SNAPSHOT DIARY: 22/9

 photo Recently Updated89.jpg


 photo Desktop1448.jpg

Good morning! Klaar voor een van mijn laatste hardlooprondjes voor de marathon aanstaande zondag. Liever loop ik ’s avonds, maar voor ’s avonds staat er erg veel regen aangegeven dus ik kies eieren voor mijn geld en ga toch ’s ochtends maar alvast lopen.

Dat waren 8 kilometers met een gemiddelde snelheid van 4’50 per kilometer.

 photo Desktop1448.jpg

Snel gedoucht, aangekleed (top – Merci, jas – oude van ZARA, rok – oud van Acne – laarsjes Acne Pistol Boots) en klaar voor de dag….

 photo Desktop1448.jpg

Oh wacht, eerst even proviand halen. Bij mijn favoriete bakker Philippe Galerne (ik word nog steeds niet gesponsord haha) haal ik wat broodjes. Een olijvenbroodje, een chocoladebroodje en een broodje van mijn moeder, die ik straks even zie.

 photo Desktop1448.jpg

Want ik mag weer naar de tandarts (en daar werkt mijn moeder!). Wat er dit keer loos is? Als je me al eventjes volgt weet je dat ik een kies heb die continu ontsteekt. Ik heb al meerdere keer een wortelkanaalbehandeling gehad, maar de ontsteking gaat maar niet weg. Dat heb ik helaas wel vaker met ontstekingen (niet alleen in mijn mond). Dit keer zat er een soort van knikker bij mijn tandvlees, die moest even lek geprikt worden. Jakkes.

Even tanken en aangezien ze bij ‘mijn’ tankstation een Starbucks hebben, dan ook maar meteen even koffie halen.

 photo Desktop1448.jpg

Dit keer geen Pumpkin Spice Latte maar een Flat White. Eigenlijk ook wel heel erg lekker en een stuk meer koffie.

Laatste inkopen voor Berlijn doen. Bij Run2Day haal ik mijn favoriete snoepjes van Powerbar en bij de Bijenkorf (de derde winkel waar ik op zoek ben gegaan) vind ik eindelijk mijn favoriete sokken van Nike. Ik loop het liefst wedstrijden in nieuwe sokken.

 photo Desktop1448.jpg

Bij Marqt scoor ik nog even een klein beetje gezondheid en dan rij ik door naar Amsterdam, voor mijn afspraken. Ik ben ruim op tijd, totdat ik op de Overtoom kom en daar gewoon ruim twintig minuten vast sta. ARGH! En dan kom ik eindelijk in de buurt van waar ik moet zijn, is er nergens een parkeerplek te vinden. Ik word redelijk agressief hiervan.

 photo Desktop1448.jpg

Ik heb een afspraak bij PR Bureau Bobbery en pas deze mooie jassen an Goldbergh. Welke vinden jullie leuker, links of rechts? Rechts kun je niet zo goed zien he… ik vind de rechter denk ik het leukst. Het zijn ski jassen trouwen, kan niet wachten om weer naar Oostenrijk te gaan om te skiën. Begrijp me niet verkeerd, afgelopen weken waren leuk hoor… maar ik heb ook wel weer heel erg veel zin om te skiën.

 photo Desktop1448.jpg

Volgende agendapunt is de jaarlijkse speeddate sessie van Mooi PR, 18 keer 5 minuten praten met verschillende beautymerken. Super gezellig, want ik doe mijn speeddate sessies samen met Danique (Girlscene). Dit was mijn favoriete speeddate, de date waar ik een macaron van Pierre Hermé kreeg (bij L’occitane, de kerstcollectie is gemaakt in samenwerking met de beroemde macaronmaker uit Parijs!).

 photo Desktop1448.jpg

Wat een weer mensen, wat een weer!!!!!!! Zo blij dat ik vanmorgen al heb hardgelopen.

