SNAPSHOT DIARY: 22/4

 photo Recently Updated26.jpg


 photo Recently Updated26.jpg

Morrrrrrrrrrrnnnning weet je hoe lekker jezelf in bed uitrekken kan zijn…. ik doe het gelijk tegelijkertijd met het maken van een selfie. Zo ben ik.

Na een paar bananenpannenkoeken schrijf ik onder het genot van een hele lekkere cappuccino mijn to-do-list voor de dag.

 photo Recently Updated26.jpg

En die lijst begint met het afmaken van mijn snapshot diary van de dag ervoor.

Ok… dit stond niet op mijn to-do-list, maar ineens zit ik in de sale van Stylerunner. Mijn mandje zit al snel vol, maar op het moment dat ik wil gaan afrekenen klik ik toch maar weg. Niet nodig An, niet nodig…

 photo Recently Updated26.jpg

Mijn guilty pleasure, de DailyMail stond ook niet op mijn To-Do-List trouwens…

Lunch! Rijstwafels met avocado en gekookte eitjes.

 photo Recently Updated26.jpg

Wel op mijn to-do-list, een work-out! Mensen vinden het knap dat ik selfies kan maken tijdens het planken, ik vind het juist helpen! Doordat ik me even niet focus op de pijn die ik voel, gaat de tijd een stuk sneller. Zijn die twee minuten zo voorbij.

 photo Recently Updated26.jpg

Om 14.00u heb ik een meeting bij PR Bureau Newslab, alweer voor Canon. Ik ga de komende tijd een nieuwe camera van Canon testen, de Canon G7X.

Daarna rij ik door naar mijn uitgever, waar ik het hele bureau graag overneem met mijn spullen. Mijn MacBook, iPad, Nikon en nu dus ook Canon camera.

 photo Recently Updated26.jpg

Zo fijn, voor de deur kunnen parkeren bij mijn uitgever, nooit hoeven zoeken naar een plekje. Zo naar… het kost 4 euro per uur. En dat is niet het enige parkeergeld dat ik vandaag betaal, ik rij na mijn boekmeeting namelijk door naar de UvA (CREA) voor de diploma uitreiking van mijn broertje. Ook daar betaal je 4 euro per uur (maar goed is niks in vergelijking met de 5 euro die ik betaalde op de Vijzelgracht).

One of my many guilty pleasures, Ice Tea.

 photo Recently Updated26.jpg

Deze jongen is nu dus een soort van Politicoloog. Of nou ja, hij heeft zijn Bachelor of Science gehaald. Volgens mij mag je jezelf dan nog niet echt Politicoloog noemen toch?

Om het te vieren gaan we met de familie eten bij een Italiaans restaurantje op de Lindengracht (weer 4 euro per uur… OK, ik hou op met zeuren, ik kan ook gewoon met de trein gaan als ik er zoveel problemen mee heb). Maar voordat we op de Lindengracht zijn, moet ik eerst even Amsterdam trotseren in de spits, met fietsers en heel veel toeristen enzo. Mijn vader zit voorin naast mij, mijn moeder, broertje en zijn vriendin zitten achter me. No pressure verder… Alleen het leven van vier anderen nu ook nog op het spel.

 photo Recently Updated26.jpg

Broeder en zuster, zijn ze niet schattig samen?

Vooraf kies ik voor de salade caprese en dat is geen verkeerde keuze want ze zijn erg scheutig met de mozzarella en de pesto.

 photo Recently Updated26.jpg

De zalm is ook prima…

Maar de tiramisu is het beste van alles, natuurlijk.

 photo Recently Updated26.jpg

Om 22.00u ben ik thuis en wonder boven wonder kan ik voor mijn deur parkeren, gratis, want ik heb een vergunning. Beter ;-). Op Facebook kom ik een super uitgebreide infographic over marathons tegen (ik ben hem nu alweer kwijt, shit! ik ga zoeken, dat beloof ik!). Wist je dat de gemiddelde marathon finishtijd 4.21.21 is? Voor vrouwen is dat 4.42.33 trouwens!

Toch weer te lang met mijn MacBook gespeeld, nu is het twaalf uur en moet ik écht mijn ogen sluiten. Morgen weer een (drukke) dag.

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. april 23, 2015 / 12:08

  Ik ben altijd een beetje bang dat ik teveel selfie’s maak maar na een bezoek op jouw blog denk ik er is maar één selfie Queen and that’s Annemerel ;-)

  Tiracometomommasu yummie!

