VIDEO: 24-hour Saturday

Afgelopen zaterdag was een érg lange dag. Om 3.37u liep Dafne Schippers namelijk haar Olympische finale op de 100 meter en die ging ik kijken, samen met Nike en een aantal andere genodigden. Locatie? Unknown. Maar goed, voor het zover was heb ik ook nog een aantal andere dingen gedaan. Zoals naar de Olympic Experience op het strand van Scheveningen, het schrijven van blogs en natuurlijk naar andere wedstrijden tijdens de Olympische Spelen kijken.

Hoop dat jullie het weer een leuke video vinden! Dit heb ik lang niet gedaan, een vlog maken van slechts een dag. Maar sommige dagen lenen zich er nu eenmaal perfect voor.

Liefs,
Annemerel

Delen:

7 Reacties

 1. Milou
  augustus 19, 2016 / 02:09

  Hele leuke video! Van mij mag je wel vaker video’s maken van één dag :-) En ik moest echt lachen om het beeld toen je net wakker was met je slaapmasker, haha.

 2. augustus 19, 2016 / 07:23

  Erg jammer dat Dafne niet won, had de avond helemaal afgemaakt volgens mij! Leuke video weer :)

 3. augustus 19, 2016 / 10:05

  Haha, je stem ’s morgens… :-) Dat heb ik dus echt nooit dat mijn stem nog moet ‘wakker worden’. Wel een heel schattig konijnenmaskertje, hoor, hehehe. Knap hoor, dat je dat in het midden van de nacht allemaal doet.

 4. Kris
  augustus 19, 2016 / 11:33

  Omg! Haha! Wat ben jij een dramaqueen met dat opstaan! Nu weet je ook hoe nachtdiensten een soortvan zijn. Doe er 6 achter elkaar, dan 2 dagen vrij en daarna weer om 07.15 weer je werkdag beginnen. Is een blog runnen zo slecht toch niet toch???

  • Annemerel
   Auteur
   augustus 19, 2016 / 12:17

   Haha ik weet het. Vaak is het wel maar 2 minuten dat ik me zo voel, als ik eenmaal onder de douche sta gaat het wel weer prima. Maar ik zou nooit zoals jij die nachtdiensten kunnen doen, ik heb ritme nodig. Heel veel respect voor het werk dat jij doet. Blog runnen is sowieso zo slecht nog niet, heb ik volgens mij ook nooit beweerd ;-)

 5. Laura
  augustus 19, 2016 / 13:21

  Hehe, dat slaapmasker. Love it ?.

 6. Ilse
  augustus 19, 2016 / 14:43

  Leuke vlog zo en leuk georganiseerd ook door Nike!