SNAPSHOT DIARY: 17/8

 photo RecentlyUpdated62.jpg
Geen lazy sunday voor mij, maar wel een hele leuke!

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Gooood morning! Zondag, half acht, tijd om op te staan. Jup, ik slaap inderdaad in mijn Nike hardloopshirt, bij gebrek aan andere shirts. Oeps.

Ja, ik heb een badkamer, een hele mooie zelfs, maar het is er op dit moment zo’n teringzooi, ik heb nog geen kastje voor mijn spullen dus hij is nog niet klaar voor de foto. Jullie moeten het met deze rommelige snapshot doen!

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Laten we gezond beginnen, een groene smoothie.

Rotklus, afwassen. Heb ik nooit hoeven doen en het went voorlopig nog niet.

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Er staat 10 kilometer hardlopen op het programma. De eerste 5 kilometer heb ik vet tegenwind, daarna heb ik dus vet meewind. Heerlijk.

En daarna voel ik me zooooooooooo :’). Ik moet heel even laten zien hoe goed het licht in mijn studio is. Deze foto is dus niet bewerkt en het was echt pokkenweer maar toch was het licht PUIK. Love it.

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Ok, tegenlicht is net iets minder. Ik maak een begin aan mijn diary die jullie vanmorgen online hebben zien komen.

Kim is terug van 4 weken Argentinië, ze heeft mijn studio dus nog niet gezien en komt een bosje bloemen brengen en even bijpraten. Ik laat mijn gasten zelf de bloemen snijden in mijn keuken.

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Daarna snel door naar het bloggers evenement dat Girls Love 2 Travel organiseerde in samenwerking met wijnspijs. We deden een culinaire wandeling door het centrum van Den Haag waarbij we bij zeven restaurants stopten en dus ook zeven gerechten en zeven wijnen dronken. SUPER LEUK! We begonnen bij Caruso waar we een pasteitje met garnalen en avocado kregen.

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Daarna door naar Hotel Corona waar een carpaccio op het menu stond! YUM!

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Daarna langs de hofvijver door naar de Denneweg, waar we eerst restaurant Dendy’s aandeden. Daar kregen we een tartaar van makreel met grapefruit, sushirijst en wakame (zeewiersalade). It keeps getting better!

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Bij Restaurant Pierre aten we weer een pasteitje met garnalen, dit keer is ‘ie niet op een andere manier bereid, maar hij is minstens zo lekker. Inmiddels heb ik ook al zo veel slokjes wijn op dat ALLES lekker is (en vooral leuk, haha).

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Dan gaan we door naar Restaurant Pearl, in het Hilton hotel. Hier krijgen we heilbot met paddenstoeltjes, hazelnoot, een crème van knolselderij en een jus. Goddelijk.

Tijd om te rusten hebben we niet, we lopen daar naar restaurant Fouquet waar we een gazpacho met dragon, garnalen en een foccacia krijgen. Ontzettend lekker!

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Het laatste restaurant moet ik helaas overslaan, het is inmiddels al half zes en voor ’s avonds staan er nog een paar blogjes op het programma. Samen met Marloes die in mijn straat geparkeerd staat loop ik naar huis. Jup, ik kan vanuit de stad naar huis lopen en het duurt nog geen 20 minuten. Wist ook niet dat het zó dichtbij was.

 photo RecentlyUpdated44.jpg

Iets voor zessen ben ik thuis en kruip ik achter mijn iMac.

De wandeling heeft de meeste alcohol wel uit mijn lichaam gekregen, ik gooi er een paar koppen thee om de rest ook te lozen.

 photo RecentlyUpdated62.jpg

Tot een uurtje of half tien heb ik lekker door kunnen werken, maar ik maakte wel af en toe een uitstapje naar de keuken. Je ziet het niet zo goed op deze foto, maar in deze schaal zitten dus amandelkoekjes van de Albert Heijn, meegenomen door Kim (KIM wat doe je me aan!) en ze zijn zo verslavend!

Om het goed te maken besluit ik rond een uurtje of 22.00u nog even de Ab Burner van NTC te doen. 15 minuten buikspieroefeningen, dat was immers alweer dertien dagen(!) geleden. Wanneer ga ik dat nou eens drie keer per week doen? Hoe kan ik nu ooit een PR lopen in New York als ik geen buikspieren heb om me de laatste 15 kilometer over het valse plat en over bruggen te slepen?!

Liefs,
Annemerel

Delen:

29 Reacties

 1. karlijn
  augustus 18, 2014 / 17:09

  leeeeeuk, i looove your snapshotdiaries!
  Afwassen is kut :( ik zit in in hetzelfde schuitje, ook verhuisd van vaatwasser naar afwasborstel, dus ik leef met je mee!
  Oplossing: alles meteen omspoelen, en je blender na je smoothie nog even laten blenden, met een drupje afwasmiddel en wat warm water!

 2. augustus 18, 2014 / 17:10

  Klinkt als een super uitje, 7 restaurants en 7 super gerechtjes! Jammer dat je de laatste moest missen!

