SHOPPING: new season, new PB’s, new clothing

 photo Recently Updated71.jpg

Ik denk dat ik meer tijd besteed aan het online shoppen van sportkleding dan ‘normale’ kleding. Nog steeds. Ook al krijg ik regelmatig kleding van mijn favoriete sportmerken, ik besteed nog steeds net zo veel geld aan sportkleding als ik besteed aan jurkjes, broeken en schoenen. Ik heb nu eenmaal een zwak voor mooie hardloopkleding, ook al loop ik toch vaak in hetzelfde. Oeps. Omdat het nieuwe hardloopseizoen voor de deur staat, dat gaat officieel in september weer van start, vond ik het ook wel weer eens tijd om een blik te werpen op mijn favoriete nieuwe hardloopcollecties. Van Nike, StellaSport en Jogha.

 photo Recently Updated71.jpg

Nike lanceerde onlangs de LunarGlide 7. Hoewel ik afgelopen winter ben overgestapt op de Zoom Structure ben ik onwijs benieuwd naar deze schoen, vooral ook omdat ik super fan was van de LunarGlide 4 en 5, maar de 6 niet zo lekker om mijn voet zat (hij drukte erg op mijn wreef). Verder vind ik de printjes van dit seizoen weer leuk en móet ik die crop top trui!

 photo Recently Updated71.jpg

Afgelopen winter introduceerde Adidas voor het eerst de ‘goedkopere’ en ‘jongere’ lijn van Stella McCartney voor Adidas, onlangs werd de tweede collectie gelanceerd. Wat ik zo leuk vind aan deze collectie zijn de kleuren en de stoere prints. Het is net even wat anders.

 photo Recently Updated71.jpg

En ook Jogha’s nieuwe collectie (die vanaf maandag écht te koop is, maar nu al in de presale is), moet ik hebben. De Ibiza print (op de legging en beha) is mijn favoriet. Ik heb dat printje ook op mijn yogamat! Maar hoe leuk zijn die reversibel jackets ook weer! Twee jasjes in één. Ik heb zo’n jasje uit de eerste collectie (met tijgerprint) en hij zit heel lekker!

Delen:

15 Reacties

 1. augustus 17, 2015 / 17:21

  De Nike collectie is echt mooi! Love the printjes. Denk dat dat mijn favoriete is van de drie collecties die je hebt laten zien. Slecht voor mijn portemonnee dit ;)

 2. augustus 17, 2015 / 17:59

  nee Annemerel! Wat doe je mij aan? Nu wil ik weer hebben hebben hebben!!!

 3. augustus 17, 2015 / 18:33

  Zitten hele leuke items tussen. Vind het bijna jammer dat ik niet sport ;-)

 4. augustus 17, 2015 / 19:32

  Super gave collectie! Ik hou het nog even bij H&M, Primark en Decatlon sportkleding, maar vind zoiets wel super mooi :-)

 5. augustus 17, 2015 / 20:04

  Super leuk die kleding! Het is bijna jammer dat ik niet sport.

 6. Cynthia
  augustus 17, 2015 / 20:12

  Super leuk, vooral die van adidas. Maar ik kan de kleding niet vinden op de site? Vind vooral die zwart wit print heel erg leuk :D

  • Tessa
   augustus 18, 2015 / 16:25

   Ik kan ze ook nergens vinden. Help!

 7. Ilse
  augustus 17, 2015 / 21:24

  Ik hou van de nieuwe collectie van Nike en sommige dingen van Jogha zijn zo mooi!

 8. augustus 17, 2015 / 21:47

  Ik vind dus alles leuk en wil alles wel hebben om een heel klein, inie minie beetje richting de kast van Khloe Kardashain te gaan :-)!!

 9. augustus 17, 2015 / 21:47

  <3 die legging van Jogha! Misschien koop ik die wel om mijn yogaoefeningen in stijl te kunnen doen ;-)

 10. augustus 18, 2015 / 08:33

  Wat een mooie collecties! Vooral die van Yogha vind ik erg tof. Sportkleding blijf ik soms ook maar kopen, haha. Het werkt wel motiverend als je dan nieuwe kleding hebt

 11. augustus 18, 2015 / 09:09

  Helemaaaaal verliefd op de Nike collectie! Maar een jogha broek staat ook nog op me Wish-list! :)

 12. augustus 18, 2015 / 11:10

  Wat een leuke work-out wear! Lekker vrolijk.

 13. augustus 19, 2015 / 11:48

  Super leuke items! Ook mijn favoriete sportmerken.. Helaas heb ik niet zo’n groot budget. Maar dromen mag! En dit maakt het misschien nog wel specialer als je dan wel een item koopt!