SNAPSHOT DIARY: 21/9

 photo Recently Updated88.jpg


 photo Recently Updated88.jpg

Lekker worden op maandagochtend! Ryan Adams heeft het hele album 1989 van Taylor Swift gecoverd! Zo mooi! Ryan Adams deed ook al een paar nummers van Oasis (waaronder Wonderwall, dat nummer wordt in The OC gespeeld wanneer Seth en Summer dansen in Seth’s kamer!).

Duckface selfie, want waarom niet he.

 photo Recently Updated88.jpg

Het perfecte gekookte eitje! Ik let eigenlijk nooit op de tijd als ik mijn eitjes kook, dus als het een keer gelukt is ben ik HEEL erg blij.

Korte work-out in mijn nieuwe Jogha-gear. Ik probeer zo vlak voor de marathon nog even extra mijn buikspieren te trainen, die zal ik tijdens de marathon nodig hebben en het trainen van mijn buikspieren zorgt niet voor spierpijn waar ik tijdens de marathon last van kan krijgen.

 photo Recently Updated88.jpg

Zonder make-up richting Amsterdam, want ik heb een shoot voor L’Oréal & Free A Girl. Sun’s out!

Mijn Nespresso machine is inmiddels gemaakt, maar een kopje koffie op het station (PSL van Starbucks om precies te zijn) is altijd goed.

 photo Recently Updated88.jpg

Mijn iPhone is NU AL LEEG! Hoe kan dat?!

Als ik bijna bij de fotoshoot locatie ben zie ik dat ze buiten al bezig zijn met het maken van foto’s…

 photo Recently Updated88.jpg

Danique prachtig opgemaakt, ik met een blote billen gezicht. Leuk joh ;-). Hahaha, ach ja.. het kan alleen maar beter worden!

Lunch (of wat daar nog van over is) bij de shoot, een salade met quinoa!

 photo Recently Updated88.jpg

OK, laten we eerst wat schmink op dat gezicht smeren…

Tussendoor krijgen we een uitleg over wat stichting Free A Girl precies doet. Vorig jaar heb ik ook een campagne gedaan voor Free A Girl, dus ik ben al bekend met het werk. Het blijft indrukwekkend. Binnenkort meer hierover. Grappig om te zien trouwens, vorig jaar was de shoot op 23 september, dit keer op 21 september.. we zijn precies een jaar verder. Vorig jaar maakte ik op de dag van de shoot ook een snapshot diary! Ik ben in een jaar tijd best wel iets veranderd, al zeg ik het zelf… Moet ook zeggen dat mijn haar en make-up dit keer een STUK BETER gedaan werd.

 photo Recently Updated88.jpg

Jurken passen voor de shoot. Ik heb een jurk van Herve Leger aangehad, maar ik ga uiteindelijk toch voor deze couture jurk van Addy van den Krommenacker, ik voel me net een prinses.

Cappuccino en een goede ook!

 photo Recently Updated88.jpg

Haar en make-up zitten er ook! Selfietijd! Met Silvana van L’Oréal! Ik was met Silvana in Lapland in juni tijdens de Sunset Relay. Zo leuk om haar weer te zien.

 photo Recently Updated88.jpg

Kijk die jurk dan…….

En pose!

 photo Recently Updated88.jpg

That’s a wrap! Een deel van de meiden die op de groepsfoto komen! Jenny, Laura, Scarlet & Joyce en Kelly!

Honger! Tijd voor een pasta bij Julia’s. Ik ga zoals gewoonlijk voor een Ravioli met Pesto Pollo. Nou ja gewoonlijk, het is alweer super lang geleden dat ik voor het laatst bij Julia’s geweest was. Ze hebben nu grote en kleine pasta’s? De laatste keer dat ik ging was dat nog niet hoor. Ik ga natuurlijk voor een grote, dat begrijpen jullie.

 photo Recently Updated88.jpg

I missed this!!!

