DIARY: 145

 photo RecentlyUpdated43-1.jpg

Time flies! Morgen zit ik alweer twee weken in mijn studio. Aan de ene kant denk ik waar blijft de tijd? Aan de andere kant heb ik het gevoel dat ik nooit ergens anders gewoond heb. Mijn week was dan ook lekker druk waardoor de tijd nog sneller leek te gaan.

Op maandag werk ik normaliter voor Girlscene in Amsterdam, maar een collega vroeg of ik de donderdag met haar wilde ruilen en omdat ik de rotste niet ben stemde ik daar mee in, dat betekende dat ik maandag vrij was. Of nou ja vrij, vrij van Girlscene. Maar ik had een klein beetje het gevoel dat ik écht vrij was. Na ’s ochtends een paar blogjes geschreven te hebben ging ik naar de Gamma om een kast te bekijken die mijn moeder had laten wegzetten voor me. Toen ik thuis kwam had ik zin in een lekkere lunch en toevallig waren mijn oma en moeder op weg naar de stad om daar te lunchen. Zo geschiedde, ik lunchte met garnalenkroketjes samen met mama en oma, daarna nog een beetje door de stad geslenterd om vervolgens na een taartje van de Bijenkorf naar huis terug te keren. ’s Avonds kwam mijn vader de Gamma-kast brengen en gingen we hem ‘even’ in elkaar zetten. Helaas zijn Gamma-pakketten iets lastiger dan Ikea-bouwpakketten en bleek de kast net 2 centimeter te breed. Drama. Nadat we de onderkant in elkaar gezet hadden waren we er even klaar mee.

Dinsdag  werkte ik vanuit huis en had ik ’s middags een afspraak bij de Velthuiskliniek. ’s Ochtends liep ik eerst een (snel) rondje hard en vervolgens ging ik aan het werk. Ineens was het half twee en moest ik richting Hilversum voor de Velthuiskliniek. Volgens Google Maps zou ik 20 minuten te vroeg aankomen, uiteindelijk was ik een minuut te laat. Dat soort dingen gebeuren mij dus altijd. ’s Avonds kwam mijn vader weer langs voor de kast, maar niet voordat we eerst een verhoging gebouwd hadden waarop de kast kon staan, zodat hij überhaupt tussen mijn muren paste. Ook dinsdagavond kregen we de kast helaas niet af, maar om half elf was ik er wel weer klaar mee, mijn wekker ging de volgende dag namelijk gewoon om 5.45u.

Want woensdag werkte ik wél bij Girlscene en omdat ik om 8.30u moest beginnen nam ik een vroege tram richting Den Haag Centraal. Ik verbaas me er iedere keer weer over hoeveel mensen er eigenlijk in die ‘vroege’ tram zitten. Ik ben dus echt niet de enige die op zo’n onchristelijk tijdstip moet opstaan. Ik ontbeet met een croissant en een cappuccino bij Julia’s (guilty pleasure) en ook de rest van de dag at ik niet al te gezond. Oreo’s, een zak chips, noodles met garnalen als lunch, pasta met garnalen als avondeten, spekjes, winegums. Het is dat ik in augustus al 117 kilometer heb hardgelopen, want van mijn eetpatroon moet ik het niet hebben. Vanaf deze week ga ik daar echt verandering in brengen (echt hoor!). ’s Avonds kwamen mijn ouders allebei. Mijn vader om de kast af te ronden, mijn moeder om me te helpen met het uitzoeken van dozen. We hebben iedere doos al twee keer uitgezocht, maar nog steeds blijf ik dingen weggooien. Beter hoor, blijft er tenminste nog een beetje plek over. Om 22.30u vonden we het goed geweest, mijn kast stond in elkaar en mijn verhuisdozen stonden in de kast. Klaar.

Ik werd donderdag niet al te makkelijk wakker, maar hé, drukke dag voor de boeg en ik moest weer naar Amsterdam, dus offffff we went. Ik ontbeet weer bij Julia’s (vanaf deze week weer groene smoothies en havermout, echt!) en las in de trein één van mijn laatste boeken van de Summer Reading 2014. Op kantoor werkte ik lekker door, want het was lekker rustig en in rust kan ik zoveel beter werken. Na kantoor snel naar de trein gesprint zodat ik een beetje op tijd thuis kon zijn, ’s avonds had ik namelijk nog de verjaardag van mijn neef(je) die eindelijk ook 25 werd. Ik at snel een salade bij mijn ouders en ging daarna door naar de verjaardag waar ik me volvrat met taart en toastjes met zalm. Om elf uur lag ik in bed en viel ik vrijwel meteen in slaap, ondanks de storm.

