THE BATTLE IS ON! Strijd samen met mij tegen GirlsLove2Run, Healthyfans, Runninglau & Workthates !

 photo IMG_0620.jpg

Herinner je je nog dat ik vorige week na het Pure Boost X event schreef dat ik niet de enige was die deze schoen uit mocht proberen?! Jij maakt namelijk ook kans op deze bijzondere hardloopschoen. Maar eh, die krijg je dus niet zomaar!

Advertisement

Op zondag 14 februari (Valentijnsdag inderdaad) ga ik de strijd aan met Jenny (Healthyfans), Francien (GirlsLove2Run), Laura (Runninglau) en Esmée (Workthates) in Amsterdam. We gaan een keiharde battle doen waarbij een mooie (nog even geheime) prijs op het spel staat. Maar we gaan niet met zijn vijven strijden, we nemen allemaal onze Best Fit Friend mee en we nodigen ook allemaal twee lezeressen uit, die ook allemaal weer hun Best Fit Friend mee mogen nemen. Geheel gestoken in Adidas met de nieuwe Pure Boost X aan onze voeten gaan we het beste in elkaar naar boven halen.

En die Pure Boost X wil je aan je voeten. Gisteren heb ik ze voor een tweede keer gedragen en dat is me erg goed bevallen. De schoen is ontworpen door vrouwen en is speciaal voor vrouwen, sorry mannen! De zool is de bekende Boost zool, maar deze schoen is compleet anders dan bijvoorbeeld de Ultraboost, zo zit de upper niet helemaal vast aan de zool, waar door je het gevoel hebt dat je sokjes aanhebt die aan de voor- en achterkant verbonden is met de zool van de schoen. Het lopen voelt heel bijzonder, je hebt veel contact met de grond, maar tegelijkertijd zorgt het Boost-materiaal er ook voor dat je een soort van veertje gevoel krijgt. De schoen is daarnaast ook heel licht en alles bij elkaar maakt het de schoen ook redelijk snel. Ik liep gisteren 6 kilometer met een pace van 4’45, terwijl er erg veel wind stond en ik absoluut niet tot het gaatje ging. Dat is best goed (voor mij). Wanneer de schoen misschien niet voor jou geschikt is? Als je heel erg naar binnen loopt en een middenvoetlanding hebt (ik loop ook naar binnen maar land – wanneer ik actief loop – op mijn voorvoet).

Hoe je mee doet? Plaats een foto van jezelf op Instagram met de reden waarom ik jou en je BFF (Best Fit Friend) in mijn team moet hebben. Tag @Adidaswomen en @Annemerelcom in je foto en gebruik de hashtag #PureBOOSTX. Laat onder de foto die ik vanmiddag op Instagram deel  (of gedeeld heb) weten dat je mee doet en tag in dat bericht ook je BFF die met je mee gaat. Als je meedoet geef je tegelijkertijd aan dat je op Valentijnsdsag beschikbaar bent. Plannen met je vriendje? Laat die maar wachten… die outfit en schoenen mag je houden en die ‘grote prijs’ (als we winnen) belooft nog veel beter te zijn! 

THE BATTLE IS ON!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. februari 2, 2016 / 17:05

  Gaaf!!
  Ik heb alleen geen Best Fit Friend!! I iz solo. Als ik iemand kan omkopen (kidding) dan zie je foto met alle tags vanzelf verschijnen.

  • Ipek
   februari 2, 2016 / 19:05

   @Nesrin, “Ik heb alleen geen Best Fit Friend!!” Same here :/ De meeste vrienden doen wel wat aan sport heb ik het idee maar ik kan niemand uitnodigen of samen even lekker 10km hard te lopen :/ Ik ben al 10 jaar een solo runner met plezier maar zo nu en dan samen lopen was wel leuk geweest :(.

   • Inneke
    februari 3, 2016 / 08:56

    Misschien jullie samen inschrijven hé

 2. februari 2, 2016 / 17:14

  Wat gaaaaaaf die battle. Helaas kan ik niet meedoen, want ik moet -samen met mijn BFF- 30 km lopen voor de marathon training. Veel succes alvast!

