SNAPSHOT DIARY: 16/9

 photo Recently Updated87.jpg

Ik schrijf deze snapshot diary helaas alweer vanuit Den Haag. Vannacht ben ik om drie uur opgestaan, een half uurtje later reed ik Maria Alm uit en om 13.00u ’s middags was ik in regenachtig Den Haag. Mijn snapshot diary van mijn laatste dag hebben jullie nog van mij te goed!


 photo Desktop1410.jpg

Laatste keer wakker worden met dit uitzicht…

Bitter sweet feelings.

 photo Desktop1410.jpg

Ik zou jullie nog een kleine roomtour geven van mijn kamer bij Gastehaus Osterthör. Ik heb zo goed mogelijk mijn best gedaan om het een beetje netjes te maken. Maar eh… het zag er wel een klein beetje anders uit toen ik vorige week vrijdag de kamer binnen kwam lopen ;-).

 photo Desktop1410.jpg

Ik ben groot fan van het bed, dat echt onwijs groot is en super lekker ligt. En dat hele bed had ik dus voor mezelf… weet je hoe vaak ik ’s nachts rondjes gedraaid heb, hahaha!

 photo Desktop1410.jpg

De Milka video die ik afgelopen zaterdag had opgenomen moest iets aangepast worden. Kaat vond het een leuk idee als ik een Dirndl aantrok voor de gelegenheid. Ik dacht eerst ehhh nee?! Maar ik wilde het toch wel proberen en, nou ja… het is niet dat ik hier zo mee over straat zou gaan in het dagelijks leven maar zo afschuwelijk als ik dacht dat het zou staan, dat was het nou ook weer niet.

 photo Desktop1410.jpg

Ik bewerk de video meteen, want er zit nogal wat haast achter!

Altijd leuk persberichten waar Serfaus (mijn eerste wintersportliefde) in voorkomt. Wist je dat er in december in Amsterdam gemiddeld 45 zonuren zijn? En wist je dat er in Serfaus gemiddeld 100 zijn? Misschien moet ik toch wat gaan boeken voor december…

 photo Desktop1410.jpg

Ooeeeehhh deze lunch ziet er heel goed uit! Soba noedels met rivierkreeftjes en paddenstoelen en groenten..

Maar ik skip hem heel even, omdat ik taart ga eten en koffie ga drinken. Je moet keuzes maken he… Maar een Oostenrijks Erdbeer Sahne taartje sla ik nooit af.

 photo Desktop1410.jpg

Het is super lekker weer buiten en ik vind het wel weer eens tijd om buiten te spelen… laatste keer. Vandaag is alles ‘de laatste keer’. Blegh.

Buitenspelen met mijn grote kleine vriend Jof.  We hebben gevoetbald, gespeedmintont (badminton maar dan ‘sneller’ en ‘harder’) en getafeltennist.

 photo Desktop1410.jpg

Maar mijn favoriete onderdeel was het zwemmen. Ik dacht, even voelen of het water echt zo koud is… Ik had kunnen weten dat ik dat niet zomaar onbestraft kon doen. Hahahaha. Jof got me en ik vloog het zwembad in. Ik zag net een snee en een blauwe plek op mijn knie en ik snapte niet waar ik die aan te danken had, maar nu ik deze foto terug zie, snap ik het ineens een stuk beter, hahaha.

Het lukte me helaas niet om Jof ook het water in te gooien…

 photo Desktop1410.jpg

Dit is een cakeje met stukjes Milka erin en ik baal nu dat ik deze niet heb ingeslagen bij de supermarkt. Of hebben ze deze ook in Nederland?

Nog een laatste keer hardlopen in Oostenrijk voordat ik vannacht echt vertrek. Ik loop met Kaat en haar man Daniël een stukje rond de Zeller See, terwijl Jof voetbaltraining heeft.

 photo Desktop1410.jpg

Ik kijk heel vrolijk, maar stiekem denk ik… ik wil helemaal niet weg.

Keihard Jof aanmoedigen bij zijn voetbaltraining.

 photo Desktop1410.jpg

En we eindigen de avond op de bank, met de noedels die ik bij de lunch gemist heb en een broodje zalm… oh en een goed glas rode wijn (Rioja).

