LOVE & SHARE: 102

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? YES! TV kan je een beter persoon maken. Ik weet niet waarom ik hier zo enthousiast over ben want ik kijk vrijwel nooit TV, alleen Netflix. Maar toch…

? Een sushi maaltijd schijnt hoger in calorieën te zijn dan een Big Mac. Maakt mij niets uit, want ik HOU van sushi. Maar er schijnt dus een ‘gezonde’ manier te zijn waarop je sushi kunt eten. Volgens Huffington Post althans…

? Als je nog op zoek bent naar wat fitgirl inspiratie, dan moet je misschien even naar de foto’s van de nieuwe Sports Illustrated kijken. Gigi, Lindsey Vonn, Chrissy Teigen… niet als je al een zelfcomplex hebt en hier gevoelig voor bent trouwens.

? Dit ga ik dit weekend ook doen… een video maken door mijn iPhone aan een touwtje mee te nemen op de piste. Het ziet er zo gaaf uit!

? Als je benieuwd bent naar de broccoli en zalm quiche die ik van het weekend at, maar die mijn moeder niet op mijn blog, maar op haar eigen blog wilde delen… hier is het recept. Hij was GODDELIJK. Ik had twee stukken, natuurlijk.

? Mijn hoofd is vaak op 100.000 plekken tegelijk en mijn gedachten staan nooit stil. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je heel makkelijk je gedachten even stil kunt zetten. Ik ga het proberen de volgende keer als ik gek wordt van mezelf.

? Vraagje… hoeveel van deze teen movies heb jij al gezien? Ik heb 33 van de 44 films gezien en kreeg wel wat inspiratie voor films die ik nog niet gezien heb. Misschien jij ook :-)

? Zo blijf je gemotiveerd om hard te lopen als je geen race-doel voor ogen hebt.

? Quiz: Hoeveel procent beroemd ben jij?! Haha ik 50%… deze is heel flauw :’)

? Quiz: Hoor jij bij Nate Archibald of Chuck Bass? Ik zou het beter doen met Nate, zo blijkt uit deze quiz.

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Naomi
  februari 20, 2016 / 17:33

  O ik zou maar 0% famous zijn…. Och ben ik ook! En de films hebben mij tips gegeven, 30 al gezien, nog 10 te gaan! En de quiche van jouw moeder ga ik zeker eens maken!

 2. Ilse
  februari 20, 2016 / 17:52

  Leuke linkjes weer! En ik pas ook beter bij Nate.

 3. februari 20, 2016 / 19:52

  Leuke linkjes! Vooral die laatste, ik had Nate Archibald ;-)

 4. Sara
  februari 21, 2016 / 08:54

  Leuk!! Heb er 17 gezien, nig wat te gaan dus!

 5. februari 21, 2016 / 09:41

  Haha, ik zou beter bij Chuck passen….