 3. februari 2, 2016 / 17:16

  Zien er comfortabel uit, al gaat er niks boven Nikes! :’)

 4. Rieke
  februari 2, 2016 / 20:08

  Zo leuk! Ik kan helaas niet, maar ben nu al benieuwd naar het verslag hihi!

 5. Ilse
  februari 2, 2016 / 20:50

  Wat onwijs leuk, mijn BFF heeft alleen geen instagram dus kan diegene helaas niet taggen. Is dat een probleem?

 6. Denise
  februari 3, 2016 / 08:52

  Ik zou heel graag mee willen doen maar heb geen fit best friend! Ik sport en loop altijd alleen…

  • Stephanie
   februari 3, 2016 / 09:10

   Denise, ik heb genoeg friends, maar helaas geen fit best friend want sport en loop ook steeds alleen. Taggen we ons samen?

 7. Rachel
  februari 3, 2016 / 09:44

  Ik zou supergraag jouw team versterken met mijn tweelingzus Chantal. Allebei zijn we fanatieke crossfitters dus met die winnaarsmentaliteit zit het wel goed. En omdat we een eeneiige tweeling zijn zijn we allebei even sterk & fit en valt jouw team nog eens extra op. Superveel zin om die winst samen met jullie binnen te slepen

 8. Cynthia
  februari 3, 2016 / 11:40

  Ik denk dat t em niet voor mij en mn BFF haha, maar vroeg me wel af zijn deze schoenen al wel gewoon al te koop? Zou ze wel graag es willen passen! :)

 9. februari 3, 2016 / 11:48

  Wat gaaf zeg, ik ga zeker meedoen! M’n vriend is toch geen fan Valentijn ;)

 10. februari 3, 2016 / 15:47

  Wauw zo ontzettend gaaf zeg! Mijn fitte vriendin @chayenne.a en ik @fitwithmaris gaan ervoor

 11. Catherine sanspeur
  februari 4, 2016 / 21:15

  1,5 jaar trainen deze 2 belgjes al samen. Dat in België niet zoveel fitgirls aanwezig zijn (why?!) vinden we enorm jammer. But hey, that’s okay. We vormen een leuk duo én hebben jullie om ons aan op te trekken.

  Dat we daarom regelmatig aanwezig zijn in Nederland dat is ook ok. We Run Amsterdam bijvoorbeeld, gekoppeld aan een weekendje gekke dingen doen.

  Dat we een beetje gek zijn weten we. Vorig jaar de Selfieclass meevolgen was een spontane actie van ons. Dat doen we wel meer, daarom zijn wij het perfecte duo om je team te vervolledigen.

  Waarom wij het perfect duo vormen? Wel, wij komen van Antwerpen. In België bekend als dé stad. ’t Stad en al de rest is parking (google is je vriend hiervoor)
  Wij willen met heel veel plezier laten zien dat wij het stad zonder problemen kunnen representeren. That’s why.

  Lissa & Cathérine, 2 blije appelbollen.
  De twee mallerds (wat hebben jullie Nederlanders toch leuke woordjes joh!) van België

  P.S. Je kan ons vinden op instagram! Fitwithlissa en sanspeur_sans_doute

 12. Patty
  februari 7, 2016 / 20:29

  hoi lieve Annemerel, @annemerelcom , wat leuk dat je onze hulp nodig hebt!

 13. februari 7, 2016 / 20:37

  Dit lijkt me leuk met mijn zus
  Via instagram gedeeld nu dus heel hard duimen

 14. Patty
  februari 7, 2016 / 20:56

  hoi lieve Annemerel, @annemerelcom , wat leuk dat je onze hulp nodig hebt!

 15. Patty
  februari 8, 2016 / 09:51

  Zin om ass te kicken. The battle will be on! Niet tegen elkaar maar met elkaar gaan voor de winst! Sowieso motiveer jij mij, mijn fit friend en 2827262782288228273 anderen altijd al, dus die winst moet appeltje eitje zijn dan toch? Op instagram kun je ons betoog vinden haha