FRIDAY FAVOURITES: 230

Favourite Feeling – Bouncing on the waves on a boat

Het gevoel dat je keihard over de golven zoeft, ik heb in geen tijden zo hard gelachen. Wat een heerlijk gevoel. Is er hier iemand met een boot op Ibiza en mag ik een keertje meevaren ;-).

Favourite Gadget – Bose QuietComfort 35

 photo bose01.jpg

Tweeënhalf jaar geleden kocht ik de Bose QuietComfort 15. Deze ging helaas net een maand nadat de garantie afliep kapot (ik weet nog steeds niet waarom). Bose was zo lief om deze voor mij te vervangen met de opvolger, de QuietComfort 25. Maar sinds ik de iPhone 7 heb zonder headphone plug, is die toch wat lastiger te gebruiken. Ik kan hem natuurlijk met het verloopstekkertje in de oplader stoppen, maar dat betekent wel dat ik niet meer kan laden en muziek luisteren tegelijk. En als ik in het vliegtuig zit (waar ik mijn Bose QC altijd gebruik) heb ik mijn iPhone altijd aan een mobiele lader hangen zodat ik met een volle batterij het vliegtuig verlaat. Ik ben dan ook ONTZETTEND gelukkig dat ik nu de opvolger van de QuietComfort 25, de QuietComfort 35 heb. Deze is DRAADLOOS. En dat is fantastisch. Morgen heb ik een nog veel uitgebreidere blog voor jullie waarom ik hier zo blij van word en waarom dit (voor mij) echt de investering waard is.

Favourite Gadget II – iPhone 7 Plus

Terwijl ik mijn stukje over de Bose QC schrijf bedenk ik me ineens.. ik heb nog een hele fijne nieuwe gadget deze week gekocht, de iPhone 7 Plus! Vraag met op dit moment alsjeblieft niet tussen die twee te kiezen, met beiden ben ik zo ontzettend blij. Natuurlijk was ik ook gelukkig met mijn iPhone 6, maar ik kan hier zoveel meer mee. Filmen gaat nog beter, het scherm is prachtig, de batterij gaat veel langer mee en het gevoel dat een nieuwe iPhone me geeft – hoe oppervlakkig dit misschien ook mag klinken – is gewoon heel goed.

Favourite Movie – Bridget Jones’s Baby

Na twee jaar wachten draait ‘ie eindelijk in de bioscoop, de nieuwe Bridget Jones. Afgelopen dinsdag zag ik hem samen met mijn moeder in de bioscoop en hij was ZO goed!!! Ik had niet verwacht dat ze na twee films nog zo’n leuke film konden maken. Ook bijzonder; door alle promo’s dacht ik dat ik alle grappige momenten wel gezien had, maar niets is minder waar. Deze film is gewoon twee uur lang keihard lachen.

Favourite Song – Emeli Sandé – Hurts

Het nieuwe nummer van Emili Sandé is zo lekker! Die energie! Heerlijk! Deze komt in mijn Chicago Marathon afspeellijst (dinsdag op mijn blog!). Hierboven trouwens de Live versie opgenomen in de BBC Live studios. Zoveel respect mensen die zo goed live kunnen zingen.

HAPPY FRIDAY! FIJN WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Suuz
  september 23, 2016 / 21:27

  Mijn hemel… Bose en iPhone… allebei op de wishlist hier!!!! morgen naar Bridget! ben benieuwd!

 2. Ilse
  september 23, 2016 / 22:44

  Die favorieten, ik snap wel dat je daar blij van word!

 3. september 24, 2016 / 07:06

  Naar die nieuwe Bridget Jones ben ik zo benieuwd! Zeker omdat ik de eerste twee films zo goed vond en zo vaak herbekijk. :-)

 4. september 26, 2016 / 15:36

  Als het goed is kan ik na deze week Bridget Jones ook op mijn lijstje zetten ;) En wauw, wat een gadgets!