LOOK: Black & white, the only colour you need (II)

 photo 1outfit5.jpg

Vorige week deelde ik mijn eerste outfit in de serie ‘Black & white’, vandaag nummer twee. Zo mogelijk nog meer basic dan nummer één. Wat kan ik zeggen, ik ben misschien een beetje basic. Maar wat is er daar precies mis mee?


 photo 1outfit5.jpg

Net als afgelopen week draag ik ook dit keer weer mijn favoriete blazer van ZARA (uit de collectie van vorig jaar, maar nog steeds te koop). Mijn lievelingstas van Céline en mijn lievelingszonnebril van hetzelfde Franse modehuis. Dit keer combineer ik het zo mogelijk nog comfortabeler, met een wit shirt van Mango, mijn Adidas Superstars en mijn favoriete broek, de Hyperskin jeans van Replay.

 photo 1outfit5.jpg

Toen ik die broek een half jaar geleden kreeg dacht ik, yeah sure… jeans you can work out in? Wat zal dat zijn… een jegging? Niets mis met jeggings, maar ik vind ze vaak toch niet zo mooi als ik zou willen. Want natuurlijk wil ik het mooi vinden, ik bedoel dat is toch een droom, een jeans die voelt als een legging. Ik teken er voor hoor. Maar de realiteit is vaak anders, ik heb nog nooit een mooie jegging gezien. De Replay Hyperskin daarentegen vind ik prachtig, zeker in de zwarte kleur waarin ik hem heb. En het aller mooiste, hij zit echt goddelijk. Het is echt mijn lievelingsbroek en dat zeg ik niet omdat ik er voor betaald krijg (krijg ik namelijk niet), er is serieus geen broek die lekkerder zit dan die broek. En – als je dat van jezelf mag zeggen – mijn benen en achterwerk zien er best mooi uit in die broek.

 photo 1outfit5.jpg

Qua sieraden ben ik trouwens net zo saai als met mijn kleding, ik draag eigenlijk alleen maar Tiffany’s en mijn Apple Watch. Tiffany’s draag ik niet omdat de kwaliteit zo goed is, in een paar jaar tijd zijn er vier armbandjes gesneuveld en een vijfde hangt kapot (zonder hangertje) om mijn pols. De ketting die ik om mijn nek heb, heeft ook al eens bij de juwelier gelegen. Niet bij Tiffany’s, want dan ben ik hem een paar weken kwijt en betaal ik me scheel, maar gewoon mijn eigen juwelier. En sinds ik mijn Apple Watch heb, heb ik geen ander horloge meer om mijn pols gehad. Zonde voor mijn andere horloges misschien, maar ik kan er niet mee zitten. Mijn moeder is erg blij met het Daniel Wellington horloge dat ik aan haar heb overgedragen, mijn Marc by Marc Jacobs horloge tikt vrolijk door in mijn sieradenkistje.

 photo 1outfit5.jpg

Kleding vind ik ontzettend leuk, ik vind het heel fijn om nieuwe dingen aan mijn kast toe te voegen (ook al gaat dat momenteel best lastig omdat mijn kast best klein is en mijn collectie toch wel alsmaar groeit). Ik vind het leuk om nieuwe combinaties te maken, maar ik wil er tegelijkertijd ook niet te veel over nadenken, ik heb namelijk ook heel veel andere leuke en belangrijke dingen te doen. Ik wil niet net als Mark Zuckerberg iedere dag hetzelfde shirt dragen omdat ik niet over mijn uiterlijk wil nadenken (dat doet ‘ie echt, let maar is op!) maar op dit moment wil ik van kleding ook geen enorm groot ding maken. Ik heb geen zin om ’s ochtends voor mijn kast te staan en vijf outfits aan te moeten doen om vervolgens te concluderen dat ik ‘echt niets in mijn kast heb hangen’. Ik heb een aantal go-to-outfits en die weet ik gelukkig altijd heel snel te vinden.

