SNAPSHOT DIARY: 17/11

 photo Recently Updated337.jpg

 photo Recently Updated330.jpg

Goedemorgen, deze video had ik niet tijdens mijn ontbijt moeten kijken. Je bent gewaarschuwd. Ik ben kokhalzend de dag begonnen.

Prioriteit nummer één van vandaag is het vinden van twee onderwerpen voor Metro, maar na twee uur zoeken (Facebook, Twitter, Women’s Health, mijn mailbox, mijn boekenkast, Instagram) heb ik nog steeds niets gevonden en begin ik aardig gefrustreerd te raken. Schrijven lukt niet omdat ik in mijn hoofd heel de tijd met de Metro-kwestie bezig ben. Dan maar een video editten, daar kan ik mijn aandacht gelukkig wel bij houden.

 photo Recently Updated330.jpg

Nelly’s in tha house, het is weer zover. De enige dag heb je nergens last van, de volgende ochtend word je wakker met allerlei ongewenste bobbels op je gezicht. Ik heb er geen verklaring voor.

Dit was mijn soep. Voor een beeld bij de soep klik hier. Klik ook hier als je het recept van de soep wil. Ik kan je zeggen, het is een aanrader. Vooral de grote hoeveelheid paddestoelen door de soep was een heel goed idee. Ik vind de bite van paddenstoelen zo lekker, dit keer gebruikte ik cantharellen, shii-takes, oesterzwam en kastanjezwam.

 photo Recently Updated330.jpg

Jup, ik zit hier inderdaad nog steeds in mijn badjas. Ik heb wel gedoucht en ik heb me leuk aangekleed (al zeg ik het zelf) maar het is zo koud dat ik mijn badjas over mijn kleding aantrek. Er zit ook nog steeds geen make-up op mijn gezicht en de uitdrukking op mijn gezicht is ook niet echt om vrolijk van te worden. Ik ben ook niet vrolijk, want ik heb nog steeds geen onderwerp en ik begin lichtelijk in paniek te raken, daarnaast voel ik me heel onproductief omdat ik na die video ook niets meer gedaan heb. Alleen maar zoeken naar onderwerpen en aangezien ik dat niet gevonden heb voelde het eigenlijk meer als eindeloze rondjes social media. The struggles.

OK. Ik laat Metro even voor wat het is, ik ga verder met een blog met 20 sinterkerstcadeautjes onder de 20 euro. Binnenkort online.

 photo Recently Updated330.jpg

HONGER! Ook al heb ik net soep op met twee boterhammen, ik moet meer eten. Een caprese salade it is.

Maar daarna heb ik nog meer honger.. of nu kun je het beter trek noemen. Ik heb vorige week van Van Delft kruidnoten gekregen, maar deze heb ik netjes in de auto bewaard omdat anders alles binnen een paar dagen op zou zijn. Nu kan het me niet meer schelen, ik loop (door de wind en regen) naar buiten om mijn kruidnoten te halen. Waar zal ik eens mee beginnen.

 photo Recently Updated330.jpg

Laten we beginnen met pasta, mijn avondeten.

En daarna neem ik bijna de hele zak caramel zeezout kruidnoten van Van Delft. Toen ik eenmaal begon kon ik niet meer stoppen. Precies waar ik al bang voor was. Maar hé zolang we dit niet dagelijks doen…

 photo Recently Updated330.jpg

En dan komt mijn buurvrouw ook nog eens langs met zelfgemaakte taart, ja moet ik dan nee zeggen? Natuurlijk niet! De taart was binnen afzienbare tijd naar binnen gewerkt.

Naast Metro spookt er ook nog wat anders door mijn hoofd, een bepaalde Gucci tas. Als ik eenmaal ergens mijn zinnen op gezet heb is het lastig om niet meteen mijn creditcard te trekken. De reden dat ik hem niet meteen gekocht heb is trouwens dat er maar heel weinig tassen op voorraad waren en ik wilde eerst nog een paar andere tassen zien voordat ik mijn creditcard zou trekken. Best verstandig, toch?

 photo Recently Updated330.jpg

Gelukkig heb ik aan het eind van de middag en ’s avonds nog een soort van comeback kunnen maken wat betreft productiviteit. Nog steeds geen onderwerp voor Metro, maar ondertussen heb ik wel genoeg blogs geschreven om een voldaan gevoel te hebben. Toch maak ik me nog steeds een beetje zorgen om Metro, moet ik gewoon wachten totdat er een onderwerp in mijn schoot beland of moet ik toch actief op zoek gaan naar een onderwerp? Dat actief op zoek gaan heeft vandaag ook weinig uitgehaald…

Toch vind ik het om half tien welletjes geweest met mijn to-do-list en zorgen, tijd voor de laatste aflevering van The Crown op Netflix. Zo’n aanrader die serie. Nog 50 weken tot het tweede seizoen? Duurt nog even. Dan heb ik als het goed is alweer de marathon van Boston gelopen en sta ik aan de vooravond van de New York Marathon. Ja, ik tel de tijd tegenwoordig in marathons, logisch toch?

