SNAPSHOT DIARY: 17/8

 photo Recently Updated74.jpg

 photo Desktop1266.jpg

Morning! Beetje te laat door dat ik vandaag een snapshot diary zou gaan maken. Ben al gedoucht en soort van aangekleed (legging, sportbeha, vest… telt dat als outfit?).

Blogs voor de komende drie weken ingepland, nog niet geschreven, alleen ingepland… geeft wel rust dit, nu ik weet wat me te doen staat de komende weken.

 photo Desktop1266.jpg

Vandaag verhuizen mijn inboedel en ik terug naar huis… of er nog … zijn? Ik wil er niet over nadenken, moet vannacht nog slapen… Maar in alle hoekjes en gaten zit staalwol en alles is heel netjes opgeruimd.

Zoveel zin heb ik in vandaag.

 photo Desktop1266.jpg

Song of the day! I’m in it with you van Loreen!

Home sweet home.. maar het regent en ik ben van suiker, dus het kost even wat moeite om mijn auto daadwerkelijk te verlaten.

 photo Desktop1266.jpg

Good morning! Het is nog steeds ochtend! 10.00u zelfs pas!

Geen eten in huis (denk niet dat ik ooit nog wat in mijn keukenkastje leg), maar wel nog een ‘gezonde’ reep in mijn tas. Welkom.

 photo Desktop1266.jpg

Video gemaakt voor komende donderdag.. waar denken jullie dat hij over gaat?

 photo Desktop1266.jpg

Fucked up my face en morgen is de fotoshoot voor mijn boek… lekker bezig Annie. Pleister erop zodat ik er niet meer aan kan zitten.

Op zoek naar spullen die ik voor de shoot nodig heb, die zitten natuurlijk in de onderste verhuisdoos en daar kom ik natuurlijk pas achter als ik alle verhuisdozen doorzocht heb. Dat is het lot. Of mijn lot.

 photo Desktop1266.jpg

Pleister af, even de stad in om nog wat dingen voor de shoot te halen…

Natuurlijk eindig ik bij Nike in de Bijenkorf..

 photo Desktop1266.jpg

Lunch gehaald bij Mark’s & Spencer, even opwarmen en klaar! Dit noodle gerecht met garnalen en mini coquilles is heerlijk!

Ik geef Wet Hot American Summer een kans op Netflix, maar het is toch veel minder leuk dan ik aanvankelijk dacht. Of misschien is het wel leuk, maar ik kan mijn aandacht er niet bij houden.. snel uit dus!

 photo Desktop1266.jpg

Netjes mijn nagels gelakt.. alhoewel het meeste er van mijn vingernagels alweer vanaf is. Ik wist niet dat je persé een laagje ONDER gel nagellak moest hebben, het bladderde er na een uurtje alweer vanaf, die blanke gel nagellak.

Hoe cool zijn deze UltraBoost van Adidas? Er werd me gevraagd of ik van mijn Nike-Geloof afgevallen ben, maar die vraag kan ik nu nog niet beantwoorden omdat ik ze nog heel even netjes hou en er niet mee in de regen ga lopen. Maar ze zien er in ieder geval heel goed uit en ze zitten lekker om mijn voeten heen.

 photo Desktop1266.jpg

Hele dag al tegenaan aan het hikken, maar toch even naar buiten gegaan voor een 6 kilometer herstelloop na die 30 kilometer van de dag ervoor. Lopen door de regen valt uiteindelijk altijd heel erg mee.

Je mascara zit erna alleen ook op andere plekken dan je wimpers. Althans, die kans is groot…

 photo Desktop1266.jpg

Dit had ik stiekem ook nog bij de Bijenkorf gekocht.. De Levi’s Revel Jeans in een donkergrijze kleur en een shirt van Calvin Klein Jeans. De jeans had ik al in het lichtgrijs en die draag ik al anderhalf jaar met veel plezier. Hij zit heerlijk en blijft super mooi, ik hoop dat dat met deze ook het geval is. Het shirt is vrij basic, maar wel heel mooi basic.

 photo Desktop1266.jpg

Heerlijk wortelsoepje met gember van Mark’s & Spencer. Ik eet de hele pot en daarna ook nog wat noodles, want hallo ik heb morgen dan misschien een belangrijke shoot, ik ben geen model en ik eet gewoon.

Avondwandelingetje door de regen omdat ik nog wat boodschappen moet halen en wat ziet mijn oog… mijn favoriete bakker is nog tot en met 26 augustus op vakantie. Wachten duurt lang.

 photo Desktop1266.jpg

Regen…. dit denk ik daarvan.

