LOVE: Ellen Degeneres

 photo EllenDegeneresOscarSelfie.jpg

Afgelopen weekend had ik ‘algehele malaise’. Ik was te ‘ziek’ om een film of serie te kijken, maar wat ik wel kon was tussen de bedrijven door filmpjes kijken op YouTube. Op het kanaal van Ellen Degeneres om precies te zijn. Natuurlijk kende ik Ellen al lang en natuurlijk heb ik wel vaker video’s van haar gezien, maar ik heb afgelopen weekend zoveel video’s gezien dat ik met recht durf te zeggen dat ik fan ben. Ik heb hardop gelachen en dat terwijl lachen héél pijnlijk was (ik had last van mijn buikspieren door de NTC training en ik had hoofdpijn, waardoor lachen ook nogal pijnlijk was). En omdat lachen gezond schijnt te zijn deel ik graag mijn favoriete Ellen-filmpjes. De meeste duren maar zo’n drie minuten. Ideaal dus als je niet zoveel tijd hebt (dan kun je er gerust twintig kijken, ha ha ha).

Herinneren jullie je dat drie jarige meisje dat helemaal overstuur was toen ze hoorde dat Adam Levine getrouwd was? Ellen had een verrassing voor haar. Te schattig!

Bradley Cooper en Ellen praten over die beroemde selfie tijdens de Oscars in 2014, hoe die tot stand is gekomen. Het was zeg maar niet helemaal gepland en het was Bradley die het plan Ellen verpestte.

Ellen heeft babynamen voor Kim en Kanye bedacht, hahahaha!

Mary-Kate en Ashley spelen het spelletje ‘Me or Her’.


Ellen maakte ook haar opwachting tijdens een concert van Taylor Swift. Hilarisch, vooral omdat Taylor tijdens het concert ook erg hard moet lachen om Ellen.

Selfie’s zijn ontzettend gevaarlijk, Ellen heeft veiligheidstips!

Julia Roberts vind het gesprek met Ellen zo grappig dat ze bijna niet meer uit haar woorden komt… het werkt aanstekelijk.

Ellen speelt ‘Never have I ever’ met Madonna en Justin Bieber…

Hetzelfde spel, maar dan met andere vragen, speelt ze ook met Paul Bettany, Johnny Depp en Gwyneth Paltrow

Deze is al een paar jaar oud, Taylor Swift en Zac Efron spelen een duet voor Ellen (ik denk dat dit ter promotie van de film Valentines Day was).

Enige nadeel van het ontdekken van zo’n leuk YouTubekanaal? Als je al die video’s kijkt kun je net zo goed een hele film, of zelfs een trilogie als Lord of the Rings gaan kijken, want je bent al snel de hele dag aan het kijken…

Liefs,
Annemerel

Het kan zijn dat je dit stuk gisteravond al gelezen hebt, deze dodo was even vergeten het artikel op de juiste datum + tijd in te plannen. Mijn welgemeende excuses.

Delen:

9 Reacties

 1. oktober 20, 2015 / 17:03

  Ik keek graag naar de sitcom van Ellen toen ik nog “klein” was. Zij is echt briljant en zit vol passie en humor.

 2. oktober 20, 2015 / 20:27

  Ik vind Ellen echt zo’n topvrouw! Zo’n heerlijke humor:-)

 3. oktober 20, 2015 / 20:29

  Te grappig, Ellen! Echt wel een van de tofste Amerikaanse shows van dit moment. :)

 4. oktober 20, 2015 / 20:30

  Te grappig, Ellen! Echt wel één van de tofste Amerikaanse shows op dit moment!

 5. oktober 20, 2015 / 20:42

  Yes! Ik ben ook groot fan van haar Youtube account! XO

 6. oktober 20, 2015 / 20:45

  Haha heerlijk, I love Ellen!

 7. Ilse
  oktober 20, 2015 / 20:52

  Dat duet tussen Zac en Taylor heb ik zoo vaak gekeken, wat een heerlijk duet. En die andere filmpjes zijn zoo leuk!

 8. Linda
  oktober 20, 2015 / 21:10

  Ohhhh ik heb hier zo van genoten hahaha! Love Ellen

 9. oktober 25, 2015 / 19:56

  dan moet je niet op lip sync battle kijken bij youtube….. =D
  dan ben je nog een hele dag verder hahahaha