SNAPSHOT DIARY: 23/10

 photo Recently Updated105.jpg


 photo Recently Updated105.jpg

Goedemorgen nieuw nummer van Ellie Goulding, I Like!!!

Wat vinden jullie van mijn fantastische pyjama. Normaal slaap ik in veel minder kleding, maar ik dacht.. laten we dit keer de schouders warm houden, wellicht wil dat wat helpen met de pijn die ik iedere ochtend in mijn schouders na het slapen heb. Het heeft niet geholpen. Ik heb het ’s nachts wel heel warm gehad.

 photo Recently Updated105.jpg

Kijk eens hoe gezellig ik het gemaakt heb, ik ben lekker aan het werk met mijn blog en voor Metro.

Het is echt een hele goede muziekochtend, het nieuwe nummer van Adele komt rond negen uur uit (ik zit de hele ochtend al te googelen en om negen uur staat ‘ie eindelijk op Spotify!). Ik ben groot fan van het nummer.

 photo Recently Updated105.jpg

Mijn video voor Garnier (ik zeg steeds L’Oréal omdat Garnier onderdeel van L’Oréal is en L’Oréal dus de opdrachtgever is) is op Facebook al bijna 50.000 keer bekeken. Op het moment van schrijven is dat zelfs al ruim 70.000 keer.

Lekker stukje bananenbrood (ik had al ontbeten toen ik besefte dat ik een Snapshot Diary ging maken.

 photo Recently Updated105.jpg

Time to run, eindelijk na negen dagen vol met excuses.

Ik loop voor mijn doen rustig en een korte afstand, 4,5 kilometer. Ik haal een Pumpkin Spice Latte op de terugweg, had er zo’n trek in. Het was ook de enige reden dat ik mijn huis verliet. Moet zeggen dat toen ik eenmaal mijn eerste stap had gezet alle negatieve gevoelens weg waren. Het voelde meteen super goed en ik dacht ook… waarom deed ik zo moeilijk?

 photo Recently Updated105.jpg

Ik hou van blaadjes op de grond, het liefst schop ik ze de lucht in.

Op de terugweg doe ik nog even boodschappen, batterijen.. heel belangrijk! En broodjes bij mijn favoriete bakker.

 photo Recently Updated105.jpg

Oh hello… dit olijvenbroodje is favoriet!

Even iets opgehaald op kantoor van Mike van … iloveskiing.org en (skiinformatie.nl) ik krijg een mooie pet van hem, die ga ik dus echt wel dragen.

 photo Recently Updated105.jpg

Daarna snel door naar Amsterdam, ik heb samen met Francien en Babette (van Glamour) een interview met DE Dafne Schippers. Daarover later meer.

Deze heerlijke gezonde hapjes die tijdens het interview voor ons staan zijn ook heel erg fijn.

 photo Recently Updated105.jpg

Na het interview werk ik nog even aan een stuk voor Metro, vervolgens verplaatsen we ons naar Baut, naast het Olympisch Stadion, om wat te drinken en te eten.

 photo Recently Updated105.jpg

We zijn namelijk nog niet klaar met Dafne, we krijgen ook nog een training, een speedsession. Ik doe maar een klein gedeelte van de training mee omdat ik op tijd naar huis moet. Dit was mijn eindsprint tijdens de 400 meter… ik vraag me af waarom het net lijkt dat ik een danspasje aan het doen ben.

Even bij mijn ouders, er staan chocolade truffels op tafel en ik mag er eentje… kies ik natuurlijk deze uit ;-).

 photo Recently Updated105.jpg

Home sweet home, ik heb helemaal niet ‘echt’ avondeten op en ik heb dus best wel trek. Gelukkig staat er nog een mini quiche in de koelkast en ik heb ook nog wat avocado en zalm gevonden. Kan ik wel gebruiken.