Op Den Haag Centraal, even checken of mijn lippenstift nog wel op zijn plaats zit ;-). Ik draag normaal nooit lippenstift dus dit is wel een dingetje.

 photo Recently Updated88.jpg

Moet ik deze make-up er echt afhalen?! Ik wil een visagist aan huis die iedere dag mijn make-up doet en dan ook nepwimpers aanbrengt. Ik hou hiervan!

Glamourtime is over… op de bank met mijn MacBook en in mijn Jogha-joggingbroek.

Liefs,
Annemerel

Delen:

34 Reacties

 1. september 22, 2015 / 12:02

  Wat een prachtige jurk had je aan! Ik ben heel benieuwd naar het eindresultaat

 2. september 22, 2015 / 12:06

  Ik zei het gisteren ook op IG en nu weer, je bent net Blake/Serena met die geweldige pose.

  Lipstick staat je erg goed.

 3. september 22, 2015 / 12:06

  Waauw, de foto’s van de fotoshoot stelen echt wel alle aandacht, wat een prachtige jurk van Addy van den Krommenacker!

 4. september 22, 2015 / 12:13

  Zag het op Intsa, zooo mooi die foto’s. Nu al!

 5. september 22, 2015 / 12:48

  Wat een gave campagne dat je met zo’n mooie jurk op de foto mag! If only … !

 6. Aimelie
  september 22, 2015 / 12:50

  Waw, je witte sneakers met gouden top. Zo leuk!!! Van waar zijn ze? :)

 7. karlijn
  september 22, 2015 / 12:54

  Wauw je ziet er echt supermooi uit!!
  En zo leuk om die snapshot diary van precies een jaar geleden te lezen. Heel grappig ook dat je precies hetzelfde zegt over de PSL als afgelopen week ;-)

 8. Roekiye
  september 22, 2015 / 13:16

  Hi! Draag vaker lippenstift zou ik zeggen :) Zeker in de wintermaanden geeft je gezicht net dat beetje wat je nodig hebt om meer kleur in je gezicht te hebben. En jij hebt zoenlippen! Dus stift die lippen zou ik zeggen :D De shoot deed me een beetje denken aan een shoot voor parfums :) ( en hoe was het om op hakken te lopen btw :D ?)

 9. september 22, 2015 / 13:20

  Leuk snapshot diary van een hele bijzondere dag! We vonden het leuk om je ontmoet te hebben! X

 10. Ilse
  september 22, 2015 / 13:26

  Leukleukleuk en wat zag je er prachtig uit bij de fotoshoot!

 11. september 22, 2015 / 13:51

  Het valt mij helemaal niet op dat je erg bent veranderd. Wel dat je veel beter bent gaan schrijven, ik vind dit artikel veel beter!

 12. september 22, 2015 / 16:30

  Ahhh die jurk! Lijkt me echt een geweldige ervaring.

 13. september 22, 2015 / 17:05

  Je zag er inderdaad prachtig uit!

 14. september 22, 2015 / 17:35

  Die foto’s zijn ECHT heel mooi, wauw. Je styling… Ik ben helemaal niet zo’n prinsjestype, maar dit, aaah. Je haar zat ook écht prachtig. In vergelijking met vorig jaar is je haar vooral heel anders, maar ik denk dat jij zelf ook genoeg andere verschillen opmerkt, in een jaar verandert er over het algemeen véél! Ik gaf dat coveralbum gisterenmorgen ook een kans toen ik het bij je op Snapchat zag – ik ben namelijk al altijd benieuwd naar 1989, maar ik heb geen zin om er geld aan uit te geven – maar ik vond het een beetje… Nah. Misschien zo nog maar even wat langer dan drie nummers aanzetten, haha.

