SNAPSHOT DIARY: 18/2

 photo Recently Updated169.jpg

 photo Desktop2193.jpg

OK, dit was mijn ochtend voor kwart over tien. Pas om negen uur wakker worden, snel mijn snapshot diary maken en mijn gekookte eitjes vergeten. Damn, weer geen zacht gekookte eitjes. Morgen doe ik beter mijn best (daarom schrijf ik deze snapshot diary dit keer niet ’s ochtends terwijl mijn eitjes koken, maar ’s avonds in bed… wish me luck).

Kwart over tien, in de auto richting mijn ouders. Ik vind het altijd zo frappant dat mijn iPhone dan precies weet waar ik naartoe ga. Hij zegt altijd of Leidschendam of mijn eigen huis adres. In Leidschendam wonen mijn ouders en OK dat is ook wel de locatie waar ik – naast mijn eigen huis – het vaakst ben. Maar dat hij dat altijd precies weet als ik de auto in stap… bijzonder bijzonder.

 photo Desktop2193.jpg

Mijn favoriet, nog steeds.

Roos heeft vegan brownies gebakken (het recept staat nu op Roos d’r YouTube kanaal) en die moet ik natuurlijk proberen. Nu ik dit zie denk ik… oh ik zou best nog wel zo’n brownie lusten eigenlijk. En die cappuccino zou er ook wel in gaan… jammer dat ik thuis ben.

 photo Desktop2193.jpg

Dit is trouwens het stofje van mijn nieuwe Lululemon legging. Hij zit zo lekker, comfortabel en warm.. er zit wel iets minder compressie in dan in mijn andere leggings waardoor ik niet denk dat het echt een fantastische hardlooplegging is, maar voor in huis is ‘ie heerlijk.

De reden dat ik bij mijn ouders was, was dat ik mijn skischoenen nodig had. Ik heb namelijk een paar mooie nieuwe ski’s van Head te leen, de Absolut Joy’s. Ze zijn afgeleverd bij De Skihut in Scheveningen en daar zijn ze zo lief om meteen even mijn ski’s goed af te stellen. Ze zijn zo mooi. Heel benieuwd hoe ze skiën!

 photo Desktop2193.jpg

Omdat ik nu toch bij De Skihut ben kan ik net zo goed even wat jassen passen. Roos is erbij dus die maakt ondertussen foto’s. De jas rechts is van Sport Alm, de jas links is van Fisalp. Die laatste vond ik echt super super super mooi, maar hij is niet alleen aan de buitenkant wit, hij is ook gevoerd met wit en ik weet zeker, binnen vijf minuten is de binnenkant dan bruin door mijn BB cream die altijd afgeeft. Heel frustrerend.

 photo Desktop2193.jpg

Toch ga ik uiteindelijk met een mooie witte jas de deur uit. Deze is het merk Bogner uit de Fire+Ice lijn. Ik ben heel benieuwd hoe lang deze jas zo mooi wit blijft, maar hij zit in ieder geval goddelijk. En hij staat heel erg mooi bij mijn Goldbergh broek. Heel erg blij mee, dankjewel De Skihut! De sale is trouwens ook net gestart, ze hebben kortingen tot 70% dus mocht je nog iets nodig hebben (of gewoon net als ik nooit genoeg ski-jassen kan hebben)!

 photo Desktop2193.jpg

Even lunchen bij mij thuis, Roos heeft mijn POC haarband meteen ingepikt, heb hem zelf nog niet eens gedragen. Ga ik waarschijnlijk ook niet doen ook, kom er achter dat hij voor de helft bestaat uit wol en dat kriebelt enorm op mijn hoofd.

Roos luncht met pannenkoeken, ik lunch met erwtensoep, daar is het vandaag ook echt wel weer voor vind ik.

 photo Desktop2193.jpg

Ik breng Roos weer bij mijn ouders en tref mijn moeder al bloggend aan. Ze heeft een stukje geschreven over kaartjes sturen, want dat doet ze graag. Behalve kerstkaarten, want die verstuurt ze alleen nog naar mensen die haar een kerstkaart sturen (volgens mij waren dat er het afgelopen jaar drie ofzo…)

Ondertussen ben ik ook aan het werk, voor Metro.

 photo Desktop2193.jpg

Ik blijf bij mijn ouders want dan kan ik weer een keertje gezond eten. Niet dat ik daar heel erg gelukkig van word, maar ja… je kunt niet iedere dag Thais bestellen of ’s avonds om kwart voor elf Julia’s Pasta’s eten. We eten broccoli, gekookte aardappel en karbonade.