Speelt kleding een grote rol in jouw leven? Neemt het veel tijd in beslag?

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. april 17, 2016 / 17:11

  Te gekke outfit! Die blazer staat je heel goed en ik ben heel erg benieuwd naar de pasvorm van de broek! Ik heb met vlagen momenten dat ik wanhopig mijn hele kast door spit op zoek naar een outfit, maar vaak probeer ik dan mijn kast weer eens op te ruimen waardoor je weer nieuwe setjes ‘ziet’.

 2. Lisa
  april 17, 2016 / 17:16

  Love it! Simpel, makkelijk, maar toch een top outfit!

 3. Eva
  april 17, 2016 / 17:18

  De blazer komt op mijn wishlist ❤️ (Net zoals de broek, al had ik net met mezelf afgesproken om voorlopig geen kleren te kopen……)

 4. april 17, 2016 / 19:54

  Leuke outfit. Gewoon basic en altijd goed.

 5. Anneroos
  april 17, 2016 / 22:34

  Ik hou echt van basic en deze outfit zou ik zelf ook dragen! Die blazer is ook echt mooi, misschien maar eens een kijkje nemen bij zara :)

 6. april 17, 2016 / 22:41

  Wat leuk om een outfit van je te zien. Staat je erg goed!

 7. april 17, 2016 / 23:04

  Die broek klinkt als een droom! Jammer genoeg heb ik momenteel ruzie met mijn bankrekening :(

 8. Ilse
  april 17, 2016 / 23:18

  Wat een simpele maar onwijs leuke outfit!

 9. april 17, 2016 / 23:27

  Er is helemaal niets mis met basic! ik heb ook nooit zin om uren voor mijn kast te staan draaien. kleding is leuk, maar het hoeft voor mij niet te ingewikkeld te worden.

 10. april 18, 2016 / 08:02

  Jaaa weer een leuke zwart/wit outfit! Ik zei het vorige week al, maar zwart/wit kan gewoon niet verkeerd gaan en ook deze outfit is weer chic én sportief en hip! ^^

 11. Nadine
  april 18, 2016 / 09:24

  Mooie outfit. Maar Annemerel; ‘let maar is op’? Let maar ééns op ;-)

 12. april 18, 2016 / 10:34

  Staat je goed, ik vind het een geslaagde outfit.

 13. Marieke
  april 18, 2016 / 11:00

  Ik heb de broek ook gepast, maar helaas paste mijn ronde billen er niet helemaal goed in (te laag). Jammer!!!!

 14. april 18, 2016 / 17:22

  Ik krijg een gelukkig gevoel van jouw outfits, heerlijk die basics! En het blijft nog stijlvol ook, super mooi.

 15. april 18, 2016 / 17:45

  Leuk gecombineerd! Ik zou het zo ook wel willen dragen :)

 16. madebyuna
  april 18, 2016 / 20:43

  Wauw ik wist niet dat Tiffany’s sieraden zo snel kapot gingen., dat geef toch een ander beeld op het merk! Zonde want het is zo mooi:( De outfit staat je goed!

 17. april 19, 2016 / 11:10

  Ik hoor vast niet helemaal tot je doelgroep.
  Ik loop niet hard en qua leeftijd zit ik ver en ver boven het gemiddelde.
  Tot kom ik regelmatig even bij je lezen, ergens zullen toch wel raakvlakken zitten ;)
  Je ziet er top uit en zwart wit is gewoon het beste….

 18. april 20, 2016 / 09:14

  Zulke outfits zijn bij mij ook favoriet, heel fijn! De zwarte blazer heb ik dan ook ;)

  En inderdaad, bij Tiffany’s sieraden is de prijs-kwaliteit verhouding ver te zoeken. Ik zal er dan ook niet zo snel opnieuw iets kopen.

 19. mei 2, 2016 / 18:03

  Great hammer of Thor, that is poelufrwly helpful!