Gelukkig maar, want vrijdag stond er een duurloop op het programma. Normaal loop ik mijn lange duurloop in het weekend, maar dit weekend ging dat niet lukken, dan maar op vrijdag. Op dit soort momenten ben ik zo blij met mijn freelancers bestaan, dan kan ik ook gewoon zeggen dat ik op vrijdag loop in plaats van in het weekend. Maar aan de andere kant, de reden dat ik zaterdag en zondag niet kon lopen was ook omdat ik ‘werk’ gerelateerde dingen op het programma had staan, als ik een fulltimebaan had gehad, had ik die dingen ook niet gedaan. Maar DAN weer aan de andere kant, de dingen die ik ging doen waren wel zo leuk dat ik ze absoluut niet als werk zie en dat ik het ook gedaan had als het geen ander doel gehad had. Snap je hem nog? Hmmm vaag verhaal Annemerel, vertel nou maar gewoon over vrijdag.

Nou ja die duurloop dus, 27,5 kilometer, het ging beter dan afgelopen weken, maar nog steeds niet helemaal vanzelf. Na mijn duurloop voelde ik me best prima, maar daarna werd ik erg moe, dus deed ik even een uurtje mijn ogen dicht. Dat hielp, maar ik bleef moe dus verplaatste ik kantoor naar bed en werkte ik met mijn benen gestrekt en mijn rug in een stapel kussens. In mijn bed dronk ik ook Cola, at ik raspatat en kroketten (die ik bij de snackbar besteld had omdat ik echt mijn bed niet meer uitwilde) en als kers op taart nam ik ook nog een half pak Oreo’s. Alles om die 1800 calorieën zo snel mogelijk weer aan te vullen.

Zaterdag werd ik al om half zeven wakker, had vast iets te maken met het vroege tijdstip waarop ik vrijdag ging slapen. Ik las in mijn boek, schreef een blogje, deed boodschappen en stapte om half elf in de auto richting Breda, naar Marloes. Vanaf daar reed ik samen met Marloes en een fotograaf richting België, waar we foto’s gingen maken voor ons kleine projectje waar ik jullie echt snel meer over ga vertellen, maar nu nog even niet. Drie uur lang schoten we foto’s en daarna aten we frietjes en een ‘Koninginnehapje’ in een oude molen. Voor degene die (net als ik tot gisteren) niet weten wat een Koninginnehapje is, dat is dus kippenragout. Na deze openbaring reden we terug naar Breda, van waar ik weer terug reed naar mijn ouders. Mijn zusje gaat twee weken op ontgroening bij Augustinus en had zaterdagavond haar laatste avondmaal, waar ik natuurlijk bij moest zijn. Weer patat, dit keer met biefstuk. Gelukkig aten we laat, dus kreeg ik het nog weg ;-).

Gisterochtend (of voor mij eigenlijk: vanochtend) werd ik alweer om half acht wakker, een uur later stond ik na een groene smoothie in mijn hardloopkleding buiten. Verder stond er ook een speeddate met Kim gepland en ging ik naar een bloggersevenement van GirlsLove2Travel dat in Den Haag gehouden werd. Hoe mijn dag verliep? Dat lees je allemaal vanmiddag in mijn snapshot diary!

Komende twee weken staat iedere dag alweer van ochtend tot avond volgepland, waar ik de tijd om te bloggen vandaan moet halen weet ik nog niet precies, maar wat ik wel weet is dat het goed komt.

Liefs,
Annemerel

Delen:

28 Reacties

 1. augustus 18, 2014 / 12:05

  Spannend, ik ben erg benieuwd naar het project waar de fotoshoot voor was!

 2. augustus 18, 2014 / 12:10

  Koninginnehapje noemen we ook wel vol-au-vent. Kippenragout zeggen we eigenlijk niet hier in Belgie.