En kijk eens wie er ook is.. ROSIE! Ze is druk bezig met het uploaden van een video voor YouTube, helaas wil het niet zo lukken dus als je dit weekend niets op haar kanaal ziet verschijnen, ze heeft echt haar best gedaan. De reden dat Roos bij mij slaapt? We gaan morgenochtend vroeg (voor jullie dus vanmorgen vroeg) samen een roadtrip maken naar het buitenland. Kunnen jullie raden waar naartoe? We gaan natuurlijk alles filmen!!!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. oktober 24, 2015 / 12:40

  Leuke diary! Het nieuwe liedje van Ellie Goulding is echt tof he? Ik denk dat ik ‘m het leukste vind van haar drie nieuwste liedjes. Wat gaaf dat jullie op een roadtrip gaan, ben benieuwd waarheen! Have fun :)

 2. oktober 24, 2015 / 12:43

  Ik hou er zelf wle van om met lekker warme kleding in bed te kruipen, maar mja, ’s nachts gooi ik de helft dan uit omdat ik het te warm krijg. Yum, bananenbrood!

 3. oktober 24, 2015 / 12:53

  Parijs??

  Leuke snapshot weer stoer dat je Dafne hebt ontmoet.

 4. oktober 24, 2015 / 13:18

  Dat nieuwe lied van Adele, prachtig! Leuk dat je Daphne interviewde en ik ben benieuwd naar jullie roadtrip!

 5. oktober 24, 2015 / 13:23

  Oeeeeh ik denk dat jullie naar Parijs gaan.. Maar not sure, ben heeeel benieuwd :)

 6. oktober 24, 2015 / 14:01

  Ohhh, ik verheug me al op de roadtrip vlogs!

 7. Nieke
  oktober 24, 2015 / 14:03

  Slaap je op je zij? Want vaak als je op je zij slaapt wordt je ene schouder in je matras gedrukt. Misschien dat het helpt als je op je rug gaat slapen? Dat helpt bij mij in ieder geval wel (: Veel plezier met jullie roadtrip (:

 8. oktober 24, 2015 / 14:27

  Wat een fijne dag..Ik ben benieuwd naar jullie roadtrip!

 9. oktober 24, 2015 / 16:26

  Krijg helemaal zin in die Pumpkin Spice Latte aangezien ik net 15 heb hardgelopen. Maar heb ook zin in sushi en laten ze nou net een verse sushi afdeling hebben in onze nieuwe Albert Heijn <3 In ieder geval leuke diary, klinkt echt gezellie!

 10. oktober 24, 2015 / 16:38

  Veel plezier met je zusje!

 11. oktober 24, 2015 / 16:41

  Wat leuk dat jullie een roadtrip gaan maken!

 12. oktober 24, 2015 / 16:46

  Oeeeh wat leuk samen een roadtrip! En tof dat je Dafne Schippers hebt ontmoet!

 13. oktober 24, 2015 / 18:15

  Belgie? Parijs? :)

 14. oktober 24, 2015 / 18:27

  Wat een leuke pyjama!! Ben benieuwd welke bakker je favoriet is!

 15. Lana
  oktober 24, 2015 / 20:40

  Ik ben benieuwd naar jullie roadtrip! Denk dat het Parijs wordt

 16. oktober 24, 2015 / 21:05

  Italië, right? Ik ben in ieder geval alvast heel erg benieuwd naar jullie vlogs :D Super leuk!

 17. oktober 24, 2015 / 22:55

  Wat een heerlijke snapshot diary Annemerel! Sprinttraining van DE queen of sprints en een roadtrip met Roos (die natuurlijk richting Oostenrijk moet zijn).. Klinkt als een fijne dag. Enjoy!

 18. oktober 25, 2015 / 08:14

  Wat goed dat je weer bent wezen hardlopen! Ik ben erg benieuwd naar jullie roadtrip. Super leuk!!

 19. Ilse
  oktober 25, 2015 / 10:36

  Die nieuwe nummers van Adele en Ellie Goulding zijn zoo leuk, vooral die van Adele is favoriet! Gaaf zeg dat interview en die workshop met Dafne Schippers.