SNAPSHOT DIARY: 20/10

 photo Recently Updated104.jpg


 photo Desktop1557.jpg

Good morning ik was een klein beetje vergeten dat ik vandaag een Snapshot Diary ging maken en ik was al gedoucht, aangekleed en een soort van opgemaakt toen ik mijn iPhone erbij pakte om mijn eerste foto te maken. Mijn excuses. Hier vraag ik me af of ik mijn haar een beetje droog ga blazen of niet… Ik ga uiteindelijk voor twee minuten droog blazen, zodat de bovenkant een beetje droog is.

Mijn straat is mooi… Ik stap om acht uur in de auto richting Rotterdam.

 photo Desktop1557.jpg

Maar niet voordat ik bij de bakker geweest ben, ik haal een croissant en broodjes die ik nodig heb voor de shoot van vandaag!

Want vandaag maken we dus alle receptfoto’s voor mijn boek. Of nou ja ‘we’… ik. Gelukkig heb ik wel hulp van de beste uitgever die er is, Anoek, en Aranka die niet alleen haar huis uitleent maar ook mee kijkt met de styling en zelfs af en toe in een pan roert. Verder is ze erg goed in het zeggen dat mijn gerechten HEEL ERG LEKKER zijn. Ook belangrijk.

 photo Desktop1557.jpg

Wat zou dit nou worden…

Tussendoor mag ook nog even de nieuwe Jogha-collectie passen en daar moeten foto’s van gemaakt worden. Morgen een blog met een aantal foto’s die we gemaakt hebben én ik heb een mooie kortingsactie!

 photo Desktop1557.jpg

Mijn favoriete ontbijtjes… één van de twee heb ik meteen opgegeten, welke denk je dat dat was? De bananenpancakes met maple syrup of het broodje met zalm, scrambled eggs en avocado?

 photo Desktop1557.jpg

Zo fijn dat ik mag koken en fotograferen in de keuken van Aranka. Haar huis is echt de perfecte shoot-locatie.

En Mr. Cooper Cat is de eerste kat waar ik niet zenuwachtig van word… Ok, behalve toen hij heel de tijd in de buurt van mijn Céline tas ging lopen en ik bang was dat hij zijn pootjes op het zachte leer zou zetten (zou best zonde zijn…). Met twee allergiepillen heb ik gelukkig ook weinig last van allergie.

 photo Desktop1557.jpg

That’s a wrap! (die foto hebben we helaas even niet), het is half zeven, ik heb de files getrotseerd en ben weer thuis. Ik denk dat het tijd is voor Aperol Spritz.

Ik zet meteen mijn foto’s op mijn MacBook, externe hardeschijf en verstuur de beelden die we gaan gebruiken meteen via WeTransfer naar mijn uitgever. Voor het geval dat mijn SD-kaartje ineens kwijt is, of geformatteerd ofzo, kan allemaal spontaan gebeuren. En dan ben je heel zuur.

 photo Desktop1557.jpg

WeTransfer dus….

Helemaal vergeten dat mijn pagina met Susan Kuijken vandaag in Metro staat. Is mooi geworden! Wie heeft het gelezen?

 photo Desktop1557.jpg

Mijn favoriete song van de dag… FOOLS van Troye Sivan. Zijn nummer WILD vond ik ook al super mooi en dit nummer staat ook al een tijdje in mijn afspeellijst, alleen heb ik nu dus pas door hoe fijn hij is. Aanrader!

Beginnetje maken aan mijn Snapshot Diary die jullie nu lezen.

 photo Desktop1557.jpg

Late night snacking, ik dacht eigenlijk dat ik geen avondeten meer nodig zou hebben na alles dat ik vandaag gegeten heb tijdens de shoot, maar ik kreeg toch nog trek in iets. Ik sneed wat komkommer, wortel en avocado, rolde het in rijstpapier en doopte het geheel in sojasaus. Lekkerder is hoisin saus en lekkerder is het ook als er iets van garnaal of kip in zat, maar dat had ik nu net niet in huis.

Tabee mensen! Het is tien uur, ik vind het mooi geweest voor vandaag. Mijn wekker ging vanmorgen om zes uur en morgen (vandaag dus) gaat hij weer om zes uur. Ik heb mijn nachtrust hard nodig.

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. oktober 21, 2015 / 12:06

  Fijn dagje zeg! Wat een leukerd is Mr. Cooper Cat. En die pagina met Susan Kuijken in Metro is tof!

 2. oktober 21, 2015 / 12:14

  Ik gok de bananenpannenkoeken! ;-) Heb ik gelijk? X

 3. oktober 21, 2015 / 12:20

  Wat tof en ik zou niet weten welke je hebt opgegeten want ze zien er allebei heel lekker uit :D

 4. oktober 21, 2015 / 12:30

  Wat een gave keuken is dat zeg! De gerechtjes zien er nu al geweldig lekker uit, kan niet wachten tot ik ze zelf kan gaan maken!

 5. oktober 21, 2015 / 13:05

  Wat een heerlijke diary. Wat is die keuken mooi, wauwww!!

 6. Ilse
  oktober 21, 2015 / 13:42

  Aranka heeft echt een geweldige keuken, mijn vriend en ik willen ook zoiets. En wat ziet het eten er lekker uit zeg!

 7. oktober 21, 2015 / 14:16

  Wat een leuke dag. Ik ben zo benieuwd naar de receptjes die je hebt gemaakt!

 8. oktober 21, 2015 / 14:42

  Countdown till boeklancering started! #vindikleuk

 9. oktober 21, 2015 / 16:09

  Ik krijg honger van je snapshot diary. Die keuken is zoooo mooi van aranka!

 10. oktober 21, 2015 / 16:53

  Die keuken is echt onwijs mooi!

 11. oktober 21, 2015 / 20:37

  Oeh heel benieuwd naar je receptjes! Fijn dat je gebruik kon maken van iemand keuken!

 12. tessa
  oktober 21, 2015 / 22:13

  haha! ik heb echt zo veel nieuwe nummers ontdekt door jouw op Spotify! FOOLS is inderdaad prachtig

 13. oktober 21, 2015 / 22:21

  Ben zo benieuwd naar je boek! Lees elke dinsdag je stukken in Metro in de trein naar werk :-)

 14. oktober 22, 2015 / 12:06

  Ik zeg het gewoon nog een keer: ik ben heel benieuwd naar je boek! Leuk om zo de vorderingen een beetje te kunnen zien.

 15. oktober 22, 2015 / 15:06

  Jouw diary’s vind ik altijd zo leuk om te lezen/bekijken

 16. oktober 23, 2015 / 08:26

  Productief dagje! Ben ontzettend benieuwd naar je boek, dit ziet er al veelbelovend uit. En wat een droom van een keuken trouwens. Wil ik ook!