag rijden we helaas alweer naar Nederland. Eigenlijk stond er op de planning om tot en met dinsdag te blijven, maar we hadden allebei nog zoveel andere dingen te doen dat we toch maar besloten een dagje eerder terug te rijden. Scheelt een heleboel stress zeg maar.

 photo Desktop466.jpg

Ja, zoveel tassen en spullen had ik echt nodig voor een weekend.

Altijd hetzelfde ontbijt in hotels. Lekker saai!

 photo Desktop466.jpg

Het is net half negen en we zitten al in de lift, als één van de aller eerste. Wie denkt dat ik de enige ben die selfies maakt zit fout, Marloes doet het stiekem ook hoor!

Kijk nou, first tracks! Er is nog niemand op deze piste geweest. Magic.

 photo Desktop466.jpg

En dat levert dus dit soort happy faces op!

Maar kijk dan ook hoe mooi het er uit ziet…

 photo Desktop466.jpg

De dag na een sneeuwdag is al-tijd mijn favoriete dag. Want je hebt niet alleen mooie pistes, naast de pistes ligt er ook nog een laagje nieuwe sneeuw.

 photo Desktop466.jpg

Waar je engeltjes in kunt maken!!!!!!

 photo Desktop466.jpg

En lekker in kunt rollen enzo….

Maar dan is het toch echt tijd voor de laatste pistes en dat is bitterzoet.

 photo Desktop466.jpg

Dat was het dan, voor nu… voor dit seizoen.

Snel omgekleed en klaar om op zoek te gaan naar een lekkere wiener schnitzel, ons laatste avondmaal. Of nou ja, lunch…

 photo Desktop466.jpg

We eten onze schnitzel met frietjes op het zonovergoten terras van ‘Das Barbara’. Nog een laatste keer keihard genieten van een echte Oostenrijkse schnitzel. In Nederland krijg je zo niet hoor (en dan bestel ik ze eigenlijk ook nooit!).

 photo Desktop466.jpg

Dag Hotel Winter, Dag Obertauern… Sad faces…

 photo Desktop466.jpg

There we go! Marloes kruipt achter het stuur, ik maak een selfie. Goede rolverdeling.

 photo Desktop466.jpg

Inmiddels zijn we een paar uur verder en zijn we in Duitsland, de koffie die ik bij een ‘echte koffiebar’ drink is mega ranzig. Het kan verkeren…

 photo Desktop466.jpg

Gelukkig heb ik ook nog flessen met ‘gezond’ sap in mijn auto liggen. De sapjes komen van Marqt en zijn ‘gepascaliseerd’ en het schijnt dat de groenten en fruit die in het sap zitten op die manier al hun vitaminen behouden. Klinkt goed, ik ben geen scheikundige dus kan het niet controleren, maar het sap smaakt goed.

Marloes denkt dat groene sapjes gelijk staan aan ‘bleeghhhhhhhh’ maar ze neemt toch een slokje en is zo verrast dat ze meteen de receptuur van het groene sapje aan haar moeder doorstuurde met de vraag of ze dat kan maken.

 photo Desktop466.jpg

Mooie zonsondergang in Duitsland…

En dan is het ineens donker. Marloes zit nog steeds achter het stuur en weet je, het is eigenlijk nog veel moeilijker om wakker te blijven als je niet achter het stuur zit. Even doe ik mijn ogen dicht, maar slapen doe ik niet.

 photo Desktop466.jpg

Een roadtrip afsluiten in stijl, met McDonalds voer. Ik heb een McKroket en een McFlurry Stroopwafel. En nu ben ik er wel weer even klaar mee. Dit McDonalds avontuur was de druppel, nu gaan we weer ‘goed voor ons lichaam zorgen’. Na alle schnitzels, aperol spritz, frietjes en andere ellende heb ik echt weer trek in fruit, bananenpannenkoeken en rijstwafels met avocado en zalm.

Home sweet home. Marloes zet me af in Roosendaal waar mijn auto staat, ik rij alleen terug naar Den Haag. Ondertussen bel ik een uur lang met mijn zusje, want die heb ik eigenlijk al een week niet écht gesproken. Kan niet natuurlijk. Helaas kan ik bij thuiskomst mijn auto niet in de buurt parkeren en dat is balen, zeker als je zoveel spullen bij je hebt.

 photo Desktop466.jpg

Pakketjes, pakketjes voor mijn deur!

Om half twaalf zit de eerste was al in de wasmachine.

 photo Desktop466.jpg

Tien minuten later zit ik in bed met een kop thee en de laatste twee afleveringen van Glee. Ik heb meer tranen gelaten dan ik van te voren had ingecalculeerd, maar het was een mooi einde. De laatste vijf minuten heb ik nog twee keer opnieuw gekeken.

En toen was het ineens half twee en was het écht tijd om te gaan slapen. Dit was écht écht mijn laatste wintersportreisje van het seizoen. Ik weet dat ik het vaker gezegd heb.. maar nu is het serieus. Ok… behalve als ik nu word uitgenodigd op een SUPER VETTE PERSREIS, maar ik schat die kans op dit moment niet erg hoog meer in. Oh shit, ik krabbel al weer terug hè?! Maar hé, ik heb nu gewoon echt wel zin in lente. En eigenlijk ook wel in warm weer en zon en terrasjes en STRAND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

27 Reacties

 1. maart 25, 2015 / 12:03

  Dat lijkt me wel wat, pistes waar nog niemand op is geweest (Ik hou van verse sneeuw!) Prachtige plaatjes weer!

