LOVE & SHARE: 98

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? Gijsbregt Brouwer zette eerst al de sport trends voor 2016 op een rij voor Metro, nu doet hij dat ook via zijn eigen kanaal Sport Next. Over de Content Olympics en de doorbraak van niche merken zoals Jogha.

? Dit is alles dat je moet weten over de nieuwe Bridget Jones film. CAN’T WAIT! Wanneer komt de trailer? Die gaat sowieso op repeat. Nu al de leukste film van 2016 (hij kan nu alleen nog maar tegenvallen, verwachtingen zijn hoog gespannen, beetje jammer)

? 12x dat Leonardo DiCaprio de koning van het internet was.

? De zeven meest gestelde vragen over vliegen (+ antwoorden).

? 16 vrolijke quotes die je inspireren voor een mooie dag.

? 22 work-out excuses die iedereen wel eens gebruikt heeft.

? Door deze winterse hardloopfoto’s krijg je zin in sneeuw. Heel veel sneeuw.

? Er is dus ergens een McDonalds waar ze ook quinoa serveren. Benieuwd hoe lang het duurt voordat dit concept verder wordt uitgerold.

? Quiz: Moet jij gaan voor een carrière als zanger(es) of filmster? Ik zou me volledig op een zangcarrière moeten storten. Haha ik denk niet dat de wereld daar erg blij van gaat worden.

? Quiz: Jouw favoriete mannelijke celeb aan de hand van je favoriete vrouwelijke celeb. Ik kreeg Ryan Gosling. Wel een van mijn favorieten, maar niet mijn topfavoriet. Moet ook zeggen dat ik het lastig kiezen vond wie mijn favoriete vrouwelijke celeb überhaupt was.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. januari 23, 2016 / 18:26

  Arme Leo, zal hij dit jaar dan eindelijk een Oscar beeldje winnen?

  Travel Valley is trouwens best een leuke site.

 2. Ilse
  januari 24, 2016 / 10:42

  Ik had dezelfde antwoorden op de quizzen alleen een carrière als zangeres lijkt me geen goed plan. En die andere was lastig, staan teveel leuke actrices tussen.

 3. januari 24, 2016 / 11:24

  Oh leuk setje weer! Zo eens even doornemen allemaal! ^^ Fijne zondag!