FRIDAY FAVOURITES: 190

Favourite Breakfast – Breakfast for champions.

 photo IMG_4662.jpg
Men neme het lekkerste brood ooit (van Philippe Galerne), met bekleed dit met zalm, scrambled eggs en avocado. Beetje afmaken met peper en zout en… je hebt het beste broodje ooit. Echt waar. Een ontbijt voor kampioenen. Koolhydraten, eiwitten, vetten… ze zitten er allemaal in.

Favourite Drink – Pumpkin Spice Latte

 photo IMG_4663.jpg

This is a friendly reminder… De Pumpkin Spice Latte is nog maar tot 31 oktober te bestellen… Een goede reden voor mij om de hele week PSL’s te drinken. Starbucks zou me een kaart moeten geven waarmee ik altijd gratis koffie kan halen, want ik maak iets te veel reclame voor de Pumpkin Spice Latte… kan het niet laten. #notsponsored #krijgdusnietbetaaldomdittezeggen #anderszouikhetsowiesoaltijdvermelden

Favourite Home – Aranka (& her BF’s) in Rotterdam
 photo IMG_4612.jpg

Serieus… als ik het geld zou hebben, zou ik het wel weten… dan zou ik net zo’n gaaf huis kopen als dat van Aranka en haar vriend. Huur ik ook meteen haar vriend in om het in te richten, want die jongen heeft gewoon smaak. Ik bedoel.. die keuken.. die marmeren tafel.. die (echte) Eames stoelen.. Volgens Aranka was het haar vriend die voor het grootste gedeelte het huis heeft vol gezet (maar ik kan me niet voorstellen dat Aranka een goede invloed gehad heeft…). Ik bleek zelf erg weinig foto’s van het interieur gemaakt te hebben, maar als je benieuwd bent naar Aranka’s huis moet je haar vooral volgen op Snapchat (ArankaWorld) of op Instagram natuurlijk. #goals #inspiratie

Favourite YouTube Channel – Ellen Degeneres

Ik ben fan! Hier schreef ik dinsdag al over… maar ook deze week keek ik weer iets te veel video’s, want er komen ook gewoon dagelijks weer een aantal nieuwe video’s bij. Ik bedoel… hoeveel YouTubekanalen hebben dagelijks meerdere nieuwe video’s? Deze week was het optreden van Florence + The Machine favoriet.

Favourite Song – One Direction – Perfect

Het was een close call met Troye Sivan’s FOOLS, maar sorry… One Direction won het toch nipt. Het nummer lijkt (is) geïnspireerd op Taylor Swift’s ‘Style’ en ik heb dan ook zo’n vermoeden dat dat een belangrijke reden is waarom ik het ZO leuk vind. Ik zal niet ontkennen dat ik in het verleden vaker naar One Direction geluisterd heb, maar zo leuk als ik dit nummer vind.. dat heb ik nog nooit met een nummer van One Direction gehad. Wat vinden jullie ervan? Ik kijk nu echt uit naar november, wanneer het nieuwe 1D (muahaha fan-talk) album verschijnt.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. nettelie
  oktober 23, 2015 / 17:02

  WAT VIND JE VAN DE NIEUWE ADELE!!!!!
  Ik vind hem zoooooo mooi. Staat de hele dag al op repeat hier. Fijn weekend! x

 2. Jaimy
  oktober 23, 2015 / 17:21

  Je kan je niet voorstellen dat Aranka een goede invloed heeft gehad? :p

 3. oktober 23, 2015 / 17:30

  Dat broodje!!!!!

 4. oktober 23, 2015 / 18:13

  Oh dat broodje!!

  Ik moet zo even Eames stoelen opzoeken want het zegt mij niks. Leuke favorieten weer.

 5. oktober 23, 2015 / 18:56

  Dat broodje ziet er echt heerlijk uit!

 6. oktober 23, 2015 / 20:16

  Lekker liedje!

 7. Ilse
  oktober 23, 2015 / 22:46

  Wauw, dat broodje ziet er heerlijk uit! Dat word dus gauw nog een PSL proberen en het huis van Aranka is echt mooi!

 8. oktober 24, 2015 / 09:56

  Dat ontbijtje ziet er echt heeeerlijk uit! En Aranka heeft inderdaad echt een prachtig huis, in love!

 9. oktober 24, 2015 / 10:53

  Jaa, Perfect vind ik ook leuk! Heerlijk dat ze elkaar als inspiratiebron gebruiken, het levert mooie liedjes op! ;-)

 10. oktober 24, 2015 / 15:06

  Het huis van Aranka is echt prachtig! Ik vind vooral het contrast van het ruige van de muur met het strak design van het aanrecht top.

 11. oktober 24, 2015 / 18:37

  Dat broodje ziet er hemels uit!