FRIDAY FAVOURITES: 203

Favourite View – Fjords

 photo IMG_9813.jpg
Ik kan me niet herinneren dat ik ooit een mooier uitzicht gehad heb. Echt.. wauw. En deze foto is dus gewoon met mijn iPhone gemaakt en niet bewerkt in een speciaal programma (ik heb alleen het contrast een beetje aangepast in Instagram zelf). Nogmaals, wauw. Oh ja en deze foto is gemaakt op een boot die op dat moment met 80 kilometer per uur over het water ging. Ook nog even een complimentje voor de camera van mijn iPhone dus.

Favourite New Experience – Free Ride Skiing
 photo IMG_9721.jpg

Normaliter blijf ik liever op de piste. Buiten de piste skiën deed ik alleen vorig jaar samen met iemand die het gebied kende en ik voor de volle 100% vertrouwde. Daarna bleef ik voor het grootste gedeelte eigenlijk altijd op de piste. Maar maandag waren de condities om buiten de piste te skiën ideaal en ik was samen met Free Ride worldtour rijder Sanne de Jong, dus ja, dan moet je het wel proberen. Met een paar echte freeride ski’s trotseerde ik

Favourite Person – My Sister

 photo Recently Updated1.jpg

Niet alleen edit ze mijn video voor me, ze stuurt me ook de leukste snapchats. Mijn knuffelbeer (ja hahaha) was uit logeren toen ik in Noorwegen zat. Ik ben vooral fan van de Justin Bieber referentie. Die laatste snapchat kwam toen ze merkte dat ik overal screenshot van maakte, haha.

Favourite Show – Pretty Little Liars (+kleine spoiler, niet lezen als je niet up-to-date bent)

Wie is net als ik al begonnen aan het tweede deel van seizoen 6 van PLL? Het is te volgen via Netflix (afleveringen worden een week nadat het in de VS wordt uitgezonden online geplaatst). Ik vind het heel leuk dat de Liars nu net iets ouder zijn (meer mijn leeftijd). Het voelt meteen een stuk volwassener. Wat vinden jullie trouwens van de nieuwe beau van Hanna? Ik vind hem knap en zijn accent maakt hem nog sexier, maar ik mis Haleb.

Favourite Song – Kygo – Stay

Dit nummer stond in mijn januari-afspeellijst maar heeft me toen om de een of andere reden niet geraakt. Het nummer wordt dus om de vijf minuten in Noorwegen op de radio gedraaid (Kygo komt volgens mij ook uit Noorwegen) en ik herkende het niet eens. Totdat ik het shazamde en dacht OH JA! Nu staat ‘ie op repeat. Zo gaan die dingen…

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. januari 22, 2016 / 17:40

  Je mist volgens mij een klein stukje tekst bij het Free Riding gedeelte ;)

  Ik ben een beetje klaar met PLL merkte ik van de week. Ze moeten echt een kick-ass season gaan maken, wil ik het nog tof gaan vinden.

 2. januari 22, 2016 / 18:13

  Die Roos, haha! Ik snap wel dat je blij bent met zo’n zusje! Lijkt mij ook heerlijk om een zus te hebben.

 3. januari 22, 2016 / 18:59

  Wat een geweldige foto zeg! Fijn weekend.

 4. Catelijne
  januari 22, 2016 / 20:36

  Jaaaa Kygo! Loop ik vaak op hard. En de fjorden zij inderdaad prachtig!

  Mijn friday favourites:
  – favourite accomplishment: vandaag mijn opleiding binnen één jaar afgerond (die normaal 3 jaar duurt, en de ’turbo’-variant 2 jaar)
  – hearing a favourite (bit)old song again: odesza – say my name
  – favourite food: mosterdsoep met stokbrood
  – favourite feeling: een nieuw boek beginnen en lekker onder mn donzen dekbed kruipen
  – favourite trip to look forward to: londen volgende maand

 5. Ilse
  januari 22, 2016 / 23:42

  Wow, die bovenste foto! En wat een leuke snaps met Roos.

 6. januari 23, 2016 / 01:22

  Ah jeetje ik ben zo benieuwd naar PLL! Ik kan niet wachten!

 7. januari 23, 2016 / 11:07

  Ik krijg zo de kriebels om ook richting de Fjorden te gaan als ik dit zo zie, het is opeens tijd voor vakantie! ;)
  & ik ga morgen lekker PPL kijken :)

 8. Mandy
  januari 23, 2016 / 21:56

  Ik vind je foto’s van Noorwegen echt prachtig! Wat een verschil met afgelopen zomer, toen ik er was. Dat vond ik al prachtig, maar dit heeft ook zeker z’n charme!
  En jup, ik ben ook weer begonnen met PLL. Ik ben het helemaal eens met je over dat accent van Hanna’s verloofde. :-)

 9. januari 24, 2016 / 20:07

  ooooo PLL, ik kan nog een aflevering kijken! Goed dat je me helpt herinneren haha.