SNAPSHOT DIARY: 17/2

 photo Recently Updated168.jpg


 photo Desktop2182.jpg

Morrrrrning het is vandaag lange duurloop dag en het is super lekker weer, dus ik heb er zin in. Maar ik heb nog steeds zo’n spierpijn van zondag. Ben benieuwd hoe zwaar het gaat worden..

Ondertussen is het ook best frisjes. Voor het eerst dat ik in Nederland een temperatuur onder nul op mijn Apple Watch zie staan. Maar tegen kou kun je je kleden.

 photo Desktop2182.jpg

Terwijl ik mijn stapel pannenkoeken wegwerk, kijk ik de nieuwe Carpool Karaoke met Sia. Hij is weer goed!! Die Sia heeft ook echt een stem die ‘live’ nog veel beter tot zijn recht komt.

We zijn inmiddels aan het lopen, ik ben halverwege en stop heel even om een foto voor Instagram te maken. Heel belangrijk natuurlijk.

 photo Desktop2182.jpg

Mijn flesje Acquarius dat ik aan het begin van mijn run gehaald hebt, staat ook nog netjes op de verstop-plek. Ik heb super veel dorst vandaag, in totaal heb ik een liter Acquarius op tijdens het lopen.

Home sweet home en ik word overspoeld met pakketjes!!

 photo Desktop2182.jpg

Maar first things first, mijn schoenen uit trekken, die zien er charmant uit he. Hier heb ik de Berlijn Marathon opgelopen, ik heb toen weer bloed gehad in mijn schoen en dat heb ik dus nooit schoon gemaakt, lekker fris verhaaltje. De time-chip zit ook nog steeds op mijn schoen.

Kijk, zo ziet dat er uit na 30 kilometer hobbelen. De zon heeft wel voor een mini-gezond kleurtje gezorgd. In ieder geval niet meer zo’n spookje als vanmorgen.

 photo Desktop2182.jpg

OK. Pakketje 1, een handcreme van L’Occitane. Handcrème kun je nooit genoeg van hebben en dit is een special edition voor het 40 jarig bestaan van het merk.

Andere pakketje is van Maybelline, mijn favoriete mascara du jour (The Falsies, Push-up Drama), een oogschaduw pallet en een krijtje voor je wenkbrauwen. Ben fan van het potlood van Maybelline in deze kleur (medium brown), dus ben benieuwd hoe dit werkt. To be continued.

 photo Desktop2182.jpg

En dit is de Lululemon Legging. Niet heel goed te zien, maar hij is dus grijs gemêleerd en hij zit super lekker comfortabel. Of het echt een hardloopbroek is weet ik niet, maar zeker wel een huisbroek.

Op naar de supermarkt voor mijn lunch, shit, waarom heb ik die niet in huis. Ik heb net dertig kilometer gelopen en ik heb honger. In de auto vind ik de rol Oreo’s die ik maandag van lezeres Miny gekregen heb, die gaat er aan, natuurlijk.

 photo Desktop2182.jpg

Beste herstelmaaltijd en lunch die er is, ook al is het inmiddels al vier uur. Oeps. Veel te laat natuurlijk…

 photo Desktop2182.jpg

Oh dit heb ik nog helemaal niet gedeeld, maar kijk dan hoe cool. Voor een cijfertjes-nerd als ik is dit natuurlijk prachtig. Precies dertig kilometer, met een pace van 5’00 in een tijd van 2:30:00, al die mooie ronde getallen, LOVE it!

Natuurlijk heb ik mijn Lululemon Legging meteen de hele dag aan!

 photo Desktop2182.jpg

Nu lijkt het net alsof ik de hele dag aan het eten, hardlopen en boodschappen doen ben, maar ik ben ook heus nog wel aan het werk. Die stukken worden namelijk niet vanzelf geschreven. Bezig met mijn blog over het Adidas PureBOOST X evenement.

En dan op naar de Run2Day winkel in Den Haag, waar alles al netjes klaarstaat voor mijn presentatie vanavond.

 photo Desktop2182.jpg

Presentatie ging goed, ik word er steeds relaxter onder, heb ik het idee. Het beginnen is altijd een beetje moeilijk, want waar begin ik eigenlijk? Maar als ik dan eenmaal aan het praten ben, dan gaat het prima! Na de presentatie doen we een training onder leiding van winkel eigenaar Ingrid Kuijpers op het Lange Voorhout. Ik heb nog steeds ontzettende spierpijn van zondag en nu voel ik mijn benen ook wel van die dertig kilometer, maar actief herstel is goed.

