RUN BABY RUN: I can’t wait

 photo Recently Updated11.jpg


– Ik kan niet wachten om weer te rennen met zonsondergang, door de duinen of over het strand.

– Ik kan niet wachten om weer (pijnloos) een lange duurloop te kunnen doen, gewoon 25 kilometer rennen, omdat het kan en omdat het me gelukkig maakt.

– Ik kan niet wachten om een PR te lopen op de 10 kilometer. Bij welke wedstrijd het gaat gebeuren weet ik nog niet, maar het móet gewoon gaan gebeuren.

– Ik kan niet wachten om weer te gaan trainen voor een marathon. Tijdens marathon-training denk ik ‘oooh ik wil zo graag sneller worden op de korte afstanden’, maar nu de Rotterdam Marathon dichterbij komt denk ik…. shit, waarom ga ik geen marathon lopen?

– Ik kan niet wachten op rennen naar het strand en dan op een terrasje neerstrijken voor een lekker koud glas Cola met een vriendin, en daarna rustig naar huis rennen. Multitasking noemen ze dat toch? 1. Hardlopen, 2. Quality-time met vriendinnen, 3. Genieten van het strand.

– Ik kan niet wachten om in een kort broekje met een hemdje hard te lopen en het dan alsnog WARM te hebben (van de zomer denk ik daar waarschijnlijk anders over, maar nu…).

– Ik kan niet wachten om op een zondagmiddag samen met mijn zusje, vader en broertje (!!! nieuwste hardloopfan van de familie) hard te lopen. Mag mijn moeder mee op haar fiets met proviand voor onderweg. En dat we daarna dan met zijn allen in de tuin gaan barbecuen.

– Ik kan niet wachten om weer te rennen in Italië, er is nog niks geboekt en er staat nog helemaal niets vast, maar ik kan me niet voorstellen dat ik van de zomer niet in Italië beland.

– Ik kan niet wachten op We Run Amsterdam op 16 mei.

– Ik kan niet wachten om weer eens met jullie te trainen.. als het goed is hoef ik daar niet heel lang meer op te wachten.

– Ik kan niet wachten om gewoon NIET meer over mijn knie en andere blessures te hoeven nadenken.

– Ik kan niet wachten op een heerlijk ochtendzonnetje dat me tijdens een duurloop op zondagochtend vermaakt.

– Ik kan niet wachten om mijn nieuwe witte hardlooptop van Stella Sport te combineren met een licht zongebruind en zweterig lichaam (net zoals op de foto’s van het Instagramaccount van de Australische sport webshop Stylerunner).

– Ik kan niet wachten op ijsjes na het hardlopen, want die verdien ik… en er is niets zo lekker dan een lekker koud en fris ijsje na het rennen. Geen chocola, maar het liefst iets van een citroen waterijsje.

– Ik kan gewoon niet wachten op de lente… De echte lente, niet die flut-lente waar we nu mee opgescheept zitten.

Waar kan jij niet op wachten?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. maart 25, 2015 / 17:03

  Jaaa, lekker in het zonnetje hardlopen, dat klinkt echt super goed!

  We run the night heb ik ook erg veel zin in. :)

 2. maart 25, 2015 / 17:42

  O, ik ga je zien de 16e! Ik vind het zoooo spannend! Maar daar kan ik nog wel even op wachten want er moet nog getraind worden haha. Maar die lente? Laat maar komen!

 3. maart 25, 2015 / 18:13

  Ik mis ook de echte lente, vandaag was weer flut.. Bah!

 4. maart 25, 2015 / 18:14

  Ik kan ook niet wachten op de lente. Ik kan niet wachten op het moment dat ik om negen uur ’s avonds nog kan rennen omdat het nog licht is, het niet meer koud is, ik een kleurtje krijg van het lopen…

  Bovenal kan ik niet wachten tot ik mijn halve marathon training officieel begin en mijn afstanden ga uitbouwen. Dat in combinatie met de lente….. yay!

 5. maart 25, 2015 / 18:30

  Ik kan niet wachten tot de toetsweek voorbij is en ik dus weer kan hardlopen. Ik kan dat nu natuurlijk ook al wel doen, maar het komt er gewoon niet van en mijn kleine stukjes vrije tijd die ik heb, besteed ik nu dan liever aan op de bank hangen en in bed liggen. Maar over een halve week weer aan de slag; over drie maanden al een wedstrijd!

