SNAPSHOT DIARY: 19/10

 photo Recently Updated103.jpg


 photo Recently Updated103.jpg

Goedemorgen! Ben nog steeds niet helemaal hersteld van mijn ‘griepverschijnselen + migraine’ van afgelopen weekend, maar ik heb daar nu echt even geen tijd voor. Ik stop er een Z-pil in (die heb ik serieus sinds mijn basisschooltijd niet meer gehad) en warempel, ik voel me na een half uurtje een beetje mens. Tijd om mijn boodschappenlijst te maken voor de recepten voor mijn boek, die ik de komende twee dagen dus ga maken. Ik maak de lijst in word en die lijst, die is lang.

 photo Recently Updated103.jpg

Na een snelle douche en make-upronde stap ik in de auto richting de supermarkt. In mijn auto ligt een rol met een van mijn favoriete koekjes. Die rol ligt bewust daar en niet in mijn studio, omdat ‘ie anders binnen een dag leeg is.

Halverwege het shoppen, je kunt hier mijn gedachten over dat boodschappen doen lezen, als je dat nog niet gedaan hebt.

 photo Recently Updated103.jpg

Op de terugweg nog maar een paar koekjes, om het te vieren.

Ik rij meteen door naar mijn ouders waar ik de eerste recepten, die je makkelijk op kunt warmen (ga morgen pas fotograferen) ga maken. Ik weet niet waarom ik het een goed idee vond om alle recepten over de vloer te verspreiden.. Het kostte in ieder geval tijd en ik heb er verder niets mee gedaan.

 photo Recently Updated103.jpg

Het eerste recept… mijn favoriete havermoutkoekjes, het recept is in de loop der jaren een beetje veranderd en naar mijn mening alleen maar lekkerder geworden.

Ondertussen staan er ook twee soepjes te pruttelen.

 photo Recently Updated103.jpg

Roosmarijn is erg blij dat ik twee rekken met koekjes gemaakt heb zodat zij stiekem alvast een koekje kan proeven. Ze zijn goedgekeurd.

Oh, ik ben zo’n keukenprinses… haha, niet echt. De keuken is een oorlogsgebied en ik doe echt mijn best om tussendoor op te ruimen.

 photo Recently Updated103.jpg

Oh shit, half vijf, en ik heb nog geen blog voor 17.00u. Ik zet mijn soepjes laag en probeer snel een leuk onderwerp te verzinnen. Gelukkig heb ik in de supermarkt genoeg meegemaakt om een blog over te schrijven.

 photo Recently Updated103.jpg

Blablablabla

OK dit ziet er echt mega ranzig uit maar het is echt super lekker. Ik moet nu alleen nog even bedenken hoe ik dit morgen op een gezellige manier ga fotograferen. Ik heb in ieder geval alvast een kommetje op als avondeten (het vult echt enorm!!!).

 photo Recently Updated103.jpg

Yes, mijn blogje over de supermarkt staat online.

Hmm… inschrijving voor de Berlijn marathon is geopend. Ik twijfel of ik me inschrijf. Het is 98 euro en er is dus een kans dat ik niet word ingeloot. Maar als ik wel word ingeloot dan word er dus ook 98 euro afgeschreven en ik wil nu eigenlijk nog helemaal geen beslissing over september 2016 maken, ik leg me niet graag zo lang van te voren op iets vast. En kan het ooit nog zo mooi worden als een paar weken geleden? Misschien wil ik volgend jaar wel Chicago lopen, of ‘gewoon’ Amsterdam. Of misschien wil ik volgend jaar wel helemaal geen marathon lopen in de herfst. Ik heb nog tot 1 november om hier over na te denken en een beslissing te nemen.

 photo Recently Updated103.jpg

Terug naar huis, mijn favoriete nummer van de afgelopen dagen… Perfect van One Direction. No shame. Niet te geloven hoe erg dit nummer op Style van Taylor Swift lijkt (dat vind ik ook een heel leuk nummer dus het is niet gek dat ik dit ook leuk vind).

Hmm… welk lakje zal ik eens op doen? Ik heb een aantal nieuwe kleuren van Essie gekregen en heb meteen al mijn andere Essie-lakjes maar even opgezocht.

 photo Recently Updated103.jpg

Het wordt Altitude Attitude, uit de nieuwe ‘ski chic’ wintercollectie. Beetje jammer dat mijn MacBook nog in mijn laptoptas zit en ik nu dus even helemaal niets kan doen totdat mijn nagels droog zijn. Ik kan niet zo goed helemaal niets doen. Uitdaging.