De groepsselfie mag natuurlijk ook niet ontbreken. Een deel van de groep was hier al naar huis helaas, het waren er meer hoor!

 photo Desktop2182.jpg

Ik ben rond kwart voor elf thuis en begin dan eindelijk aan mijn avondeten, pasta van Julia’s. Ik had pas om vier uur mijn sushi gegeten en had vlak voor de training geen zin om echt goed te eten (heb twee bananen en een cracker op), maar zoals je rechts kunt zien heb ik vandaag 1700 calorieën verbrandt. Mijn doel is iedere dag 500, maar dat red ik lang niet altijd. Kun je nagaan hoeveel dit is. Kan mijn avondeten niet overslaan, dus dan maar om kwart voor elf eten. Nadeel is wel dat ik hierdoor niet voor een uur mijn ogen sluit. Maar so be it.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. nettelie
  februari 18, 2016 / 12:07

  Van mij mag je voor altijd doorgaan met snapshot diaries om 12.00 uur!
  Sia was GOED HÈ in de carpool karaoke. Niet normaal. En die Lululemon-legging (tof Scrabble-woord) moet ik ook hebben. NU.

 2. Manon
  februari 18, 2016 / 12:08

  Haha super leuk die getallen, ik snap je helemaal! Vond de tour in Utrecht erg geslaagd, leuk om ook de foto’s van andere steden te zien. Dit was voorlopig alweer de laatste toch? Door jou wil ik trouwens nu ook een Lululemon tight!

 3. februari 18, 2016 / 12:26

  Heerlijk om die 30 km met dat mooie weer te kunnen doen! Erg leuk trouwens dat je (toch) de marathon van Rotterdam gaat doen! See you in Rotterdam..

 4. Miny
  februari 18, 2016 / 12:27

  Jemig wat een zelfbeheersing! Ik had die rol op de terugweg vanuit Groningen al lang opgegeten :)

 5. Inneke
  februari 18, 2016 / 12:48

  Wauw, ik vind het al sterk dat je altijd op een rond getal van km uitkomt (bij mij is dat helemaal niet geval en dan krijg ik ze ook nog eens niet gesynchroniseerd) en dan nog alles zo mooi rond!

 6. februari 18, 2016 / 13:03

  1700 calorieën! Lekker bezig, Annemerel!

 7. Vera
  februari 18, 2016 / 14:04

  Die ronde getallen, wat heerlijk! Ik dacht eerst even dat je dat als goal of wat dan ook had ingesteld, maar je hebt hem dus gewoon zo gelopen! Fijnnnn

 8. februari 18, 2016 / 14:40

  Aaah, prachtig ronde getallen inderdaad! Fijn zo’n lekkere run in het zonnetje :) Knap wel, dat je de Oreo’s drie dagen niet aan hebt geraakt!

 9. Eleine
  februari 18, 2016 / 16:04

  Gekke vraag misschien haha, maar als jij je flesje ‘verstopt’, ben je dan niet bang dat iemand er iets instopt ofzo?

  • Annemerel
   Auteur
   februari 18, 2016 / 17:04

   Ik neem altijd een flesje met een draaidop en een drinktuitje. Aan het begin van mijn route drink ik dan uit het tuitje en op de terugweg controleer ik aller eerst of hij niet is open gedraaid en dan draai ik de dop er af en dan drink ik uit de fles.. dus kan dan niet dat iemand er iets heeft ingestopt!

 10. Ilse
  februari 18, 2016 / 16:55

  Wat tof die ronde getallen, dat lukt mij dus nooit.. En misschien dan toch je eten en boodschappen doen beter inplannen.

 11. februari 18, 2016 / 17:05

  Aan die getallen zijn wel echt heel tof. Erg leuk om te lezen weer en ik zie je vanavond in Rotterdam! Echt jammer dat het lopen niet door gaat!

 12. februari 18, 2016 / 17:27

  Haha ik zou ook helemaal blij worden van die cijfertjes! prachtig weer ook voor zo’n lange duurloop!

 13. februari 19, 2016 / 21:11

  Mooie legging! En jaaa die ronde cijfertjes haha, wat heerlijk. Ik weet trouwens niet of je het al irritant vindt als ik je verbeter (dan moet je het gewoon even zeggen want ik snap ook wel dat het vooral snelheidsfoutjes zijn), maar het is ‘1700 calorieën verbrand’ ipv ‘verbrandt’.