SNAPSHOT DIARY: 18/8

 photo Recently Updated244.jpg


 photo Desktop2904.jpg

Goedemorgen. MAN. Olympische spelen kijken is net als topsport hoor. Als zo’n wekker om kwart over drie gaat kun je toch alleen maar huilen? Als ik op reis ga heb ik daar veel minder lang last van. Dan spring je uit bed en onder de douche, maar nu gaat de wekker, blijf je in bed liggen en pak je je MacBook erbij (in mijn geval dan). Nou en dan moet je dus ook nog twintig minuten wakker zien te blijven tot de start. Heftig.

Toen ik een paar uur later om acht uur weer wakker werd was ik dan ook niet echt heel erg blij. Wakker worden is sowieso mijn hobby niet zoals je ziet.

 photo Desktop2904.jpg

Hier word ik dan wel weer heel erg blij van, mijn ontbijt.

Bezig met mijn Friday Favourites, ook al is het pas donderdag. Maar dat zijn details. Ik heb deze week al genoeg leuke dingen gedaan, gezien en gehoord om mijn blog te maken.

 photo Desktop2904.jpg

Workmode! Als ik mijn Noise Cancelling Headphones op zet kom ik altijd automatisch in de juiste werkmodus. Sluit me dan af voor alles om me heen en dat heb ik nodig als ik wil schrijven.

Klaar voor een korte intervaltraining. Geen lange, want ik wil even goed op mijn lichaam letten deze week. Wat ik van plan ben? 2,5 kilometer inlopen. 10x 1 minuut sprint met tussendoor 1 minuut wandelen/dribbelen en dan 2,5 kilometer uitlopen. En oh ja, die sprintjes wil ik in de duinen doen (wind + heuvels), om het iets lastiger te maken (en vooral ook omdat ik geen zin heb in rode stoplichten tijdens die sprintjes). Van te voren neem ik mijn favoriete Red Bull (Cranberry) voor wat extra energie. Kijken hoe mijn lichaam daar op reageert, het schijnt dat veel topsporters dit voor hun trainingen en wedstrijden gebruiken. Nu ben ik natuurlijk geen topsporter, maar ik doe graag alsof.

 photo Desktop2904.jpg

Geen korte broek vandaag maar een driekwart model omdat ik graag mijn iPhone in mijn zak wil dragen in plaats van in de hand. Alles voor snelle sprintjes.

NOU dat was hem dan, de work-out. Ik ging kapot, maar mijn benen hielden het gelukkig wel. Alhoewel, op een gegeven moment begon ik verzuring in mijn benen te voelen. Dat heb ik normaal alleen tijdens een lange duurloop, maar nu liep ik blijkbaar echt heel hard (voor mijn doen dan).

 photo Desktop2904.jpg

Na die run heb ik wel een lekker chocolate chip mint koekje verdiend, vinden jullie ook niet?

Ennnnn weer achter mijn MacBook om over te gaan op de orde van de dag.

 photo Desktop2904.jpg

KIJK DIE WEERSVOORSPELLING VOOR VAN HET WEEKEND (met in het bijzonder zondag). OK. Zon schijnt nu, ik heb geen plannen voor het weekend, ik ga vanmiddag naar het strand en werk zaterdag en zondag wel. Had met mezelf eigenlijk de afspraak gemaakt dat ik door de weeks harder ging werken zodat ik in het weekend vrij zou kunnen zijn, maar ja… dan ben je op zondag vrij, heb je geen afspraken en regent het de hele dag. Ik kan me niets deprimerenders bedenken. Want dan denk je dus de hele dag ‘oooh ik ben vrij, ik moet iets leuks doen’ en dan KUN je niets leuks doen.

Het moment dat je voor jezelf een salade aan het maken bent en merkt dat de helft van de ingrediënten bedorven is en je dus een wel heel karig kommetje sla voor jezelf kunt maken. Er zit niet eens sla in.

 photo Desktop2904.jpg

Super blij met mijn nieuwe oorbellen trouwens. Voor degene die het vroegen, het zijn deze van Etsy.

Klaar voor het strand. Mijn rugzak is groter dan mijn bovenlichaam.

 photo Desktop2904.jpg

Niets lekkerder dan met je voeten door het water stampen, zon op je gezicht, zilte zeelucht.. Ik hou van het strand.

