TUNE TUESDAY: I think there will never be any shame in my game

 photo IMG_1203.png

Sorry, ik krijg maar geen genoeg van mijn ‘No Shame in my Game’ playlists. De eerste met alleen maar nummers van boy&girlgroups die eind jaren ’90 begin ’00 hoogtijdagen vierden staat nog steeds regelmatig aan. Ook de lijst met iets recentere nummers (van Hilary Duff tot Shakira) doet het nog goed. Maar inmiddels is mijn favoriet toch wel de lijst met de recente schaamte-nummers. Hannah Montana, Justin Bieber, One Direction, dat soort werk…

De nummers van Hannah Montana kan ik – zonder grappen – allemaal foutloos meezingen. Het zijn ook zulke kaskrakers met keiharde teksten. Ik bedoel… “Life’s what you make it, so just make it rock”... GENIUS! “Nobody’s perfect, I gotta work-out again and again till I make it right… Nobody’s perfect, you live and you learn and if I mess it up sometimes, nobody’s perfect….” Ik bedoel maar… levenslessen haal je uit die nummers.

Maar ook Justin Bieber’s oude nummers kan ik prima waarderen… “BABY BABY BABY OOOOOOH” (iets minder diepgaand) en “I just need somebody to love…” (ja, dat maakt twee van ons Justin!). Maar Selena Gomez kan er ook wat van hoor… “Live like there’s no tomorrow” HELEMAAL MEE EENS!

Benieuwd naar de rest van de kaskrakers? Je luistert de playlist met de toepasselijke naam “I don’t think there will ever be shame in my game” hier!

Wat is jouw favoriete shame-lijst tot nu toe? Hebben jullie nog een idee voor een vervolg?

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. maart 24, 2015 / 17:21

  Haha wat een heerlijke lijst!

 2. maart 24, 2015 / 17:38

  Hannah Montana, One Direction en Justin Baby zijn mij totaal ontgaan. Katy Perry heeft het wel gered ;-)

 3. maart 24, 2015 / 18:11

  Take Me Home van One Direction blijft sowieso mijn favoriete guilty pleasure album EVER! Ik heb tentamenweek en door dit artikel ben ik net even los gegaan op Last First Kiss haha, ik had het nodig! :D Heerlijk!

 4. Jorinde
  maart 24, 2015 / 19:01

  Haha nice! Ken je G.R.L. – Ugly Heart? Rent ook heerlijk!

 5. Ilse
  maart 24, 2015 / 19:19

  Wat een heerlijke lijst, ik kan ze ook allemaal schaamteloos meezingen!

 6. maart 24, 2015 / 20:04

  *zet Spotify op privéssie*

 7. Ingrid
  maart 24, 2015 / 20:06

  Ik vind ze allemaal heerlijk op z’n tijd! Hoewel ik Hannah Montana enzo echt nog nooit gehoord heb. Ik zou me nog wel een foute lijst met Hollandse meezingers kunnen voorstellen (Nick en Simon – De Soldaat, Guus Meeuwis – Brabant, Rob de Nijs – Het werd zomer, Alain Clark – Heerlijk, dat soort ongein;).

 8. maart 24, 2015 / 20:52

  Haha heerlijke lijst! Smack That van Akon, Break Your Heart van Taio Cruz, Beauty& the Brains en Grenade van Bruno Mars kan ik allemaal keihard meezingen haha