 6. Laya
  maart 25, 2015 / 18:33

  Ik kan niet wachten op de dag dat ik voorgoed van blessures verlost ben! Dat zou me zo gelukkig maken.

  xx

 7. maart 25, 2015 / 18:55

  Lieve Annemerel,

  Dank voor je inspiratie. Je zet me tot nadenken over dingen die ik in het vooruitzicht hebt, kleine dingen waarvan ik geniet, mooie momenten die komen gaan..de lente en de zomer! Heerlijk, dank daarvoor. Bij deze mijn reactie:

  – Ik kan niet wachten tot de eerste zonnestralen mijn huid prikkelen.

  – Ik kan niet wachten tot mijn blote voeten het zand en zeewater voelen.

  – Ik kan niet wachten op de eerste wijntjes in goed gezelschap op het terras.

  – Ik kan niet wachten op de blik van vreugde, genot en plezier wanneer mijn kinderen in het zwembad aan het spelen zijn in Italië.

  – Ik kan niet wachten op ongedwongen dansen op zomerfestivals.

  – Ik kan niet wachten op het buitenleven, de lange avonden in de frisse buitenlucht.

  – Ik kan niet wachten op de de drive en energie om weer te gaan hardlopen.

  – Ik kan niet wachten om sterker te worden, mezelf feilloos te kunnen optrekken en de monkeybars te trotseren tijdens de Strong Vikingrun.

  – Ik kan niet wachten om nog fitter, strakker te worden en meer kilo’s kwijt te raken.

  Kortom, ik kan niet wachten op al het goeds wat de lente met zich mee zal brengen :-)

 8. maart 25, 2015 / 19:18

  ik kan niet wachten op lenten en zon en buiten lopen met zonder jas! :) Komt er dit jaar weer een #fitforsummer? Ik krijg met de lente helemaal zin om weer wat meer op mijn gezondheid te letten en te sporten :D

 9. Amber
  maart 25, 2015 / 19:50

  Ik kan niet wachten op eindelijk 5km aan 1 stuk hardlopen… en op dat bakje chips dat ik eigenlijk wel verdiend heb na 2 (zware) trainingen achter elkaar. Roeien en daarna hardlopen is geen goede combinatie zo na elkaar ;)

  Waar ik dan weer NIET niet op kan wachten is de spierpijn morgen, die sla ik liever over!

 10. maart 25, 2015 / 20:15

  Ik verheug me zo op rennen in shorts + top! Ik ben klaar met al die lange mouwen en handschoenen… Super leuk trouwens dat (bijna) je hele familie hardloopt!

 11. maart 25, 2015 / 20:56

  En waarschijnlijk kun je ook niet wachten op het plaatsen van zulke perfecte run-Instagramfoto’s :) Lekker lijstje, ik vind het weer van vandaag ook heeelemaal niets haha. Doe dan tenminste nog één zonnestraaltje of geen regen, maar helaas…

 12. Ilse
  maart 25, 2015 / 21:19

  Heerlijk, ik krijg spontaan na 2 weken weer zin om te lopen!
  Komen er weer bootcamps aan? :)

 13. Lana
  maart 26, 2015 / 03:14

  Ik kijk ook altijd uit naar het hardlopen in een kort broekje en een top, maar als het dan eindelijk kan dan kan ik alleen maar denken dat ik het toch liever koud wil, want ‘dit is zooo veel te warm’. Inmiddels is het hier (amerika) al super warm en is het rennen in de zon nu nog wel fijn (voor mn bruine kleurtje ook!). En wat Italie betreft, misschien moet je maar niets plannen, want dan ga je vast uiteindelijk ook wel heel wat keren net zoals je skitripjes!

 14. Eva
  maart 26, 2015 / 09:05

  Hoi Annemerel,

  Ik zou zeer graag nu een rondje op het strand gaan lopen.
  Heel tof artikel!

  Over twee weken heb ik een citytripje geboekt voor drie dagen Den Haag. Ik vroeg me af of er reeds een artikel op je blog te vinden is over de hotspots (shoppen, eten…) in Den Haag samen verzameld?
  Alvast bedankt en nog veel succes!

  Groetjes, Eva