Na een half uurtje met de golven gespeeld te hebben, in mijn eentje, als een klein kind, begin ik aan mijn eigen boek. Hij ligt nu meer dan een half jaar in de winkel maar ik heb hem nog helemaal niet zelf gelezen, bang om fouten tegen te komen. Nou, na twee pagina’s ben ik alweer gestopt, omdat ik de eerste ‘fout’ al tegen kwam. Ga niet zeggen wat, maar de oplettende lezer zal het wel zien. Hopen dat ik snel door kan naar een derde druk.

 photo Desktop2904.jpg

Magnum Almond en terug naar huis, het begint wat fris te worden op het strand en ik heb honger.

OH NO. Ik heb een bekeuring uit Duitsland in mijn mailbox zitten en het is een vrij hoog bedrag en ik reed ook echt veel te hard, wel buiten de bebouwde kom, maar er was een wegopbreking die ik blijkbaar over het hoofd gezien heb. Je mocht er blijkbaar maar 60(!). Er staat verder ook dat ze gaan kijken naar eerdere verkeersovertredingen en wanneer dat er teveel zijn krijg ik gewoon RIJONTZEGGING. Laten we hopen dat het niet zover komt want dat zou erg jammer zijn voor alle wintersportreisjes die ik van de winter wil maken.

 photo Desktop2904.jpg

OOH dit is zo’n fijn nummer, ik kende Ruelle helemaal nog niet! Maar dankzij Pretty Little Liars nu wel. Hij staat helaas nog niet op Spotify, maar ik hou het in de gaten.

OK. 23.00u. Good night. Don’t let the bedbugs bite!

Liefs,
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. Mieke
  augustus 19, 2016 / 12:19

  Leuke top! Waar is die van? Hij staat in ieder geval niet bij de Zara fall favorites (ziet er ook meer zomers uit).
  Bekeuringen zijn nooit fijn, het voelt zo zonde van het geld. Mijn collega had er recentelijk een in Noorwegen, omgerekend €650 voor 25km te hard, gemeten beneden in een tunnel nogwel. Het verhaaltje hier op volgend over verkeersveiligheid etc kan je zelf ook wel invullen ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 19, 2016 / 12:32

   Die is van H&M Divided! Scoorde ik afgelopen woensdag! Zo blij mee :)

 2. augustus 19, 2016 / 12:59

  Uhh kleine vraagje is die boete niet gewoon phising? Boetes krijg je toch niet via de mail?

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 19, 2016 / 13:07

   Nee komt via mijn leasemaatschappij. Zij krijgen hem via de post binnen en ik krijg hem in mijn online dashboard en daar krijg ik dan weer een mail van in mijn mailbox. En ik reed op die dag en rond dat tijdstip ook daadwerkelijk op die plek, dus geen ontkennen aan.

 3. augustus 19, 2016 / 13:17

  Oh wat zuur van die boete. Ik hoop dat het bij de boete blijft en je gewoon mag blijven rijden in Duitsland.

  Chocolate chip mint cookie klinkt yum.

 4. Sofie
  augustus 19, 2016 / 13:22

  Ooooh pas alsjeblieft op met het eventueel krijgen van een rijontzegging. Ik verzeker motorrijtuigen, en weet uit ervaring dat maatschappijen een ontzegging echt niet licht opvatten en verzekeringen op grond daarvan 95% van de tijd afwijzen. Zo’n ontzegging blijft bovendien jarenlang geregistreerd staan en telkens zul je eraan herinnerd worden. Ik ga geen verhaal over niet te hard rijden ophangen, want dat doe ik ook vaak zat. Maar toch, wel iets om misschien bij stil te staan.

 5. Ilse
  augustus 19, 2016 / 15:58

  Ik hoop met je mee dat je gewoon mag blijven rijden en goed opletten dus de volgende keer! ;)
  Heerlijke dag hè gisteren? Groot gelijk dat je je werkdag naar zondag opschuift!

 6. Nadia
  augustus 21, 2016 / 22:37

  Haha, ja ik had ook de wkker gezet voor Dafne en het eerste wat je dan dankt als de wekker gaat is ‘laat maar’.