Niet de meest vrolijke en positieve snapshot diary vandaag, realiseer ik me, maar hé die dagen hebben we ook allemaal, toch? Zonder dit soort dagen zou je de vrolijke productieve dagen ook niet kunnen onderscheiden (laat ik toch nog een beetje met een positieve noot eindigen).

Liefs,
Annemerel

Delen:

16 Reacties

 1. M.
  november 18, 2016 / 12:10

  Jammer dat ik in België woon en jouw stukken in Metro dus nooit kan lezen, anders had ik misschien wel kunnen helpen zoeken naar inspiratie (nu heb ik geen idee waarover jouw stukken doorgaans gaan, dus dan is inspiratie geven moeilijk!).

  Als het een troost kan zijn: mijn dag gisteren was ook zeer onproductief. Ik moest zowel ’s morgens als in de namiddag twee dossiers pleiten in dezelfde stad in dezelfde rechtbank – zodat het nutteloos was om tussendoor naar kantoor te gaan (uur rijden heen en uur rijden terug) en daarna voelde ik me zo beroerd (ik heb een gigantische verkoudheid en beginnende griep) dat ik mijn werkdag al om 15u30 geëindigd ben en om 20u al in bed gekropen ben. Al een geluk dat ik geen snapshot diary moet maken of ik zou de saaiste blog op de aardbol gehad hebben :D

  • Annemerel
   Auteur
   november 18, 2016 / 20:05

   Ahhhhh!!! Hoop dat je dag vandaag beter bent en dat je niet echt ziek wordt! Je kunt mijn stukken lezen via Metronieuws.nl

 2. november 18, 2016 / 12:44

  50 weken voor de tweede seizoen? Ik ga volgende week aan The Crown beginnen.

  Dat tasje van Gucci staat je goed. Ben benieuwd of je de tas gaat scoren.

  Nog even een huishoudelijke mededeling. Als ik op jouw site kom, desktop, dan moet ik twee keer op jouw logo klikken wil ik de inhoud zien. Als ik dit niet doe blijft de site blanco en staat alleen jouw logo er.

  • Annemerel
   Auteur
   november 18, 2016 / 20:04

   Wat raar! En als je naar beneden scrolt? Volgens mij heb ik een banner draaien die niet op iedere browser goed werkt…

   • Karen
    november 18, 2016 / 22:32

    Dat van die banner klopt. Ik heb (op chrome) heel vaak eerst een stuk wit op de pagina en dan meteen je stukje in beeld. Maar goed, scrollen is beweging en bewegen is goed voor je toch? ;)

    • Annemerel
     Auteur
     november 19, 2016 / 15:15

     hahaha always look on the bright side! Maar wel vervelend, ga na het weekend bij mijn advertentiebureau even informeren of hier iets aan te doen is!

 3. Sarah
  november 18, 2016 / 13:23

  Wat een goed idee: je wél aankleden maar gewoon weer de warmte en het comfort van die badjas opzoeken. Ik voel inspiratie opborrelen voor de toekomst.

  • Annemerel
   Auteur
   november 18, 2016 / 20:03

   Hahahaha

 4. november 18, 2016 / 13:24

  Wat balen dat je geen metro-onderwerpen kunt vinden. Ik neem altijd alleen de Metro mee als het dinsdag is want dan weet ik dat jouw pagina erin staat! Kun je niet iets doen met weer fit worden na Expeditie Robinson? Of uhm.. Jenny Alvares die haar website van fitblog naar lifestyle heeft omgegooid om een hele duidelijke reden? Ik noem maar wat :-)

  • Annemerel
   Auteur
   november 18, 2016 / 20:03

   Thanks voor de tips! Expeditie is wel lekker actueel natuurlijk..

 5. november 18, 2016 / 13:51

  Het boek ‘Eet als een expert’ of wetenschappelijk voedingsonderzoek voor de Metro?

  • Annemerel
   Auteur
   november 18, 2016 / 20:02

   Thanks voor de tip ga er eens naar kijken!

 6. Carlijn
  november 18, 2016 / 14:04

  Ik spreek uit ervaring als ik zeg van actief op zoek naar naar goede ideeën is geen goed idee. Ik heb nog nooit een echt goed idee hierdoor gekregen. Mijn tips is om met andere mensen te praten, buurvrouw, ouders, vrienden, etc. Zo kom je door de verschillende gesprekken wel op een heel leuk onderwerp. Succes en een fijn weekend!

 7. november 18, 2016 / 14:35

  Dit soort dagen horen er ook bij, juist leuk dat je dat laat zien! Heerlijk die kruidnoten, mmm!

 8. november 18, 2016 / 15:35

  Kijk uit naar je blog over sintcadeautjes… Ben nog op zoek naar heel veel inspiratie haha! Die pepernoten lijken me trouwens heerlijk!

 9. Ilse
  november 18, 2016 / 16:16

  Lijkt me lastig als je geen onderwerp weet en geen inspiratie hebt. En wat veel eten kwam er voorbij, haha