SNAPSHOT DIARY: 22/1

 photo Recently Updated150.jpg


 photo Desktop2037.jpg

Goede morgen, ik loop een uurtje achter, heb mijn wekker om zeven uur ’s ochtends uitgezet OEPS. Gelukkig smst Carlissa me per ongeluk om acht uur, berichtje was niet eens voor mij bedoeld, haha. Maar ben blij dat mijn geluid aan stond, anders was ik er waarschijnlijk nog veel later uitgegaan en daar heb ik helemaal tijd geen voor. Ik zet koffie, maak een bananenpannenkoek en duik met mijn ontbijtje achter mijn MacBook, eens kijken welke nummers er deze week in de New Music Friday van Spotify staan.

 photo Desktop2037.jpg

Koffffffffie!

Om half tien heb ik genoeg moed verzameld voor mijn lange duurloop. Mijn horloge geeft nog steeds aan dat het vriest, daar ben ik na Noorwegen wel een beetje aan gewend, maar het blijft frisjes. Gelukkig heb ik genoeg warme kleding die ik eigenlijk heel het seizoen nog niet heb kunnen dragen omdat het zo belachelijk warm was.

 photo Desktop2037.jpg

Heerlijk gelopen! Super lekker loopweer, koud, klein beetje wind maar niet te heftig. Dit is mijn vierde duurloop van januari en de derde keer dat ik 25 kilometer loop. Dit was de lekkerste run tot nu toe. Mede omdat ik dit keer geen last van mijn darmen had (en alle andere keren had ik dat dus wel). Toch maar eens uit gaan vinden hoe ik er voor kan zorgen dat ik dit tijdens mijn andere duurlopen ook niet meer krijg.

 photo Desktop2037.jpg

Als ik thuis kom duik ik het liefst meteen onder de douche, maar ik weet mezelf toch nog te motiveren om even vier minuten te planken. Toch fijn om daar ‘vanaf’ te zijn voor vandaag.

Na mijn warme douche warm ik een bakje bami op dat nog in mijn koelkast stond. Weet niet of dit de beste herstelmaaltijd is, maar lekker is het wel en het is allicht beter dan de rol Oreo’s die ik vroeger nog wel eens als herstelmaaltijd gebruikte, onder het genot van een flesje Cola.

 photo Desktop2037.jpg

Het waait hier binnen serieus.en het voelt als -367. Beetje overdreven natuurlijk, maar erg lekker voelt het niet. Het nadeel van wonen in een huis uit de negentiende eeuw.

Ondertussen ben ik aan het werk voor Metro en mijn blog, ik heb alweer trek gekregen, dat beetje bami was niet genoeg als lunch, ik neem een heel pak Unox erwtensoep dat ik nog in mijn keukenkastje vind. Daar is het echt weer voor vind ik.

 photo Desktop2037.jpg

Interviewtje voor Amayzine. Ik weet het weer te presteren om 1000 woorden te tikken, terwijl de meeste ‘Thank God It’s Friday’s’ voor Amayzine nog niet eens de helft van dat aantal woorden beslaat. Maar ja, ben nu eenmaal beetje lang van stof. Je kunt het interview hier lezen.

Zoals beloofd heb ik ook een blog geschreven over mijn donkere Instagram-geheimen… zondag online!

 photo Desktop2037.jpg

Bij het zien van deze foto krijg ik toch wel een beetje heimwee. Tot mijn knieën in de verse poedersneeuw in Noorwegen.

Snack-attack. Rijstwafels it is. Ik ben te lui om ze te beleggen met avocado dus eet maar gewoon het halve pak op. Trek!

 photo Desktop2037.jpg

Op vrijdag eten we pasta en drinken we wijn bij mijn ouders! Een traditie die ik graag voort zet.

En we drinken cappuccino’s…

 photo Desktop2037.jpg

En kijken het acht uur journaal… zoveel ellende in de wereld mensen, zoveel ellende. Dat met dat virus waardoor baby’s met een onderontwikkeld hoofd geboren kunnen worden in Zuid-Amerika. Gadverdamme! Hoe kan zoiets nu weer? Stomme insecten. Ze zullen vast wel ergens goed voor zijn, maar als ik denk aan ziektes als Lyme, Mallaria en nu dit weer dan denk ik toch echt… waarom?

Als ik thuis kom tref ik mijn bed op deze manier aan. Dit gebeurt zelden, ik maak mijn bed eigenlijk altijd netjes op, maar vandaag heb ik dat voor het gemak even niet gedaan. Ik duik er weer lekker vroeg in, want ik heb een flinke jetlag aan Noorwegen overgehouden (ha ha, dat kan niet, maar damn ik ben nog steeds heel erg moe).

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Rosemarijn
  januari 23, 2016 / 12:02

  Dat moment dat je onder het genot van Acqua Cotta (jouw recept, gisteren gemaakt, zooo lekker :D) om 12:00 denkt: Hé, nieuwe blogpost van Annemerel. Weet niet of dat (heel erg) enthousiast of raar is.. oeps? :)

 2. januari 23, 2016 / 12:26

  Die vrijdagen bij jouw ouders lijken me heerlijk! Ik maak mijn bed ook altijd op want vind het verschrikkelijk om in een onopgemaakt bed te gaan slapen haha.

 3. januari 23, 2016 / 13:31

  Goed bezig 25 km, super! Ik heb vandaag 16 km hardgelopen, ging ook lekker. Respect hoor dat je daarna nog gaat planken. Ik zou eigenlijk ook een beetje aan krachttraining moeten gaan doen, met het oog op de marathon, maar ik kan me er echt niet toe zetten.

 4. januari 23, 2016 / 13:52

  Oeh la la ik ben ontzettend benieuwd naar jouw donkere Instagram geheimen.

  Dat zwart wit run jasje vind ik heel mooi. Knap werk hoor de derde keer 25km lopen!

 5. januari 23, 2016 / 15:38

  Oeh dat ziet er uit als een goede cappucino! En gezellig, zo’n avondje bij je ouders. Het 8u journaal (en alle andere journaals) wordt inderdaad iedere dag dramatischer. Ik luister liever gewoon helemaal niet meer. Als er echt iets is wat ik moet weten, komt me dat toch wel ter oren. ;)

 6. januari 23, 2016 / 17:05

  Mmmm bananenpannenkoeken. Die ga ik morgen ook weer eens maken. Goed idee!

 7. januari 23, 2016 / 18:39

  Ik ga dat interview zo even lezen, dat langdradige is wel herkenbaar haha. Van het achtuurjournaal (of nieuws in het algemeen) word ik ook nooit blij, zo.veel.ellende. inderdaad… Dan kan je leven nog zo leuk zijn maar dat is er óók en je kan er zo weinig aan doen terwijl het wel grote problemen zijn.

 8. januari 24, 2016 / 08:37

  Super gezellig dat iedere vrijdag pasta/wine night is bij je ouders :) Echt weer heel goed gedaan die 25K! Ik doe het je niet na… Hopelijk ben je dat dan ook niet van plan tijdens je boektour haha ;)

 9. Ilse
  januari 24, 2016 / 09:31

  Leuk die avonden met je ouders en fijn dat die duurloop zo goed ging! En ben stiekem wel nieuwsgierig naar jou donkere insta-geheimen.

 10. januari 24, 2016 / 09:52

  Heerlijk zo’n avond bij je ouders. Dat doen wij altijd op zondag, maakt m’n moeder heerlijk eten en is iedereen bij elkaar. Die avondjes zijn heerlijk :)