Ik ging voor een doosje sushi en wat benodigdheden voor Berlijn naar de supermarkt. Maar ik had ineens zo’n trek in Doritos en toen zag ik dat ze ook alweer bakkerskruidnoten hebben! Kon het niet laten…

 photo Desktop1448.jpg

Kijk nou wie ik tegen kom in de Albert Heijn, de laatste persoon die ik daar verwacht had… huisvrouw Carlissa! Carlis gaat voor het eerst boodschappen doen met een karretje en het lijstje dat ze bij zich heeft is hilarisch. Het lijkt wel een raadsel wat er op staat. Het lijstje begint ook serieus met Desperados, hahaha. Ach Carlis, ik ben net zo erg… maar ooit komt het goed met ons.

Mijn passagiersstoel in mijn auto ziet er ook gezellig uit. Ik ben maar alvast begonnen aan mijn zak Doritos en omdat heel Den Haag (of nou ja in ieder geval de anderhalve kilometer naar mijn huis) vast staat is de zak al half leeg als ik thuis kom. Die zak heb ik maar dicht gedaan en in mijn auto gelaten. Aller eerst uit zelfbescherming en ten tweede omdat ik nog steeds bang ben voor muizen.

 photo Desktop1448.jpg

Als ik thuis kom duik ik mijn bed in met Netflix en sushi. Ik moet verplicht rusten van mezelf. Ik ben super onrustig en het liefst zou ik nu twee uur gaan dansen, maar ik moet mijn energie sparen voor zondag… dus Netflix is een verstandige optie.

Ik kijk voor het eerst Blue Crush (die surf film uit 2002 met Kate Bosworth), best leuk filmpje voor de dinsdagavond.. zeker in combinatie met mijn sushi.

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. september 23, 2015 / 12:09

  Oef, die sushi ziet er zo lekker uit! Ik krijg er honger van. En die Mooi PR beauty speed date ziet er ook heel leuk uit; ik zag al verschillende foto’s op Instagram voorbij komen, leuk om te zien en ik ben heel benieuwd naar wat er allemaal komen gaat.

 2. september 23, 2015 / 12:19

  Wat een leuke dag heb je achter de rug (oke, dat tandartsbezoekje was wat minder, bah!)

 3. september 23, 2015 / 12:44

  Die sushi ziet er weer heerlijk uit! Die filmn ken ik nog niet, wie weet nog een aanrader voor een lekker regenachtige dag (zoals vandaag ;-) )!

 4. Janey
  september 23, 2015 / 12:44

  Ik stem voor de rechter jas!

 5. Yamina
  september 23, 2015 / 13:04

  Ik zie weer bietensap! Dacht vorige week bijna dat je van je geloof af was ;).
  En die macaron ziet er heerlijk uit.

 6. Lisa
  september 23, 2015 / 13:11

  De rechterjas is heel mooi!

 7. Ilse
  september 23, 2015 / 13:40

  Lekker dagje zo zeg, behalve dan de tandarts en de file!

 8. september 23, 2015 / 14:01

  Die ski jassen zijn errug mooi! Ik kan ook echt niet meer wachten tot het weer zo ver is…

 9. Desiré
  september 23, 2015 / 14:29

  Blue Crush! heerlijke film (stelt natuurlijk allemaal niet zo veel voor qua verhaal) maar die beelden en hawaii en surfen en en en :D Ik zet m ook wel eens op de achtergrond aan (heb m natuurlijk op dvd) en blijf m toch leuk vinden.

  Ik heb die bakkerskruidnoten nog nooit gehad; toch maar eens proberen als ik weer eens bij de AH ben dan ;)

 10. september 23, 2015 / 14:37

  Ik vond het leuk om je even te zien! Heel veel succes zondag, you can do it!

 11. september 23, 2015 / 16:30

  Ouch die knikker in je mond. Verder een smakelijke snapshot hoor ;-) leuk en druk, ik snap de verplichte rust met film en sushi.

 12. september 23, 2015 / 16:45

  Nu heb ik opeens zin gekregen om morgenvroeg naar de bakker om koffiekoeken te gaan! ;-)

 13. september 23, 2015 / 21:00

  Die jassen zijn wel tof hoor! Ik vind die linker ook wel wat hebben.

 14. september 24, 2015 / 16:56

  Leuk dagje! Alleen een beetje jammer van de file inderdaad!

 15. Megan
  september 25, 2015 / 21:18

  Ohh, is dat die Sushi van de AH in de Elandstraat? Die is zo lekker!!