SNAPSHOT DIARY: 20/11

 photo Desktop1700.jpg


 photo Desktop1700.jpg

Morning! It’s Friday!

Ik heb gisteravond dus mijn studio opgeruimd tot een uurtje of half één ’s nachts… maar er is nog een hoekje waar ik niet aan toe ben gekomen en waar ik ontzettend tegenop zie.. er liggen hier namelijk HEEL erg veel bonnetjes (sinds juni dit jaar) en die moeten allemaal gesorteerd worden als ik hier ga opruimen.

 photo Desktop1700.jpg

De rest van mijn studio ziet er best netjes uit, toch?

Ik sleep mezelf weer naar buiten voor een rondje hardlopen. De wind is relatief rustig en het regent niet, geen excuses dus. Ik verras mezelf met mijn snelheid tijdens de zes kilometer die ik loop. Ik heb helemaal niet het gevoel dat ik er moeite voor hoef te doen. Aan de andere kant 4’50 is ook niet MEGA snel, twee maanden geleden liep ik een marathon met een gemiddelde van 4’52.. dat was net iets langer dan die zes kilometer van vanmorgen.

 photo Desktop1700.jpg

Ik heb dus allemaal cactussen gekocht, vijftien in totaal, en die staan nu dus door mijn hele studio. Ben benieuwd hoe lang ze het uithouden.

Roos is hier vandaag om me te helpen met van allerlei dingen. Er moeten onder andere foto’s gemaakt worden voor mijn boek, omdat ik de foto’s die ik afgelopen week maakte niet zo mooi vond. De foto’s waren wel goed, ik zelf stond er alleen echt niet goed op en dat is best zonde, als het echt gedrukt wordt in een boek zeg maar.

 photo Desktop1700.jpg

Klaar met het maken van de foto’s, tijd voor een bietensapje met appel. Ik blijf een klein kind en die rode tong die je van bietensap krijgt blijf ik leuk vinden.

Roos is ondertussen alvast begonnen met het op maat snijden van alle foto’s.

 photo Desktop1700.jpg

Ik heb mijn bank uitgeklapt en heb Roos een paar schoenendozen met bonnetjes gegeven. Dit is haar ding! Ze sorteert alle bonnetjes op datum (van heel 2015! Of nou ja, 2015 – 6 weken, want we zijn natuurlijk nog niet klaar met 2015) en bevestigd ze vervolgens op allemaal A4’tjes. Ze vindt dit leuk om te doen. Ik ben haar heel erg dankbaar, want ik vind dat dus niet leuk om te doen.

Ondertussen bekijk ik de foto’s die we zojuist gemaakt hebben en maak ik ze iets lichter in Photoshop, omdat het helaas niet erg licht is in mijn studio als de zon niet schijnt.

 photo Desktop1700.jpg

Time for lunch! Wraps!

KIJK, het is opgeruimd! Beter dan dit gaat het voorlopig niet worden, niet in dit huis met deze ruimte (welke ruimte?!)

 photo Desktop1700.jpg

Mijn favoriete thee van dit moment, groene thee met granaatappel.

Selfietime! Roos en ik hebben dezelfde sweater aan, we kochten hem allebei gisteren bij ZARA.

 photo Desktop1700.jpg

Dat moest natuurlijk ook even in de spiegel vastgelegd worden.

De broek die ik draag moest nog op Instagram, het is de Replay Hyperskin jeans, een jeans waar je een work-out in zou kunnen doen volgens Replay. Het leek mij dus wel leuk om daadwerkelijk een foto tijdens een work-out te maken. Deze foto werd het niet, want je ziet dus niet echt dat ik ergens mee bezig ben (overigens voel ik dit welzeker in mijn achterwerk).

 photo Desktop1700.jpg

Gisteren stonden ze eindelijk met een pakketje voor mijn deur dat ik vijf weken ervoor besteld had, maar dat sindsdien niet meer te volgen was. Helaas kon ik het pakketje niet aannemen, want ik moest 35 euro invoerrechten betalen en ik had geen contant liggen thuis. Maar goed, na vijf weken wachten kon die ene dag er ook nog wel bij. Vandaag kon ik het pakketje bij het postkantoor ophalen. De lucht ziet er gezellig uit als ik mijn wandelingetje maak.

In het pakket zat onder andere dit hoesje van Garance Doré! Na ruim een jaar hetzelfde hoesje gehad te hebben voor mijn iPhone (wel drie verschillende omdat ze steeds kapot gingen) is het nu wel tijd voor iets nieuws.

 photo Desktop1700.jpg

Ik heb net mijn column voor Metro geschreven en ben nu bezig met mijn column voor Fashionista. YES. Weer twee dingen van mijn To-Do-List af kunnen strepen. Roos is trouwens al een tijdje naar huis, dus we zijn even klaar met de administratie. Schrijven is ook gewoon veel leuker.

