FRIDAY FAVOURITES: 207

Favourite New Piece of Clothing – Bogner Ski Jacket

 photo Recently Updated170.jpg

Gisteren mocht ik bij de Skihut een nieuwe ski-jas uitzoeken. Alsof je een kind in een snoepwinkel zet, zo liep ik te rennen door de Skihut (en die is groot, dus ik heb aardig wat meters gemaakt). Uiteindelijk koos ik deze jas van Bogner en die trek ik – zoals dat altijd gaat met nieuwe items – niet echt meer uit. Behalve als ik wat eet dan, ik ben namelijk als de dood dat ‘ie binnen de kortste keren niet meer wit is. En dat zou zonde zijn… Vannacht vertrek ik voor een weekendje Oostenrijk, je begrijpt dat deze jas HEEL erg goed uit komt.

Favourite Feeling – Speaking & running with readers

 photo Desktop2203.jpg

De Run2Day Tour zit er voorlopig op. De afgelopen anderhalve week deed ik Amsterdam, Utrecht, Groningen, Den Haag en Rotterdam aan. In totaal zag ik bijna 150 meiden en signeerde ik dus ook bijna 150 boeken. Zo leuk om te horen wat ze van je boek vonden, de meeste hadden het boek al gelezen, anderen waren halverwege en deden ‘zuinig’ zodat het niet meteen uit zou zijn. Hoe dan ook, het is heel bijzonder dat iemand de moeite neemt om je boek te lezen en dan ook nog daadwerkelijk zijn vrije avond op te offeren om te komen luisteren naar mij. Ik besef het nu nog niet heel goed, maar ik denk dat wanneer ik maandag terug naar huis rij, in mijn eentje, 1000 kilometer, dat het besef dan wel komt. Ik heb die kilometers in de auto nodig om dingen wat meer te beseffen, denk ik. In ieder geval heel erg bedankt voor iedereen die gekomen is en voor iedereen die dit keer niet kon komen, ik hoop later dit jaar nog wat steden aan te kunnen doen, maar voor nu red ik dat even niet met andere verplichtingen (en leuke dingen).

Favourite Drink – Citroen Limonade
 photo IMG_1799.jpg
Mijn lievelingsdorstlesser van de week, citroenlimonade. In New York drink ik niets anders en aangezien ik daar helaas niet iedere dag kan zijn, smaakt een citroenlimonade in Nederland altijd een beetje zoals New York. I like. Deze citroenlimonade dronk ik bij het Vlaamsch Broodhuys op de Fred in Den Haag.

Favourite Video – Carpool Karaoke Sia

James Corden did it again, een fantastische carpool karaoke, dit keer met een van mijn favorieten artiesten; Sia. Jezus, als die haar strot open trekt, wauw. Maar wat ik nu ook pas besef, die James kan ook eigenlijk best wel zingen, alle genres gaan hem perfect af.

Favourite Song – Kodaline – One Day

Dit nummer luisterde ik precies een jaar geleden ontzettend veel en nu kan ik hem weer op repeat zetten. Zo’n lekker nummer. Sowieso is Kodaline een ontzettend fijne band.

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

9 Reacties

 1. februari 19, 2016 / 18:09

  Jaaa die karaoke-video met Sia was echt fantastisch! Ik had gelijk besloten dat ik haar live wil zien maar ze komt voorlopig nog niet in Nederland :(

 2. Anne
  februari 19, 2016 / 18:12

  Ik vind je ski jas geweldig!

 3. Mandy
  februari 19, 2016 / 20:11

  De jas staat je super! Veel plezier dit weekend in Oostenrijk, dat komt nu vast helemaal goed. :-D

 4. Ilse
  februari 19, 2016 / 22:30

  Die ski-jas is leuk! En die boektour was ontzettend leuk!

 5. februari 19, 2016 / 22:46

  Jaaa Kodaline is zo fijn! Ik ging vorige week naar een concert van ze en live zijn ze ook fantastisch. :) mooie ski-jas heb je uitgezocht!

 6. februari 20, 2016 / 09:26

  Wat een prachtige ski jas zeg!

 7. februari 20, 2016 / 11:46

  Siaaaaaa! <3 Wat een stem. Ik vind je nieuwe ski-jas echt heel leuk!

 8. Anneroos
  februari 20, 2016 / 16:32

  Je nieuwe jas is echt heel mooi!

 9. februari 22, 2016 / 10:27

  Ik vond het af en toe jammer dat die James erdoorheen zong but you’re right, hij zingt helemaal niet slecht. Wat een heerlijke video haha.