SNAPSHOT DIARY: 20/6

 photo Recently Updated231.jpg


 photo Desktop2752.jpg

Goedemorgen! Het is me weer gelukt om om zes uur mijn bed te verlaten voor een rondje hardlopen. Het regent! En niet zo’n klein beetje ook. Maar ja ze hebben voor de hele dag regen voorspeld dus mijn rondje uitstellen is doelloos. Daarnaast vind ik die regen ’s ochtends vroeg eigenlijk best wel lekker.

Na tien kilometer en een warme douche smaakt die açaí bowl nog lekkerder dan normaal, Casey’s vlog van zondag en helemaal niets meer aan doen!

 photo Desktop2752.jpg

Vandaag is de eerste dag van de zomer maar in plaats van aan zonnebrand en bikini’s denk ik op dit moment vooral aan geurkaarsen. Wat een ellende zeg, het is ook zo donker binnen.

Het eerste dat ik op maandag altijd doe; het editen van mijn vlog. Heb jij hem al gezien? 

 photo Desktop2752.jpg

Dan is het nu tijd om een thumbnailfoto te kiezen. Ik heb uiteindelijk voor de bovenste gekozen, goede keus?

Ik weet niet waarom ik juist op deze regenachtige dag besloot om naar buiten te gaan om op locatie te werken, maar goed. Ik zit even koffie te drinken bij Starbucks en lees ondertussen weer een boek voor de Summer Reading (I’ll give you the sun). Het eerste Young Adult boek dat ik tijdens deze Summer Reading lees. Koffie is trouwens een flat white, de lekkerste koffie van Starbucks (een pumpkin spice latte en caramel machiato vind ik ook heel lekker, maar dat is eigenlijk geen koffie te noemen).

 photo Desktop2752.jpg

En van Starbucks naar SLA, waar ik lunch met een wortelkokossoepje en ondertussen twee blogs schrijf als voorbereiding op mijn zomervakantie. Heerlijk met mijn noise cancelling oortjes ongestoord werken.

Maar dit weer lieve mensen. Wat een doffe ellende. Ik wacht onder een afdakje op de tram, in een poging een soort van droog te blijven.

 photo Desktop2752.jpg

De langste regenbui in twintig jaar hoorde ik iemand gisteren zeggen.

Gelukkig mag ik vanavond weer hardlopen!!! Twee keer op een dag hardlopen in de regen. Prima!

 photo Desktop2752.jpg

Sinds een paar weken heb ik een tube handcrème naast me liggen tijdens het schrijven en ik moet zeggen dat ik nu dus ook eindelijk handcrème gebruik. Mijn moeder waarschuwt me al jaren voor ‘oude’ handen en dat ik ze wel moet verzorgen (ze heeft er zelfs een hele blog over geschreven), maar ik vergeet dat dus gewoon. Nu die tube de hele dag naast me ligt smeer ik mijn handen gerust drie keer per dag in (wellicht weer iets te veel van het goede). Als ik even vast zit met een tekst, of gewoon even een korte break nodig heb, smeer ik mijn handen in. Een beetje vergelijkbaar met even op Facebook of Instagram kijken, alleen dan eh… anders.

Ze hadden eindelijk weer echte verse buratta bij de supermarkt. Goede reden om WEER een caprese salade te eten. Volgens mij maak ik alleen snapshot diary’s op de dagen dat ik caprese maak.

 photo Desktop2752.jpg

OK. Klaar voor mijn run met Run2Day en Nike. Mijn schoenen matchen niet echt bij de rest van mijn outfit, maar dat is op dit moment het laatste waar ik me druk over maak.

Ik bedoel, die regen…

 photo Desktop2752.jpg

Van de achttien aanmeldingen voor de avond zijn maar vier (!) meiden op komen dagen. Alle aangemelde mannen zijn niet gekomen (watjes) en ook een heel aantal meiden had waarschijnlijk geen zin om in de regen te lopen. Geef niet hoor, ik begrijp je… maar eh, het moment dat wij naar buiten stapte voor ons rondje stopte het dus spontaan met regenen. Karma.

Geen run compleet zonder groepsselfie!

 photo Desktop2752.jpg

Ken je dat… dat je make-up dus ineens goed zit na regen, 5,5 kilometer hardlopen en wanneer je net van plan bent om naar bed te gaan. Snap ik niet hoor. Zonde vooral, want nu is het dus tijd om mijn make-up er af te halen.

OH OH! Oreo’s! Maar hé, ik heb vandaag twee keer hardgelopen, meer dan 15 kilometer in totaal. Ik denk dat ik het verdiend heb. Toch?

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. juni 21, 2016 / 12:04

  tja.. die regen gisteren. Maar wat een mooi nagellakje, welke is het? :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 21, 2016 / 12:59

   Thanks! Het is Coconut Cove van Essie!

 2. nettelie
  juni 21, 2016 / 12:08

  Leuke nagellak! En ‘I’ll Give You the Sun’ is een van mijn meest favoriete boeken OOIT. Toen ik het uit had, wilde ik het meteen opnieuw lezen :’) Zo’n boek waarvan je wilde dat je het zelf had geschreven. Ben benieuwd wat jij ervan vindt!

  • Annemerel
   Auteur
   juni 21, 2016 / 12:59

   Eerste hoofdstuk moest ik mezelf een beetje doorheen worstelen, nu wil ik het liefst de hele dag lezen (maar helaas geen tijd voor)

 3. juni 21, 2016 / 12:16

  Mooi lakje heb je op. Jammer dat er zoveel mensen niet zijn op komen dagen. Ik ben benieuwd naar het boek, volgens de reactie hierboven klinkt het veelbelovend.

 4. Sheila
  juni 21, 2016 / 12:49

  I’ll give you the sun schijnt een prachtig boek te zijn. Wil ‘m zelf ook graag nog lezen. Mooie nagelak indd!

 5. juni 21, 2016 / 12:51

  Leuke foto’s! Wat jammer dat er maar 4 meiden zijn komen opdagen, maar het zag er wel heel gezellig uit!

 6. juni 21, 2016 / 14:28

  Haha, ja dat heb ik ook van die make-up. Het zit het beste als je het eraf haalt.

 7. mir
  juni 21, 2016 / 18:07

  Creepy Alert!
  Ik herken precies waar je loopt bij de foto met je capuchon :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 21, 2016 / 18:41

   Hahaha ja het Plein is ook niet echt een hele speciale locatie waar niemand komt natuurlijk ;-)

 8. Ilse
  juni 21, 2016 / 20:05

  Leuke nagellak! Wat sportief zeg in die regen!

 9. juni 21, 2016 / 20:44

  Ik heb net ‘Ik geef je de zon uit’ en wauw.. zo mooi! Moest wel even inkomen, maar daarna helemaal verkocht. Ben benieuwd naar jouw review!

 10. juni 21, 2016 / 23:02

  Dapper hoor, om twee keer op een dag in de regen te gaan hardlopen! Ik vind het dan toch altijd éxtra moeilijk om mezelf naar buiten te slepen. En aaaah I’ll give you the sun is zo’n mooi boek. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

 11. Tessa
  juni 23, 2016 / 13:10

  Voor op de leeslijst: Little Bee van Chris Cleave, echt een prachtboek!