De rest van de avond spendeer ik met MacBook en geurkaars in bed. Blogjes schrijven, want vandaag ben ik weer de hele dag aan het koken en aan het fotograferen! Super spannend! I’ll keep you posted!

Liefs,
Annemerel

Delen:

23 Reacties

 1. oktober 20, 2015 / 12:08

  Zoo leuk, ik word echt iedere dag meer nieuwsgierig naar je boek! X

 2. Ilse
  oktober 20, 2015 / 12:16

  Leuke snapshot diary zeg! :)

 3. oktober 20, 2015 / 12:19

  Die koeken!! Die zien er echt geweldig uit. Ik word steeds nieuwsgieriger naar je boek.

 4. oktober 20, 2015 / 12:20

  Ah leuk al die verschillende lakjes! ik ben ook erg benieuwd naar je boek.. nog even wachten.. ;)

 5. oktober 20, 2015 / 12:23

  Het lijkt mij een enorme opgave om de recepten opnieuw te maken, finetunen en foto’s te maken. Ik ben héél benieuwd naar al het lekkers!

 6. oktober 20, 2015 / 13:11

  Ben zoo benieuwd naar jouw boek!

 7. oktober 20, 2015 / 13:12

  Ik ben zo benieuwd naar de recepten! En het hele boek natuurlijk. Veel succes vandaag met koken!

 8. oktober 20, 2015 / 13:14

  Oeee die havermoutkoekjes zien er echt zo ontzettend lekker uit!!

 9. oktober 20, 2015 / 13:51

  Ik twijfel ook over de Berlijn marathon. Als ik namelijk niet ingeloot wordt voor New York wil ik graag Berlijn lopen.
  Maar het kost je dus sowieso 98 euro?! of je nu wel of niet ingeloot wordt?

 10. oktober 20, 2015 / 14:09

  Ja vreselijk eh, moeten wachten tot je nagels droog zijn. Ik kan dat ook niet, met alle gevolgen vandien. Slim dat je dat pak koekjes in je auto bewaard. Al zagen die zelfgebakken koekjes er ook wel heel lekker uit, mmmmm.

 11. oktober 20, 2015 / 14:38

  Wat is dat lakje van Essie leuk! Ahhhh ik haat nagellak die moet drogen haha. Ik ben benieuwd naar de recepten in je boek :-)!

 12. oktober 20, 2015 / 15:02

  Ik ben heel benieuwd naar het recept van die havermout koekjes!!

 13. oktober 20, 2015 / 15:55

  Daarom gebruik ik alleen nog maar gellak. Twee weken geen omkijken naar en dan hoef ik niets te laten drogen als de lamp klaar is. Heerlijk. Anders krijg ik het echt voor elkaar om het meteen te verprutsen. Het prakje ziet er inderdaad onsmakelijk uit, haha. Dat wordt een mooie uitdaging! ;-)

 14. oktober 20, 2015 / 16:06

  Ik word alleen maar meer en meer benieuwd naar je boek! Leuke diary :-)

 15. oktober 20, 2015 / 16:44

  Ik ben heel benieuwd naar je boek. En die koekjes die je in je auto hebt liggen zijn lekkerrr!

 16. oktober 20, 2015 / 16:47

  Super leuk om zo lekker te koken en fotograferen de hele dag! :D Ben benieuwd naar de recepten in je boek! En wel begrijpelijk dat je nog heel even twijfelt over de marathon van Berlijn. Het lijkt me inderdaad moeilijk te overtreffen, maar misschien hoef je het ook wel niet te overtreffen om een heerlijke marathon te lopen?

 17. Elle
  oktober 20, 2015 / 20:19

  Ik hoop toch echt dat je weet dat het zetpil is (A)

  • Anouchka
   oktober 20, 2015 / 20:58

   Hahaha heel erg droog deze reactie ;-)

 18. oktober 20, 2015 / 20:29

  Ik ben echt onwijs benieuwd naar je boek:-)

 19. oktober 20, 2015 / 22:27

  Ik word elke keer meer benieuwd naar je boek, kan niet wachten! Vind het ook echt superleuk dat je alle food foto’s enzo zelf maakt!

 20. oktober 21, 2015 / 01:15

  Wat een leuke snapshot weer! En wat een lang lijstje!

 21. oktober 21, 2015 / 10:56

  Krijg spontaan zin in koekjes! Maar helaas niets in huis…

 22. oktober 21, 2015 / 11:37

  Wat een leuke foto diary en grappig om zo eens een kijkje in je leven te hebben!