 3. augustus 18, 2014 / 17:11

  An, ik vind je hi.la.risch :’)
  Het lijkt wel of je de afgelopen jaren in een keurslijf zat dat je nu eindelijk van je hebt afgeschud o.i.d. Ik herken veel van toen ikzelf jaren geleden voor het eerst op mezelf ging wonen… brings back goooood memories. Pakken koekjes, badkamer een teringzooi, wijn, vanuit de stad naar huis slenteren, slapen in random kleding, aaaah! Ik word echt weer even teruggeworpen naar die gelukkige periode als ik jouw hila blogjes lees. OMG EPIPHANY misschien zit ik nu ook wel in een keurslijf en moet ik daaruit losbreken!!! Thanks voor je goede voorbeeld. En ik ben dus blij dat het zo goed met je lijkt te gaan. Ga zo door :))) liefs xo

 4. augustus 18, 2014 / 17:12

  Buikspieren, ohja! Leuke plog!

 5. augustus 18, 2014 / 17:19

  Die foto aan tafel waar iedereen in zijn (haar) phone zit. Geweldig! Lekker hoor, zulk goed licht in je appartement. Dat is beter!

 6. Sarah
  augustus 18, 2014 / 17:28

  Fijne plog! Al dat lekkere eten, mmm :)

 7. augustus 18, 2014 / 17:31

  Ik vind dit altijd zooo leuk om te zien! Dat eten ziet er goddelijk uit!

 8. augustus 18, 2014 / 17:55

  Haha ik mag hier op de camping nu ook lekker afwassen, blij dat we thuis gewoon een vaatwasser hebben! Leuke diary, die run ’s morgens was volgens mij echt een goed begin van je dag. En met zoveel wijn (hoe kun je het toetje trouwens overslaan?!) blogjes schrijven, als dat maar goed gaat ;-) Nee hoor, ik heb vertrouwen in je dat dat geen probleem was haha.

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 18, 2014 / 18:01

   Haha nou deze blog is het bewijs dat ik het kan, toch :P

 9. Lotte
  augustus 18, 2014 / 18:00

  Deze lees ik met zoveel plezier!!

 10. Nadia
  augustus 18, 2014 / 18:17

  Leuuuk!

 11. augustus 18, 2014 / 18:49

  Wat een lekker eten

 12. augustus 18, 2014 / 18:49

  Ah wat een heerlijke foto’s weer! Wat een ontzettend leuk idee om steeds van restaurant te wisselen voor een gerechtje. Ziet er heerlijk uit!

 13. augustus 18, 2014 / 19:34

  Ik vind de snapshot diaries altijd zo leuk! Dat eten ziet er echt heerlijk uit zeg.

 14. augustus 18, 2014 / 19:42

  Mmmmm carpaccio!

 15. augustus 18, 2014 / 19:44

  Helemaal gelijk, afwassend went nooit als je het niet gewend ben haha. Ben zelf inmiddels zo lui geworden dat ik het gewoon een nachtje op laat drogen in het afdruiprek. Werkt prima ;)

 16. augustus 18, 2014 / 20:51

  Wat een fijne diary weer! Bevalt het goed op je eigen stekkie?

 17. augustus 18, 2014 / 21:14

  Aaah het afwasprobleem, heel herkenbaar! Ik had zelfs in mijn studentenhuis een vaatwasser maar in mijn huidige appartement past er geen :(. En ik kan je alvast vertellen, het went NOOIT haha. Het eerste wat ik ooit ga kopen als ik ga verhuizen is een vaatwasser!

 18. augustus 18, 2014 / 21:18

  Wauw, al dat eten op het event ziet er echt goddelijk uit zeg!

 19. augustus 19, 2014 / 07:48

  Ik had de afgelopen weken ook het doel drie keer in de week buikspieroefeningen te doen.. Blijft zo lastig! Maar blijven proberen! ;)

 20. augustus 19, 2014 / 08:23

  Leek me super, die culinaire wandeling! :-)

 21. augustus 19, 2014 / 08:55

  Je ziet er echt stralend uit!

 22. augustus 19, 2014 / 09:04

  Afwassen is enorm kak. Ben giga blij met mijn vaatwasser!

 23. augustus 19, 2014 / 10:40

  Klinkt als een gezellige dag :D het was het vast waard om om half 8 al op te staan.

 24. augustus 19, 2014 / 15:31

  Ah ziet er allemaal heerlijk uit! Krijg er gewoon honger van hier op mijn werk ;-)

  Afwassen.. de horror.. de hoop was bij mij ooit zo hoog en aangekoekt en vies dat ik toen gewoon de helft heb weggegooid en nieuw heb gekocht *schaam schaam* haha, dus ik heb nu een vaatwasser!

 25. augustus 30, 2014 / 15:50

  Muy agradecido por completamente toda la
  asesoria que hhas puesto. Me fascina este web! Podria
  ser que revissra el dise