  • liesbeth
   augustus 18, 2014 / 13:03

   Of videe :)

 3. Barbara
  augustus 18, 2014 / 12:18

  Leuke diary! En wat super leuk dat je zusje is ingeloot bij Augustinus!! Volgende week alweer 6 jaar geleden dat ik op ontgroening ging.

 4. Monique
  augustus 18, 2014 / 12:19

  Ziet er lekker uit die raspatat, wat is dat precies? :)

 5. augustus 18, 2014 / 12:19

  Ik word moe van je ‘agenda’ te zien! :-) Busy lady!

 6. augustus 18, 2014 / 12:22

  De tijd gaat snel he! He cliche, maar waar.
  En die roze waterkoker is heel tof :)

 7. augustus 18, 2014 / 12:28

  leuke diary! Je kamer is erg mooi!

 8. augustus 18, 2014 / 12:37

  Wat een leuke foto’s!

 9. augustus 18, 2014 / 12:40

  Ik vraag me soms wel af hoe je het toch allemaal volhoudt, alweer zo’n bizar drukke week!

 10. augustus 18, 2014 / 12:41

  Handig he van die papa’s hahaha. Mijn vader is ook drie dagen zowat full-time hier geweest om de babykamer in elkaar te schroeven. IKEA heeft écht veel handigere handleidingen en veel minder schroeven dan menig ander bouwpakket hoor. Dit was echt een HEL haha. Ben benieuwd naar jullie projectje ^^!

 11. augustus 18, 2014 / 14:11

  Lekker druk weekje weer! Gelukkig kan je tussendoor fijn genieten van je eigen studio :-)

 12. Nadia
  augustus 18, 2014 / 15:07

  Ik word altijd moe van je wekelijkse dagboeken. :p

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 18, 2014 / 15:35

   Haha shit dat is niet de bedoeling :P Misschien komt dat doordat ik ook altijd moe ben als ik ze schrijf.

 13. augustus 18, 2014 / 15:11

  Mijn hemel wat heb je toch een vol leven zeg!

 14. augustus 18, 2014 / 15:31

  Fijn dat de kast nu wel past! Het ziet er wel heel leuk uit!

 15. Daphne
  augustus 18, 2014 / 15:43

  Je studio ziet er toppie uit!Fijn dat je al gewend bent aan t alleen wonen! Geniet van je blogs en instagram! groetjes

 16. augustus 18, 2014 / 15:44

  Heerlijk kan ‘crap’ soms zijn!

 17. Michelle
  augustus 18, 2014 / 16:54

  Leuk dat je zusje bij Augustinus is gegaan!
  Ze heeft zeker de goede keuze gemaakt! Ik word dit jaar alweer 4e jaars!

 18. augustus 18, 2014 / 17:43

  Super leuke studio heb je! Zelf ook naar zoiets op zoek. Groetjes.

 19. augustus 18, 2014 / 19:24

  Waw jij staat zo vroeg op! Zou mij nooit lukken ;) leuke diary alweer!

 20. augustus 18, 2014 / 20:22

  Hahaa zolaat sta ik op om te gaan sporten.. ja gekken zin er ;)

 21. Ilse
  augustus 18, 2014 / 22:31

  Leuke diary weer en wat ben ik blij dat ik een studentenvereniging heb zonder ontgroening..

 22. augustus 19, 2014 / 14:48

  Ik vind Photo Diaries altijd geweldig als ze, net zoals jouw blogpost, lekker uitgebreid zijn. Ik heb ook loopschoenen in huis, maar het probleem is dat ik me steeds verveel tijdens het rennen, zelfs met muziek in mijn oren. De weinige keren dat ik mezelf dan toch zo ver krijg, duurt de rit maximum 20 minuutjes. Jouw ongelooflijk knappe 27,5 kilometer zou ik nooit halen. Je collage is wederom erg leuk. Het effect dat je krijgt door een witte Macbook te combineren met het juiste lichtinval inspireert me enorm. Ik ben van plan om later ook een Apple computer aan te schaffen, maar zo lang mijn oude Toshiba nog leeft, hou ik het lekker simpel bij deze.

 23. Elvira
  augustus 19, 2014 / 21:16

  aaah nu heb ik ook zin in friet!!!