Kijk nou hoe mooi mijn huisje is opgeruimd. Ik ben heel blij dat ik deze foto gemaakt heb vlak voordat ik mijn huis verliet. Want toen ik in de stad was, had ik ineens het idee dat ik mijn geurkaars aan had laten staan. Gelukkig zag ik op deze foto dat dat niet het geval was. Zou erg zonde geweest zijn als ik weer terug naar huis was gegaan om vervolgens tot de conclusie te komen dat mijn kaars helemaal niet aan stond.

 photo Desktop1700.jpg

Ik eet samen met Kim bij Lapsang (binnenkort in The Hague Hotspot), we krijgen zeven gangen met bijpassende wijnen. Halve glaasjes zeiden ze van te voren, nou daar heb ik weinig van gemerkt. Oeps… en we moeten nog naar de film! Als het even stopt met hagelen tenminste.

We gaan dus naar The Hunger Games en ook al heb ik net zeven gangen gegeten, ik moet popcorn en die popcorn gaat ook gewoon op. Wat ik van de film vond?! Ik heb er nog niet echt een mening over. Geef me even een dagje om na te denken. De film duurde trouwens tot half één, wat vrij laat is voor een oma zoals ik, zeker na een paar glazen wijn. Maar ik ben niet in slaap gevallen! YES! Dat deed ik om half twee wel, toen ik eindelijk in bed lag…

Liefs,
Annemerel

Delen:

17 Reacties

 1. Manon
  november 21, 2015 / 12:05

  Leuke trui zeg! En verder ook een fijn dagje, ben zo benieuwd naar je boek. Er zitten volgens mij echt super veel foto’s in?

 2. november 21, 2015 / 12:38

  Die Replay broek vind ik echt gaaf net als jouw hardlooplegging met stipjes.

  Ik ben héél benieuwd naar nieuwe The Hunger Games film en hoop stiekem op een review van jou.

 3. november 21, 2015 / 12:45

  Ooooh dat van die kaars is zo herkenbaar!!
  Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe Hunger Games, ik hoor er zoveel wisselende verhalen over!

 4. Charlotte
  november 21, 2015 / 12:48

  Iemand misschien een linkje naar die trui? Ik zie hem niet zo goed kan het niet vinden op de ZARA website!

 5. Ilse
  november 21, 2015 / 13:18

  Jouw hardlooplegging is echt leuk en fijn dat Roos wat extra foto’s wou maken!

 6. november 21, 2015 / 13:27

  Al die bonnetjes… echt een regelrechte hel is dat. Lang leven het hebben van een eigen bedrijf! :)

 7. Marieke
  november 21, 2015 / 14:01

  Haha die bonnetjes, dat zou ik dus ook een leuk uitzoekwerkje vinden. Net als Roos :-)

 8. Eva
  november 21, 2015 / 14:25

  Ohhh welke trui is dat?! Heb je een modelnaam misschien? Die trui schreeuwt mijn naam.

 9. november 21, 2015 / 16:00

  Wat zie je er goed uit!!

 10. november 21, 2015 / 16:32

  Ah heerlijk dagje! Goed dat je die foto’s nog opnieuw kon maken en dat je daar Roos voor hebt, wel leuk dat je studio zo typisch Annemerel is. En die administratie, wat erg :O Volgens mij is dat inderdaad wel leuk om te doen als het niet van jezelf is maar ik zou het ook eeeuwig uitstellen.

 11. november 21, 2015 / 17:32

  Blij om te lezen dat ik niet de enige ben die twijfelt of de kaarsen wel uit zijn. (En of ik de deur wel dicht heb gedaan, het gas heb uitgezet,etc…)

 12. november 21, 2015 / 18:28

  Ahh je boek en je foto’s.. Zo benieuwd! Invoerrechten betalen, bleehhhh!!

 13. november 21, 2015 / 18:43

  Beter dat je zusje wel even wilde helpen met de administratie! Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar die broek van Replay!

 14. november 21, 2015 / 21:44

  Die trui is echt super leuk!!

 15. Marije
  november 22, 2015 / 14:43

  Ik vind jouw studio zo gezellig, maar ik snap wel dat je soms wat meer ruimte wilt.

  En onzichtbare workouts… dat heb ik altijd met yoga. Het ziet er zo simpel en saai uit, maar je voelt het wel haha.