 2. april 23, 2015 / 12:23

  Ik laat nooit reactie achter op je snapshot diaries. Maar stiekem zijn ze mijn guilty pleasure. Ik HOU van je diaries. Ik moest er toch een keer aan toegeven! :P

 3. april 23, 2015 / 12:33

  Ben zo benieuwd naar je boek!

 4. Denise
  april 23, 2015 / 12:59

  Even niet om lullig te doen, maar eerder ter waarschuwing.
  Ik zag op de site van je uitgeverij dat ze eigenlijk alleen zelfhulpboeken uitgeven. In hoogtempo brengen ze titels op de markt, met de hoop dat er eentje succesvol wordt. Beetje schieten met hagel en dan maar zien of er iets raak is. Ik ken iig echt geen 1 auteur of titel van je uitgeverij.

  Pas op hoor! Laat je niet dwingen door zo’n club die gewoon wil kijken of ze lekker snel met je kunnen scoren. Het is ook best vreemd dat je zonder onderwerp bij hen gecontracteerd bent en al zo snel klaar moet zijn met schrijven. Dat is gewoon massaproductie.
  Neem de tijd, bereid je goed voor en schrijf zorgvuldig iets waar je helemaal achter staat. Dan moet het helemaal goed komen, want je kan dit natuurlijk! Maar laat je niet gek maken door een mooi kantoor in Amsterdam en prachtige verhalen. Koppie erbij houden en dan knallen!

  • Annemerel
   Auteur
   april 23, 2015 / 13:06

   Hi Denise, don’t worry! Er is wel een onderwerp en dat was van te voren ook al gecommuniceerd. Het is geen zelfhulpboek (die heb ik zelf nog nodig haha, ga ik dus ook niet schrijven) en massaproductie is het al helemaal niet, ik ben er echt op gebrand het GOED te doen. Ik ben zelf degene die de datum gesteld heb en mijn uitgever heeft gewaarschuwd dat dat pittig gaat worden. Maar, ik ben onverbeterlijk ;-).

   • Denise
    april 23, 2015 / 15:54

    Ok, geweldig! Goed geregeld. Heel veel succes!

 5. april 23, 2015 / 13:06

  Dat eten ziet er té lekker uit. Superknap ook van je broertje, hele prestatie.

 6. Sanne
  april 23, 2015 / 13:27

  Haha, ik dacht even dat het je zusje was op de foto van Zoe Karssen! ;)

 7. Ilse
  april 23, 2015 / 13:48

  Leuk dagje zo met al die dingen tussendoor! En de gezelligheid met de familie ook natuurlijk.

 8. april 23, 2015 / 13:53

  Dat planken houd je goed vol zeg, wow! En tiramisu, omnomnom. Je herinnert me eraan dat ik ook nog avocado’s klaar heb liggen, mjam!

 9. april 23, 2015 / 14:58

  Zo zie je maar weer dat je bizar snel de marathon rent ;)

 10. Irene
  april 23, 2015 / 16:08

  Gefeliciteerd met je broer!

  Verder weer een leuke snapshot dairy. Gaaf om een kijkje in je leven te kunnen nemen.

 11. april 23, 2015 / 16:27

  Dat eten ziet er zó heerlijk uit, wauw! X

 12. april 23, 2015 / 16:33

  Twee minuten planken, wow! Ik ben nu bezig met de plank challenge en kan het net 30 sec. volhouden. Hopelijk gaat het snel beter ;)! Lekker eten trouwens bij die Italiaan, moet nodig weer eens in een restaurant Italiaans eten ipv thuis!

 13. april 23, 2015 / 17:22

  haha wat leuk dat je selfies maakt tijdens het planken, ik vind dat wel een super idee! Zo focus je toch eventjes op wat anders. :)

  Liefs! Evelien

 14. Jacqueline
  april 24, 2015 / 11:14

  Oooh, die Marathon Graphic wil ik zien!!!!

 15. april 25, 2015 / 12:40

  Haha dailymail is ook mijn guilty pleasure! De titels van die artikelen zijn altijd zo over the top. Heerlijk.
  Verder (as always) weer een leuke diary!

 16. april 26, 2015 / 11:41

  DAT. ETEN. En gefeliciteerd voor je broertje! Ik vind trouwens dat je best mag klagen over €4 per uur, dat is alweer bijna één Starbucks koffie per uur :P