SNAPSHOT DIARY: 2/2

 photo Recently Updated156.jpg


 photo Desktop2077.jpg

Goedemorgen ik heb vandaag een shoot voor Cosmpolitan en Venus Gilette en mag dus lekker zonder make-up de auto in!

Daar zie je van een afstandje gelukkig niks van!

 photo Desktop2077.jpg

First things first, coffee! Een flat white bij Starbucks!

Ruim op tijd bij de studio in Amsterdam – ondanks de files – 20 minuten te vroeg. Had dan ook anderhalf uur voor een ritje van 45 minuten uitgetrokken..

 photo Desktop2077.jpg

Ik ben niet de enige die op de foto wordt gezet, ook Laura is in alle vroegte aanwezig. Kon het niet laten om haar even mijn boek te laten zien.

Make-up zit op mijn gezicht, nu is het tijd om wat van mijn haar te maken. Ik heb om krullen gevraagd, want dat kan ik zelf niet (heb ik zelf geen geduld voor).

 photo Desktop2077.jpg

Een fotostudio met candybars. Normaal zou ik nooit voor een Nuts kiezen, maar nu heb ik er ineens ontzettend veel trek in. Natuurlijk is dit niet de enige die ik in mijn mond stop.

Prinsesjes nagels worden gelakt.

 photo Desktop2077.jpg

I’m your Venus, I’m your fire, your desire :’), hilarisch dit. Dit was de shoot waar we zelf onze dansnummers mochten doorgeven. Ik koos voor Sorry van Justin Bieber, Something in the way you move van Ellie Goulding en Style van Taylor Swift, maar die laatste stond natuurlijk niet op Spotify, dus moest vervangen worden door Demi Lovato, Confident.

Helaas is de foto op rechts het niet geworden. Was wel leuk geweest, toch?

 photo Desktop2077.jpg

Na de shoot probeer ik meteen weg te komen, maar ik faal hopeloos. Ik raak in gesprek met ongeveer iedereen op de set waar je mee in gesprek zou kunnen raken. En dat waren er veel geloof me en als ik dan eenmaal begin te praten. Goed. Hierna meteen door naar mijn ouders, want er moet een foto met Roos gemaakt worden en ik heb zin in deze lunch (en dat heb ik zelf niet in huis).

 photo Desktop2077.jpg

Mama maakt wel honderd foto’s van Roos en mij, maar de felle zon die midden in onze ogen schijnt en voor schaduwen zorgt maakt het er niet makkelijk op.

Die krullen blijven best goed zitten, zover krullen bij mij goed kunnen blijven zitten.

 photo Desktop2077.jpg

Almost home sweet home. Mooie combinatie toch, mijn Adidas Pure Boost X, legging, Sandro jas en Coach tas.

Mooie zonsondergang going on! Best bizar dat de zon wel echt een stuk later onder gaat dan een maand geleden, maar dat het ’s ochtends niet ineens een stuk eerder licht is. Het is nu al over half zes…

 photo Desktop2077.jpg

Ik ben druk in mijn hoofd, veel te veel mensen gesproken vandaag en telefoontjes gepleegd, ben ik niet gewend. Ik heb een kleine stress killer nodig, een glas wijn. Eentje ja. In de weerspiegeling van het glas zie je trouwens waar ik ondertussen mee bezig ben…

Casey’s vlog kijken! Hilarisch hoe hij alles op alles zet om zijn drone te redden. Als je het nog niet gezien hebt weet je niet waar dit over gaat en het is ook niet echt leuk om na te vertellen, maar als je Casey’s vlogs de afgelopen dagen gezien hebt snap je precies wat ik bedoel. Hoop ik.

 photo Desktop2077.jpg

Avondeten.. Drie boterhammen met zelfgemaakte wortel/gember/kokossoep die ik bij mijn ouders in de vriezer bewaard had (mijn vriezer is helaas kapot!).

En we sluiten de dag af met een setje planken. Want ook in februari gaan we er voor!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. februari 3, 2016 / 12:13

  Wat heb je een geweldige outfit aan voor de shoot, staat je gaaf.
  Planken. Moet ik nu ook doen. Thanks for the reminder ;-)

 2. februari 3, 2016 / 12:24

  Haha je draagt dus écht je boek constant en overal naar toe! Snap ik wel hoor, heel bijzonder!

 3. februari 3, 2016 / 12:45

  Het lijkt me zo bizar om na zo’n tijd je boek ineens echt vast te kunnen hebben en het aan iedereen te kunnen laten zien! You must be so proud! Ben benieuwd naar het resultaat van de shoot!

 4. februari 3, 2016 / 13:27

  Ah tof dat je op de foto ging voor Cosmopolitan! Krullen staan je goed!

 5. februari 3, 2016 / 13:46

  Die foto rechts is inderdaad leuk! Je doet dat goed, dat poseren! :-)

 6. Tessa
  februari 3, 2016 / 14:06

  Een drukke maar wel erg leuke dag zo te zien! Ik ben benieuwd naar het eindresultaat van de shoot. Vind de foto die je hier zelf plaatst echt geweldig leuk. Lekker gek en spontaan! Goed dat je nog steeds aan het planken bent. Wordt hoog tijd dat ik daar zelf eens een gewoonte van maak..

 7. februari 3, 2016 / 14:26

  Wat een leuke foto’s van je shoot van Cosmopolitan! Ben heel benieuwd naar het eindresultaat!

 8. februari 3, 2016 / 15:35

  Ben benieuwd naar het eindresultaat van de shoot!

 9. februari 3, 2016 / 15:55

  JAAAA de vlog van Casey was echt geweldig! Ik voel het hoor, ik snap het he-le-maal. Zat zelf ook tijdens het cardio’en in de sportschool met een grote glimlach op mijn gezicht toen het gelukt was. Wat een held! (en zo leuk van je shoot. EN JE BOEK! :D:D)

 10. februari 3, 2016 / 16:01

  Wat een leuke shoot! En dat drukke gevoel in je hoofd na zoveel gesprekken etc herken ik heel goed..

 11. Ilse
  februari 3, 2016 / 17:08

  Gave shoot zeg van cosmopolitan en die krullen staan je goed!

 12. Ineke
  februari 4, 2016 / 21:59

  Jaa die vlog, heel erg leuk. De leukste tot nu vind, zelfs leuker dan de viral snowboard video van vorige week. Geweldig dattie dan ook in een bouwvakkerspakje gaat rondlopen op zoek naar dat ding, hoe kom je erbij :’-)