Bijna bedtijd, schoonheidsslaapje doen. Maar eerst nog een paar buikspieroefeningen want eh ja shoot. Kijken of er nog iets te redden valt ;-).

Liefs,
Annemerel

Delen:

24 Reacties

 1. augustus 18, 2015 / 12:04

  Heel veel succes met de shoot vandaag! Ik ben benieuwd naar het resultaat :)

 2. augustus 18, 2015 / 12:24

  Oehh die schoenen van Adidas zien er tof uit. Ben benieuwd of ze ook net zo fijn lopen als Mister N.

 3. augustus 18, 2015 / 12:45

  Mooie outfit met de zwarte Nike sportbeha.

  Gave Adidas schoenen, knallers ben heel benieuwd of je er lekker mee kunt hardlopen.

 4. augustus 18, 2015 / 12:59

  Die schoenen van Adidas zijn erg tof! En wat zie die lunch met garnalen en mini’s er goed uit, yummy!

 5. augustus 18, 2015 / 13:02

  Veel succes met de shoot vandaag! Ik word nu wel heel nieuwsgierig naar je boek!

 6. augustus 18, 2015 / 13:11

  Heel veel succes met de shoot vandaag! Hopelijk is het grotendeels binnen want het weer werkt nog niet helemaal mee…

 7. augustus 18, 2015 / 13:29

  Oh spannend, je shoot vandaag! Geniet ervan. Ik kijk zo uit naar je boek!

 8. augustus 18, 2015 / 13:37

  Succes met je shoot vandaag!

 9. augustus 18, 2015 / 13:53

  Succes met je shoot! Ik ben erg benieuwd naar je boek!

 10. augustus 18, 2015 / 15:21

  Ik ben echt super benieuwd naar de resultaten van de shoot en je boek! Die adidas schoenen zijn echt mooi!

 11. augustus 18, 2015 / 15:54

  Wat fijn om weer écht thuis te zijn, of niet dan? Ik hoop voor je dat de … weg zijn, want het lijkt me verschrikkelijk naar om die in je huis te hebben :( En ik ben heel erg benieuwd naar de foto’s voor je boek (en je boek zelf), veel plezier met de shoot!

 12. Camilla
  augustus 18, 2015 / 16:07

  Which app do you use to made the amazing collage at the beginning of your posts?

 13. augustus 18, 2015 / 16:25

  Ik ben zo benieuwd naar je boek! kan niet wachten haha.
  Ik hoop voor je dat die kleine knagers het huis hebben verlaten.

 14. augustus 18, 2015 / 16:42

  Je hebt de shoot nu waarschijnlijk al gehad, maar toch nog: heel veel succes! :) Ben heel erg benieuwd naar het resultaat, en natuurlijk naar je boek! :)

 15. augustus 18, 2015 / 17:10

  Hahaha, goed dat je weer in je eigen studio bent! Die Adidasjes zijn écht mooi (en je nieuwe aankopen ook). Je was in elk geval lekker bruin voor je shoot!

 16. augustus 18, 2015 / 17:53

  Die lunch ziet er lekker uit zeg!

 17. Femke
  augustus 18, 2015 / 18:41

  Aah die schoenen van Adidas zijn echt heel gaaf! Ben benieuwd hoe je shoot was gegaan :D

 18. augustus 18, 2015 / 18:56

  Dat Marks&Spencer eten ziet er allemaal zo lekker uit, njom. En super mooie Adidassen! Op Instagram zag de covershoot er al heel leuk uit (nou ja aan die ene laatste foto te zien haha).

 19. augustus 18, 2015 / 19:31

  Aaah je hebt de shoot gehad vandaag, ik ben benieuwd naar het resultaat :-)

 20. Ilse
  augustus 18, 2015 / 20:54

  Ben benieuwd naar de fotoshoot van vandaag!
  En knap dat je het voor elkaar krijgt om een dag na een duurloop 6 km te gaan hardlopen.

 21. augustus 19, 2015 / 11:46

  Ben erg benieuwd naar de resultaten van je fotoshoot! Gaaf!!

 22. augustus 19, 2015 / 17:58

  Ben erg benieuwd naar het resultaat van je shoot (en nog meer naar je boek!)! En wat zijn die Adidas UltraBoost gaaf.. gaan gelijk op mijn wishlist!

 23. augustus 19, 2015 / 19:07

  Heerlijk, deze snap shot diary lezen in een korte break op mijn werk! :-)