 2. maart 25, 2015 / 12:08

  Haha, weet je echt zeker dat dit je allerlaatste ski-reisje van dit seizoen was? Ik ben benieuwd! Jammer dat Glee is afgelopen, bij mij vloeiden de tranen ook rijkelijk haha.

 3. maart 25, 2015 / 12:11

  Die verse pistes zien er zo fijn uit. Het lijkt me echt geweldig om daaroverheen te skiën! (niet dat ik ooit geskied heb, maar ok). Super jammer dat je wintersport avontuur van dit jaar nu echt echt voorbij is. :(

 4. maart 25, 2015 / 12:13

  Lekker hoor, dat je zoveel reisjes hebt mogen maken! Ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar jouw blogposts erover vind ik altijd super leuk om te lezen.

 5. maart 25, 2015 / 12:18

  Lekker hoor! Ik heb de laatste glee nog niet gezien maar ben benieuwd:)!

 6. maart 25, 2015 / 12:24

  Tijd voor zonpersreisjes ;)

 7. maart 25, 2015 / 12:28

  Leuk om weer te lezen zo! Ik ben altijd benieuwd wat er in de pakketjes zit haha, nieuwsgierig! Zelf ben ik nog nooit wezen skiën (terwijl mijn vriend snowboard als sport..) maar je maakt je verslagen altijd zo dat ik het ook wel eens wil proberen!

 8. maart 25, 2015 / 12:36

  Wat een heerlijke diary weer Annemerel. Ziet er gaaf uit!

 9. Irene
  maart 25, 2015 / 12:43

  Van mij mag je best vaker gaan hoor, je snapshotdairy’s zijn super. Alhoewel… die van Italie vind ik stiekem nog leuker, maar dat zal er meer aan liggen dat ikzelf echt een zomer-persoon ben… Heerlijk, ik kan niet wachten op de warmte van de zon te voelen op mijn huid.

 10. maart 25, 2015 / 12:53

  Wauw, ziet er weer mooi uit! :) ik ben nog nooit op wintersport geweest, maar door jouw snapshot diaries wil ik ooook :D

 11. maart 25, 2015 / 13:23

  Super leuk om dit persreisje ook weer meegemaakt te hebben door middel van je plogs. Ben benieuwd naar die pakketjes!

 12. maart 25, 2015 / 13:38

  Heerlijk dat verse sneeuw je zou er zo een hap uit willen nemen.

  Leuke SD weer!

 13. maart 25, 2015 / 14:55

  Oooh die eerste foto is briljant!!!

 14. maart 25, 2015 / 15:11

  Je stráált echt :) Fijn he, weer thuis komen!

 15. Mirre
  maart 25, 2015 / 15:27

  Hahaha hoe killing is het om deze snapshotdiary te maken als je weer in Nederland bent? Ik mis de sneeuw stiekem wel een beetje. Ennnn leuke site trouwens! Kan ik vast een voorbeeld aan nemen ;)

 16. maart 25, 2015 / 15:53

  Je laatste ski reisje…. en dat moeten wij geloven?? Hahaha, we zullen zien. Zo te zien hebben jullie het goed naar jullie zin gehad.

 17. Ilse
  maart 25, 2015 / 16:14

  Eerst zien en dan geloven met die ski-reisjes van jou.
  Wat een heerlijke laatste dag in de sneeuw. En ik moet gauw Glee gaan kijken!

 18. maart 25, 2015 / 16:43

  Oooh wat heb je het weer heerlijk gehad! Ik moet de laatste paar afleveringen van Glee nog steeds terugkijken!

 19. maart 25, 2015 / 16:57

  Heerlijk dat het de laatste dag nog zo zonnig was! Ik ben lang geleden gestopt met kijken van Glee. Waarom weet ik eigenlijk niet!

 20. maart 25, 2015 / 20:55

  Aan alles komt een eind, dus ook voor ons :(… Ik vond het heerlijk om mee te mogen genieten met al je plogs!

  • maart 25, 2015 / 20:56

   En idd tijd voor de lente!

 21. maart 25, 2015 / 21:02

  Ik ben nog nooit op wintersport geweest maar door al die foto’s en reisjes van jou krijg ik ergens ook wel zin om een keer op wintersport te gaan. Heerlijk om te lezen en te kijken naar al die foto’s!

 22. maart 25, 2015 / 21:27

  Wauw, het uitzicht op de dag na sneeuwdag!!

 23. maart 26, 2015 / 13:55

  Wauw, volgens mij had je wel de mooiste dag uitgekozen als allerlaatste dag! Ziet er práchtig uit. Dat je niet in slaap kan vallen terwijl je de hele dag in de auto zit vind ik trouwens meer dan bijzonder, ik slaap altijd binnen een halfuur haha. Wist helemaal niet dat Glee definitief afgelopen is, toch een beetje het einde van een tijdperk… Een paar jaar terug was het in elk geval echt cool als je dat keek, haha.

 24. maart 27, 2015 / 10:29

  Heerlijk die sneeuw foto’s!! Haha en die Mc Kroket ziet er op zo’n foto toch niet echt lekker uit!

 25. lisan
  maart 30, 2015 / 16:41

  Ohhhhhhh Obertaurern, was ik het! ik skie daar nu al 7 jaar en het absoluuut een mooi skigebied! In de voorjaarsvakantie ben ik er geweest en ik mis het nu al weer! Door jou foto’s kan ik weer even terug kijken naar de zehnerkar (de eitjes/giraffe lift!) God wat een mooie piste is dat in de ochtend. ’s middags moet je er niet zijn maar ’s ochtends is hij puur genieten! Zo fijn om even terug te zijn!

  • lisan
   maart 30, 2015 / 16:42

   wat mis ik het, woops, typen is niet echt mn ding!