Met het haardvuur aan… dat ruikt zo lekker!

Rond een uurtje of 22.00u vertrok ik naar mijn kamer, met het idee meteen te gaan slapen. Helaas sloot ik mijn ogen niet voor half één en dus sliep ik slechts 2,5 uur vannacht. Niet erg veel en dat verklaart waarschijnlijk ook waarom ik nu een beetje zitten te zweven op mijn stoel. 

Deze en komende week zal ik proberen twee keer per dag een blog online te plaatsen, maar geloof me, er gaan dagen komen waarop er maar één blog online komt. Bear with me, please!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. september 17, 2015 / 17:15

  Snapshot diaries van jou vervelen nooit, zo leuk om te zien!

 2. september 17, 2015 / 17:45

  Ziet er uit als een goede laatste dag, volgens mij heb je echt genoten daar! En die dirndl, staat je erg goed ;)!!

 3. Sanne
  september 17, 2015 / 17:53

  Ik denk (en hoop!) dat jij je nieuwe liefde in Oostenrijk gaat vinden, een leuke skileraar of ondernemer ofzo. Ik zie je daar helemaal passen! Leuk om te zien dat je zo’n fijne tijd hebt gehad :).

  • september 17, 2015 / 17:59

   Haha dat zal mij ook niks verbazen inderdaad! Een leuke ski leraar… ;)

 4. september 17, 2015 / 18:00

  Leuke snapshot weer Annemerel! Wat is Oostenrijk toch mooi…

 5. september 17, 2015 / 18:06

  Heerlijk! Enne we hebben in Nederland wel milka cake & choc, misschien komt dat in de buurt? Anders een goede reden om heeeeeeel snel weer terug te gaan natuurlijk ;-)

 6. september 17, 2015 / 18:10

  Je hebt daar wel echt een heerlijke tijd gehad.. Nu, op naar Berlijn!

 7. september 17, 2015 / 19:14

  Wat een heerlijke diary, het ziet er zo gezellig uit daar!

 8. september 17, 2015 / 19:37

  Dat ziet er zo heerlijk uit allemaal! En die Milka-video is vast heeel leuk geworden. Dat pakje!! Wauw, Oostenrijk in de ‘zomer’ is toch wel prachtig!

 9. september 17, 2015 / 20:14

  Ohh Oostenrijk is zo mooi! Die Dirndl staat je zo gek nog niet haha!

 10. september 17, 2015 / 21:29

  Het was fijn je bij ons te hebben Annemerel, maar .. wat was het hier stil vandaag !? We kijken dus alweer uit naar een volgend bezoekje van jou en we duimen voor je marathon ! Groetjes vanuit Oostenrijk, Kaat, Daniel en natuurlijk Jof :)

 11. september 17, 2015 / 22:46

  Wat is Oostenrijk toch mooi! En je snapshot dairies vervelen nooit! :)

 12. Sonia
  september 17, 2015 / 23:44

  Hi Annemerel
  Ken je niet persoonlijk maar kan heel goed begrijpen dat je een supertijd hebt gehad bij Gastehaus Osterthör. Wij zijn er reeds 2x te gast geweest en het is ècht superdeluxe.
  Je voelt je thuis bij Kaat, Daniel en Jof.
  We’ll be back in 2016.

 13. september 18, 2015 / 00:41

  Haha wat een leuke snapshot! En dat taartje ziet er wel lekker uit. Ben heel benieuwd hoe die video word!

 14. Nadia
  september 18, 2015 / 11:43

  Ik vind die dirndl wel leuk! En volgens mij heb je een heel leuke tijd gehad, wat leuk in zo’n Gasthof.

 15. Ilse
  september 18, 2015 / 13:47

  Leuke diary en heerlijke laatste dag! :)

 16. Naomi
  september 18, 2015 / 16:16

  Jouw snapshots vervelen nooit!
  Dat jurkje voor de milka video staat je echt super tof. Volgens mij hebben ze die cakejes wel te koop in Nederland (of hadden)!

 17. september 19, 2015 / 20:53

  Inderdaad bitter sweet dat je weer naar huis moest, maar wel fijn dat je een goede tijd hebt gehad!