SNAPSHOT DIARY: 19/2

 photo Recently Updated171.jpg


 photo Desktop2204.jpg

Morningggggg ik lag lekker in bed toen ik me ineens bedacht dat ik haast had. Niets te uitslapen vandaag, snapshot diary maken en mijn interview voorbereiden.

Interview vandaag namelijk hockeyster Ellen Hoog voor Metro.

 photo Desktop2204.jpg

Look of the day! Jas en jurkje van Sandro, tas van Coach, laarsjes van Chloé en zonnebril van Céline. Het zijn mijn favoriete kledingstukken van het moment, dat jurkje draag ik zo’n drie keer per week! Goede investering geweest.

Op naar Amsterdam voor het interview. Mijn tank is weer eens leeg, gelukkig is de benzine nu nog maar 1.369…

 photo Desktop2204.jpg

Dit heb ik echt niet expres gedaan, maar kijk nou wat een mooi rond getal… precies 40 liter gaat er in vandaag!

Bij Starbucks haal ik een frappuccino. Zo veel beter dan normale koffie, hier heb ik de hele weg wat aan in plaats van mijn Flat White die ik al op heb op het moment dat ik de snelweg op rij. Volgens mij heb ik precies hetzelfde eerder deze week geschreven. Mijn excuses ik val in herhaling. Het blijft nog steeds even waar.

 photo Desktop2204.jpg

Jaaa het interview met Ellen was zo leuk! Ik heb haar mijn boek gegeven en ze heeft mijn boek gesigneerd. In de winkel zijn we concurrentes, maar heel eerlijk, haar boek is compleet anders dan dat van mij dus je moet ze gewoon allebei kopen ;-). Het interview staat op 29 februari in de krant!

Home sweet home, bij mijn ouders. Tijd voor pompoensoep.

 photo Desktop2204.jpg

Work work work, leuk hoor dat ik dit weekend ‘even’ naar Oostenrijk rij, maar er moet natuurlijk wel gewoon geschreven worden. Ik denk dat ik wat berglucht nodig heb, mijn ogen staan een beetje eh… hopeloos?! Zo erg is het niet hoor, maar zo zie ik er op deze foto wel uit.

Jeeeeuuuumig die tas van Roos hoe ga ik die in mijn auto krijgen? Roos heeft haar tas voor drie weken gepakt. Die gaat namelijk nu eerst twee weken skiles geven en gaat daarna direct door naar Serfaus, waar we een weekje met het gezin gaan wintersporten! Gelukkig kan mijn vader een handje helpen met het handig indelen van mijn auto.

 photo Desktop2204.jpg

Op naar de supermarkt om avondeten te halen. Ik heb vandaag helemaal nog niet echt bewogen, dus die wandeling is zeer zeer welkom. Ik merk dat ik onrustig word als ik niet minstens een half uurtje beweeg op een dag.

TIJD VOOR SUSHI! (en Aperol Spritz).

 photo Desktop2204.jpg

Wordt een beetje hopeloos van alles dat ik nog moet doen terwijl ik zoooooo graag mijn tas in wil pakken en wil gaan slapen, maar ja… als ik vanmorgen gewoon om zeven uur was opgestaan in plaats van negen uur, dan had ik dat probleem nu niet gehad.

OK tas ingepakt, pyjama aan, tijd om deze Snapshot Diary in elkaar te zetten, mijn wekker te zetten (0.30u!) en om te gaan slapen. Duim voor me dat het gelukt is, want anders zit ik vandaag heel moe in de auto en reken maar dat ik daar lang in zit want de hele wereld krijgt vandaag volgens mij vakantie en gaat op wintersport. MAAR HE IK GA MORGEN (ZONDAG) WEL LEKKER EEN DAGJE SKIËN (maandagmiddag rij ik waarschijnlijk al weer naar Nederland, duty calls!).

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. februari 20, 2016 / 12:12

  Ik hoop dat je een fijne rit hebt gehad. Zoveel in een korte tijd, ik vind het knap dat je het allemaal gewoon doet. Geniet ervan!

  Oh en het interview met Ellen wil ik zeker lezen.

 2. Ilse
  februari 20, 2016 / 17:32

  Wat leuk, een interview met Ellen! Geniet ervan dit weekend!

 3. februari 20, 2016 / 18:33

  Sterk van je wat je allemaal doet! Hopelijk draag je ook wat zorg voor je innerlijke zelf.. De hele tijd gejaagd leven is ook niet gezond!

  • ilse
   februari 20, 2016 / 19:20

   Mee eens we willen nog wel heel lang van je genieten en doe aub op tijd een powernap onderweg

 4. Annemerel
  Auteur
  februari 20, 2016 / 21:00

  Lief! Maar don’t worry, hier in Oostenrijk kom ik volledig tot rust :-)

 5. februari 20, 2016 / 23:29

  Aaaah enjoy in Oostenrijk! Maar dat gaat vast helemaal lukken :)

 6. februari 21, 2016 / 17:20

  Mooi die foto van het ronde bedrag bij het tanken. Ik ben daar echt super autistisch in en wil altijd een rond bedrag tanken (of rond getal in liters). Maar dat heb ik eigenlijk ook met hardlopen, ik vind het irritant om bijvoorbeeld 10,1 of 9,98 km te lopen, het liefst is het precies 10.00 ;).

 7. Anika
  februari 22, 2016 / 10:09

  Zo vet dat Roos skiles gaat geven, dat is nog steeds een droom van mij! Waar heeft zij hier een opleiding voor gevolgd? Ik ben erg nieuwsgierig ;)