SNAPSHOT DIARY: 18/7

 photo RecentlyUpdated104.jpg
DAY 16: Under the (bloody hot) Tuscan Sun


 photo RecentlyUpdated104.jpg

Laten we hopen dat het internet beter werkt hier in Toscane. Op mijn iPhone gaat het in ieder geval een stuk beter, dus ik heb goede hoop voor de rest van het internet. Eerst raak ik gefrustreerd omdat het internet helemaal niets doet, dan ‘ontdek’ ik dat hoe dichter ik bij het gebouw van de receptie kom, hoe beter mijn verbinding is. Good to know. Het is nog geen Nederlandse internetverbinding, maar hier kan ik uiteindelijk wel wat mee..

Ondertussen is de zon al aardig heet geworden en denk ik erg vaak aan een duik in dit zwembad dat naast me ligt.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

Hoe warm het ook is, ik blijf kippenvel houden bij het lezen van de berichtgeving over MH17.

Eenmaal terug bij de caravan ontdek ik een toren die verdacht veel lijkt op een telefoonnetwork toren (hoe je zoiets ook mag noemen). Zou dat de 3G en de vijf blokjes verklaren? Helaas gebruik ik zoveel internet dat ik er in drie dagen 500mb doorheen heb gewerkt, nu is mijn snelheid verlaagd naar 64kb. Oeps.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

WATER is altijd goed. De uitspraak van deze vakantie.

Ik wil beach tennissen maar mijn zusje heeft het na een kwartier al te warm en de rest is al helemaal geen optie. Pffffffffffft.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

Ik leg mijn yogamat neer, handdoekje eroverheen en besluit de Duitse Women’s Health nog maar een keer te lezen.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

Uhhh ooooh dat was niet een heel goed plan, mijn mooie Nike Yogamat (een speciale die extra dik is) vond de zon geen heel leuk plan, de lijmlaag heeft losgelaten NOOOOOOOO.

Mijn drie favoriete beautyproducten deze vakantie. Zonnebrand van Biodermal voor mijn lichaam (SPF 20), Jetske Ultee’s zonnebrand voor het gezicht (SPF 30) en de Clear Difference BB Cream van Estée Lauder (SPF 35). De BB Cream is echt heel fijn, ik krijg (er tot nu toe) geen acné uitbraak van en hij egaliseert erg mooi.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

Het regent. Je maakt een grapje Annemerel. Nee ik meen het, de zon schijnt maar er komt regen uit de lucht. Hele bijzondere gewaarwording en eigenlijk helemaal niet zo erg want het is bloody bloody hot en die verkoeling is best welkom.

Hoe langer de Tour de France duurt, hoe leuker ik het vind worden. Vroeger dacht ik altijd dat mensen die naar de Tour de France keken gek waren, wat was er nou zo leuk aan om een paar mensen op een fiets te zien zitten, maar de laatste 25 kilometer in een alpenrit zijn écht spannend.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

Loooooook who’s here!!!! My long lost brother!!!! Hij was niet echt te porren voor een selfie, maar goed, als je met mij op vakantie bent moet je daar gewoon aan geloven.

Voordat ik aan een nieuw boek begin moet ik reviews schrijven over de boeken die ik gelezen heb, voordat ik straks niet meer weet waar ik het over heb. Ik hoef op dit moment nog maar twee boeken voor de Summer Reading. Hoewel ik lezen niet echt als ‘werk’ zie, komt het me wel goed uit dat ik bijna ‘klaar’ met lezen ben, ik weet namelijk niet waar ik in Nederland de tijd vandaan moet halen (met de verhuizing enzo).

 photo RecentlyUpdated104.jpg

Toen had ik zin om te dansen en sleepte ik mijn vader en zusje mee. Mag ik je er op wijzen dat ik hier nog geen druppel alcohol genuttigd had.

Barbecue for dinner.

 photo RecentlyUpdated104.jpg

We sluiten de avond af met marshmallows van de barbecue, die bij nader inzien wel heel erg naar de knoflookworstjes die een half uur ervoor op de barbecue lagen smaakten. YUK. Maar het was een leuk idee ;-) volgende keer maar gewoon boven het vuur houden in plaats van op het rek leggen.

Liefs,
Annemerel

Delen:

22 Reacties

 1. juli 20, 2014 / 12:08

  Haha die familiefoto’s en selfies! Leuk dat jullie nog met het gezin gaan, ziet er gezellig uit :)

 2. juli 20, 2014 / 12:14

  Hahah oh bah, dat lijkt me inderdaad niet zo lekker, knofook-marshmellows!

 3. juli 20, 2014 / 12:15

  Ziet er goed uit!!!

 4. juli 20, 2014 / 12:28

  Leuke plog! Wat ziet het er gezellig uit met de hele familie:).

 5. Roekiye
  juli 20, 2014 / 12:35

  Je broertje is knap :-) :-)

 6. juli 20, 2014 / 12:40

  Die familiefoto! Lachen. Ik heb ‘m al vijf keer bekeken. Blijft leuk.

 7. juli 20, 2014 / 12:43

  Aa gezelligheid!!

 8. juli 20, 2014 / 12:59

  Haha marshmellows met knoflookworstjes smaak ;)

 9. juli 20, 2014 / 13:37

  Ah dat verklaart de vijfde hand bij de foto van het proosten op je ouders op instagram!

 10. juli 20, 2014 / 13:47

  Wat leuk dat je broer er ook is :)
  En jammer van je yogamat!!

 11. juli 20, 2014 / 13:50

  Wat een rust bij dat zwembad, wow!

 12. juli 20, 2014 / 14:44

  Fijn overzichtje! En mmm marshmallows!

 13. juli 20, 2014 / 14:50

  Ik heb het hier in Nederland ook wel eens meegemaakt dat het warm was, de zon scheen, strakblauwe lucht en toch regen! Eerst dacht ik dat iemand een grap uithaalde, maar ik zag verderop ook mensen naar boven kijken. Huh? Zou heerlijk zijn als dat vaker gebeurde, heerlijk verkoelend!!

 14. juli 20, 2014 / 16:24

  Wat een heerlijke diary weer! Haha moest wel lachen om je knoflook marshmellows!

 15. juli 20, 2014 / 18:45

  Hele leuke diary weer, ik lees ze nog altijd met plezier!

 16. juli 20, 2014 / 18:56

  Je yogamat! Ik moest wel lachen om de selfie met je broer, haha. Wat er leuk is aan de Tour de France snap ik nog steeds niet, maar toch, blij dat jij ervan geniet, haha. Zou handig zijn als je internet wat sneller is!

 17. juli 20, 2014 / 20:19

  Ahh bahh van die marshmallows haha. En toen ik de titel las dacht ik echt: whut, dag 16?! Ik had echt pas het idee dat we bij dag 10 waren ofzo…Tijd gaat snel!

 18. Lotte
  juli 20, 2014 / 21:07

  Leuk!!!

 19. juli 20, 2014 / 22:27

  Mmm, lekker die marshmellows!

 20. Suuz
  juli 20, 2014 / 23:44

  Lekker dagje weer! Hahahahahaha die

 21. Suuz
  juli 20, 2014 / 23:45

  Marshmallows ;-) heel veel plezier nog met de familie! Blijft leuk zulke vakanties!