En een cappuccino toe!

 photo Desktop2193.jpg

Na het eten rij ik naar Rotterdam voor de laatste stop van de Run2Day Boektour. Helaas kan er vandaag niet gelopen worden en er zijn ook heel wat afmeldingen (ik geef het weer de schuld), maar er blijft een gezellig groepje over en dat is ook wel leuk, want dan heb je wel veel meer contact met iedereen.

 photo Desktop2193.jpg

And that’s a wrap!!!!! Voor nu! Wellicht komt er later dit jaar een vervolg, jullie zijn natuurlijk de eerste die het weten.

Om kwart over tien kom ik thuis in een steenkoud huis, mijn verwarming staat gewoon aan, maar het blijft koud. Gelukkig is het in mijn badkamer warm en daar zit ik nu dan ook deze Snapshot Diary te maken.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. Rieke
  februari 19, 2016 / 12:08

  Haha, lekker in je badkamer. Ben benieuwd hoe het met de eitjes is afgelopen…
  Wat een fijn huis en een fijne familie heb je toch!

 2. Marie
  februari 19, 2016 / 12:24

  Please please kom met de boektour naar België :)

 3. Inneke
  februari 19, 2016 / 12:32

  Oeps hopelijk ondertussen reeds een warm huis!
  Wat een mooie ski-jas weeral.

 4. februari 19, 2016 / 12:33

  Dat witte jasje is geweldig maar oh zo vervelend met BB cream. Ze zouden daar een oplossing voor moeten vinden zo moeilijk is dat toch niet? Je snapt dat ik zelf ook met een oranje laagje op mijn witte jas loop. Heel gênant vooral als mensen het zien en er naar blijven kijken hahaha.

  Ik moet naar Roos d’r kanaal want zo vegan brownie klinkt goed.

 5. februari 19, 2016 / 14:16

  Ik vond het erg leuk om gister bij je (voorlopig) laatste booktour te zijn. Je bent in het echt net zo leuk op je blog en je kan super inspirerend vertellen!

 6. Charlotte
  februari 19, 2016 / 15:42

  Het ligt niet aan het weer maar aan de griep! Bij mij dan tenminste haha. Opeens geveld en met superhoge koorts in bed. Baal als een stekker dat ik er niet bij kon zijn maar heb nu wel alle tijd om het boek in bed te lezen :)

 7. Silke
  februari 19, 2016 / 15:46

  Haha ik moest heel hard lachen om de naam van de blog van je moeder!

 8. Ilse
  februari 19, 2016 / 15:56

  Ben benieuwd hoe het met je eieren is afgelopen!
  Enne die ski-jassen zijn erg leuk allebei!

 9. Nadia
  februari 19, 2016 / 16:12

  Misschien is een eier koker iets voor jou? Ideaal, zo worden ze nooit meer te hard en kan je ze niet vergeten aangezien er een geluid afgaat als ze klaar zijn.

 10. februari 19, 2016 / 16:58

  Die brownie ziet er echt heerlijk uit zeg :-)! Mooie nieuwe skijas!

 11. februari 19, 2016 / 21:26

  Een warme badkamer haha awh, dat is ook een vorm van luxe natuurlijk. Ik vind de jas die je uiteindelijk gekocht hebt misschien nog wel het mooiste! Een aantal vrienden van me zijn nu ook allemaal op wintersport en hoewel ik het zelf nog nooit gedaan heb is het toch elke keer wel weer heel leuk volgens mij en ook echt een ‘ding’.

 12. laura
  februari 20, 2016 / 00:10

  Je kan toch ook gewoon gezond eten als je thuis bent? In de tussentijd dat je op thuisbezorgd.nl had je al groente kunnen wokken en vlees in de pan kunnen gooien…. is zo klaar!

 13. februari 20, 2016 / 09:19

  Het was echt heel leuk donderdag! Ik denk dat ik vandaag mijn hardloopschoenen maar weer eens aantrek!

 14. Anneroos
  februari 20, 2016 / 16:21

  Oh ik zou het super leuk vinden als er vervolg komt op je boektour! Kon er helaas niet bij zijn op alle data’s i.v.m. school en stage, omdat het voor mij ook nog wel even reizen is. Ik hoop dat ik er een eventuele volgende keer wel bij kan zijn :)