FRIDAY FAVOURITES: 194

Favourite Office Buy – ParcSlope
 photo IMG_6259_1.jpg

Begin dit jaar zag ik de ParcSlope al een keer voorbij komen op een gadgetwebsite toen ik aan het werk was voor DutchCowboys, hij was toen nog niet te koop. En nu dus wel! Op de Nederlandse Applewebsite verkopen ze hem helaas niet, maar met een beetje googelen kwam ik wel een Nederlandse website tegen waar ik hem kon bestellen, nog geen 24 uur later had ik hem in mijn bezit. Wat maakt de ParcSlope zo bijzonder? Nou.. hij voelt heel degelijk en mijn MacBook staat super stabiel, ondanks dat mijn tafel alles behalve een glad tafelblad heeft (toen ik mijn MacBook nog direct op tafel zette ging mijn MacBook altijd heen en weer tijdens het typen). Je MacBook wordt een beetje verhoogd, maar hij staat niet zo hoog dat je het toetsenbord niet meer kunt gebruiken. Ik vind het heel fijn om op deze manier te typen omdat ik hierdoor mijn armen een beetje voor me uit kan strekken en ik mijn schouders dus niet optrek tijdens het werken, wat ik wel doe als mijn toetsenbord plat ligt en dichterbij me ligt. Ik heb de ParcSlope pas een paar dagen dus kan niet spreken over de lange termijn, maar nu ben ik echt fan.

Favourite Drink – Fair Trade Original Green Tea + Granaatappel

 photo IMG_6338_1.jpg

Ik ben weer even klaar met de kruidenthee en de herfstthee en ben weer overgestapt op groene thee. Mijn favoriete smaak deze week? Groene thee met granaatappel van Fair Trade Original.

Favourite Living Company – Mr. Cactus

 photo IMG_6338_1.jpg

Nadat al mijn orchideeen in mijn studio overleden, kocht ik geen vervangers. Totdat ik deze week een mooi moment vond om een vijftiental mini cactussen in te slaan. Ik wist aanvankelijk niet zo goed hoe ik ze in mijn kwijt moest, maar met een klein beetje fantasie is dat ook gelukt!

Favourite Buy – New ZARA Sweater

 photo IMG_6338_1.jpg

Ik ging voor een kledingstuk in een lichte kleur, aangezien ik maandag een fotoshoot heb en ik geacht ben geen donkergrijs of zwart te dragen. Het is niet dat ik helemaal niets in mijn kast heb liggen, maar ik vond het wel een mooi excuus voor een mooi nieuwe kledingstuk. Helaas vond ik niets dat aan mijn eisen voldeed. Ik ben allergisch voor wol, dus heel veel mooie truien vielen meteen al af. Maar goed, kwam wel weer thuis met een donker item, deze trui van ZARA, die ook Roosmarijn mee naar huis nam.

Favourite Song – One Direction – Hey Angel

Samen met ‘Perfect’ mijn favoriete nummer van het One Direction album. Het doet me denken aan Bittersweet Symphony, aan Robbie Williams en aan Oasis… all rolled into one! Heerlijk!

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

12 Reacties

 1. Marleen
  november 20, 2015 / 17:15

  Haha, tijdens het lezen van deze blogpost heb ik ‘Hey Angel’ opstaan! Fijne favorieten heb je weer ;-)

 2. Ilse
  november 20, 2015 / 17:22

  Ik hou van groene thee dus die combi van jou klinkt heerlijk! Ik heb de hele dag al naar Adele en naar Marco Borsato geluisterd!

 3. november 20, 2015 / 17:29

  Fijne favorieten weer! Die truien staan jullie heel leuk!

 4. november 20, 2015 / 17:47

  Die trui ziet er super comfy uit! En hier zijn ook alle planten overleden. We hadden één mooie orchidee, maar daar is niets meer van over helaas.

 5. november 20, 2015 / 18:57

  Leuke cactussen, staat schattig in je studio! Die zara trui heeft m’n moeder ook maar ik heb hem stiekem al heel vaak gedragen;) zo’n fijne trui en ook heel mooi op een rokje!

 6. november 20, 2015 / 19:41

  Leuke favorieten! Die ParkSlope lijkt me echt handig. Hey Angel is inderdaad een leuk liedje :). Ik ben benieuwd wat je van de nieuwe cd van Adele vindt.

 7. november 21, 2015 / 08:22

  Leuke favorites! Inderdaad lekkere song van One Direction

 8. november 21, 2015 / 16:26

  Die cactussen zijn véel te leuk! En die trui, wauw. Ik heb zelf ook een donkergrijze trui met V-hals van de Pull & Bear en donkergrijs/zwart blijkt echt een ideale truienkleur te zijn. Ik kwam er trouwens achter dat A Great Big World ook een nieuw album heeft sinds vorige week, of ben je daar geen fan van?

 9. november 22, 2015 / 23:08

  Zo’n “standaard” voor mijn macbook heb ik al jaren van IKEA. Ik vind het vooral fijn dat ik daardoor iets minder naar beneden kijk en mijn nek dus ietje minder belast tijdens het gebruiken van mijn laptop (a.k.a de hele dag)

 10. november 23, 2015 / 17:14

  Erg leuke favoriete. Ik ga de Parcslope NU bestellen, ben er helemaal enthousiast van geworden!

 11. Maaike
  december 8, 2015 / 22:35

  Hee! Die Parcslope lijkt me inderdaad heel handig!! Trouwens, werk je eigenlijk nog bij DutchCowboys? Zie het nooit meer voorbij komen in de diaries enzo!