FRIDAY FAVOURITES: 192

Favourite Drink – Pumpkin Spice Latte

 photo IMG_2598.jpg

Hij is terug!!!!! Vanmorgen liep ik een kort rondje Westbroekpark, normaal is dat een rondje van zes kilometer, dit keer stopte ik al na 4,5 kilometer. Bij Starbucks welteverstaan, voor de PSL! Hij is nog steeds fantastisch. Maar wat ik wel gemerkt heb… ik heb de afgelopen tijd een stuk minder zoet gegeten, want halleluja, in mijn herinnering was ‘ie een stuk minder zoet. Maakt hem niet minder lekker hoor, maar de volgende keer vraag ik denk ik wel of ze er iets minder siroop in kunnen doen, haha.

Favourite Home – Gästehaus Osterthor

 photo Desktop1399.jpg

Ik kan me geen betere plek om te ontspannen en werken bedenken dan bij Gästehaus Osterthor. Perfecte WiFi (heel belangrijk), perfecte plek én gezellig. Hier kom ik zeker terug. En ik word dus níet betaald om dit te zeggen, op wat voor manier dan ook. Laat dat even heel erg duidelijk zijn :-).

Favourite thing about being home – The Food

 photo IMG_2574.jpg

Begrijp me niet verkeerd, ik hou van Oostenrijks eten… Ik bedoel schnitzels (overigens niet gegeten) en taart (genoeg gegeten!), maar Nederland heeft ook zeker zijn voordelen.. sushi (zeker in bergdorpjes niet te vinden), de wraps van Eazie, taartjes van Philippe Galerne, Starbucks…. Ik heb alles de eerste 24 uur dat ik terug was al gegeten/gedronken. Nu kan ik dus eigenlijk wel weer terug ;-).

Favourite surprise – New Jogha collection

 photo IMG_2550.jpg

Een dag nadat ik naar Oostenrijk vertrokken was sms’te mijn moeder dat er een pakket van Jogha was afgeleverd bij haar thuis en halleluja er zat zoveel in. Ik kon geen twee weken wachten op die kleding, dus ik vroeg haar om het pakket naar Oostenrijk te sturen. And so she did!!! De Ibiza print is nog steeds mijn favoriet (van het jasje), maar de Limitless print is een goede tweede (het broekje!) en die BH (je ziet hem er op deze foto toevallig tussenuit piepen) is ook zo cool. Hij is mooi, geeft tijdens het hardlopen genoeg support en hij zorgt er niet voor dat mijn voorgevel volledig verdwijnt. Love it!

Favourite Song – Demi Lovato – Confident

Eerst stond hier een ander nummer (Kygo + Ella Henderson – Here For You), maar ik kan er niet meer omheen… sinds vanmorgen staat Demi Lovato’s Confident op repeat en dit is MIJN JAM!!! What’s wrong with being confident? (Ik kon hem nog niet vinden op YouTube, hoop dat jullie hem op deze manier ook kunnen luisteren!)

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. september 18, 2015 / 12:05

  De PSL en sushi! Die favourites delen we. Nu ik op mezelf woon is ‘verse’ sushi van de ah net iets te lekker en net iets te makkelijk. Haha, oepps!

 2. september 18, 2015 / 12:08

  Oef, sushi! Ik heb daar zo ongelooflijk veel zin in. Helaas staat dat voorlopig nog niet op de planning, maar daar moet ik maar eens verandering in brengen denk ik..

 3. september 18, 2015 / 12:41

  Must click to Jogha!

  Ja het Pumkin Spice Latte seizoen is geopend. Jij was de eerste blogger die dit drankje aan mij liet zien. Het wordt weer een overload aan PSL’s op social media een blogs ;-)

 4. september 18, 2015 / 12:42

  Haha lovely!! Ik ben ook zo super happy met anything pumpkin flavored, YAY for autumn! Super cute workout outfit trouwens :) <3 x

 5. september 18, 2015 / 13:07

  wauw die natuur, love oostenrijk
  verder echt leuke kleding, ben jaloers hoor :P ik hoop dat je ervan genoten hebt!

 6. september 18, 2015 / 13:38

  Dat gasthof ga ik onthouden :-)

 7. september 18, 2015 / 13:46

  Jaaaaaaaa pumpkin spice latte!!

 8. september 18, 2015 / 14:02

  Hoi Annemerel,

  Ik las in de runnersworld dat je tweede bent geworden bij de hardloopblog van het jaar verkiezing. Gefeliciteerd! Ik heb inmiddels een kijkje genomen op je website en blog en het spreekt met erg aan.
  Ikzelf loop eigenlijk al mijn hele leven hard. Ik zou niet meer zonder kunnen.

  • Annemerel
   Auteur
   september 18, 2015 / 14:10

   Oh wat leuk, staat het in de Runner’s World? Die heb ik nog niet gezien! En wat leuk om te horen dat mijn blog je aanspreekt! Bedankt voor je berichtje!

 9. september 18, 2015 / 14:36

  De PSL! Lekker!

 10. september 18, 2015 / 15:56

  Ah die sportkleding is inderdaad onwijs mooi!

 11. september 18, 2015 / 15:59

  Hmm ik ga straks ook voor een PSL als ik op het station ben ;)

 12. september 18, 2015 / 16:16

  Ik heb zo verschrikkelijk veel zin om gewoon even lekker sushi te gaan halen. Booh, ik wil dat écht voor m’n verjaardag ofzo. En de PSL heb ik nog nooit (ja ga ik dit echt zeggen) nee nog nooit geproefd.

 13. september 18, 2015 / 16:47

  Jaaaaa, sushi! Daar heb ik NU toevallig zin in haha!

 14. Ilse
  september 18, 2015 / 17:49

  Pumpkin! <3 Ik moet nodig weer naar de Starbucks en leuke favorieten verder trouwens!

 15. september 18, 2015 / 23:26

  Ik dacht echt dat het aan mij lag, maar ik hebvandaag ook mijn eerste PSL van dit jaar gedronken en hij was ook veeeel zoeter dan in mijn herinnering! Vooral naar het einde toe, als de siroop wat naar onder gezakt is… Volgende keer misschien inderdaad wat minder vragen :)

 16. september 19, 2015 / 09:48

  Ben ik de enige die het echt heel raar vind dat je kleding laat versturen omdat je geen 2 weken kan wachten. :’)

 17. september 21, 2015 / 19:27

  Ik vond de PSL ook echt veeel te zoet, ik had ook al bedacht om te vragen of ze er minder in wilden doen. Maar dan vind ik eigenlijk dat ‘ie ook goedkoper mag, €4,90 voor een Tall is eigenlijk wel belachelijk duur..