 15. september 22, 2015 / 17:44

  Aaaah de foto’s van de shoot…! Zo mooi. Ik zag het al op Instagram. Enne, lipstick staat je zeker goed! Zat ook nog even je snapshot diary van vorig jaar te lezen.. Leuk om te zien dat je toen precies hetzelfde zei over de PSL.

 16. Lisa
  september 22, 2015 / 17:45

  Wauw, wat prachtig met die jurk en make-up en haar!
  Zou je een keer een video willen maken over hoe je je haar doet en hoe ze het bij de kapper doen bijvoorbeeld? Vind het echt een hele mooie kleur!!

 17. september 22, 2015 / 18:07

  Jaaa, dit vind ik zo leuk om te lezen altijd! Wat zijn de sportkleren van Yogha toch mooi, daar wil ik ook echt nog wel iets van aanschaffen. Je zag er echt pràchtig uit (net als andere meiden), ben benieuwd naar het eindresultaat van de shoot!

 18. Danique
  september 22, 2015 / 18:15

  Super mooie foto’s en super leuk om te zien dat je in Julia’s Arnhem bent geweest, zo jammer dat ik niet aan het werk was. Wil je zo graag een keer ontmoeten. en dan kies je ook nog eens mijn lievelingspasta!

  xxx

 19. september 22, 2015 / 18:36

  Wat een prachtige jurk! Het lijkt me super om eens zo mooi opgemaakt en aangekleed te worden :) Maar die anti-glamour Julia’s zou er ook wel ingaan op dit moment.

 20. Ellis
  september 22, 2015 / 20:06

  Mooie foto’s Annemerel! En dat voor een maandag…
  Ik kijk nu al uit naar je marathonblogs. Vraagje: wat neem je allemaal mee voor de marathon? Wat drink/eet jij tijdens de wedstrijd?

  • Annemerel
   Auteur
   september 22, 2015 / 21:14

   Toevallig sta ik in de volgende Women’s Health met ‘mijn marathontas’ dus dan worden al je vragen beantwoord ;-)

   • Ellis
    september 22, 2015 / 21:18

    Ga ik kopen! Bedankt voor de tip!

 21. september 22, 2015 / 20:07

  Oh, wat een mooie foto’s!

 22. Elvira
  september 22, 2015 / 21:10

  Wauw, wat zag je er prachtig uit!

 23. Sofie
  september 22, 2015 / 21:35

  Ik ben heel nieuwsgierig naar de kleding van Jogha. Is het vergelijkbaar met Nike en/of Asics? Bij dat bedrijf heb je geen last met invoerkosten of iets toch?

  • Annemerel
   Auteur
   september 23, 2015 / 10:52

   Hi Sofie, Jogha is qua kwaliteit – naar mijn mening – minstens zo goed als Nike. Het is een Nederlands bedrijf dus je betaalt geen extra kosten!

 24. september 22, 2015 / 21:53

  Wat een heerlijke dag en mooie campagne. Je jurk staat onwijs mooi en die make-up.. Wow, ik zou zo ook zeker een visagiste aan huis willen die ook nepwimpers plakt (die haten mij volgens mij namelijk!) :-)!

 25. Sophie
  september 22, 2015 / 22:27

  Suuuuuper mooie jurk! Stond je prachtig. Welke lippenstift is het van de nieuwe L’Oréal lijn die je op hebt?

 26. september 23, 2015 / 06:24

  Wat een prachtige shoot was dat. Ik krijg een beetje Blake Lively vibes van de combinatie van je haar en je jurk. Super mooi.

 27. september 23, 2015 / 10:55

  Moooierd :)

 28. september 23, 2015 / 16:28

  Prachtige jurk had je aan, doet me in combinatie met jouw haar een beetje aan Blake Lively denken!! Ben benieuwd naar het resultaat.

 29. september 24, 2015 / 16:25

  Wat een mooie campagne en gaaf dat je die jurk aanmocht!!

 30. Lisa
  september 24, 2015 / 21:02

  Staat prachtig!