SNAPSHOT DIARY: 16/6

 photo Recently Updated230.jpg

 photo Desktop2742.jpg

Goedemorgen! Tijd om weer een rondje hard te lopen. Dit keer geen tien kilometer maar vijf, ik voel wat in mijn kuit en ben als de dood dat ik het erger maak als ik nu weer tien kilometer ga lopen. Heb deze week iedere ochtend al tien gelopen en gisteravond nog vijf. Wellicht moet ik mijn eigen advies een klein beetje opvolgen en mijn rust pakken. Vijf kilometer dus.

Het weer is echt prachtig, evenals het licht. Na een paar dagen regen om zes uur ’s ochtends waardeer ik dit des te meer.

 photo Desktop2742.jpg

Breakfast time! Op het moment dat ik dit schrijf mag ik ook zo mijn ontbijt gaan maken (het is vrijdagochtend half acht op het moment van schrijven) en het water loopt me letterlijk in de mond. Krijg hier echt geen genoeg van.

Vraag me serieus af hoe slim het is om iedere dag om zes uur op te staan als je om tien uur ’s ochtends met tranen in je ogen van vermoeidheid zit. Maar ja, we zetten door.

 photo Desktop2742.jpg

Lunch! Ik schaam me soms wel een beetje omdat ik bijna iedere dag hetzelfde eet, maar ik vind dit gewoon echt heel lekker en het lijkt me ook niet heel ongezond. En het is snel te maken. En… nou ja er zijn ook heel veel mensen die iedere middag lunchen met twee boterhammen met hetzelfde beleg, dus ja.. OK. Ik hoef mezelf niet te verontschuldigen dat ik bijna iedere dag een salade caprese eet.

Oh Taylor lekker bezig! Laat er geen gras over groeien. You go girl!

 photo Desktop2742.jpg

Dit roept al de hele dag mijn naam. Al zo lang niet meer gegeten, dit pakje heb ik al anderhalve week maar het lag de hele tijd in mijn auto dus toen dacht ik er niet aan. Nu ligt het in mijn koelkast en denk ik er de hele dag aan. Oh oh. Ik heb pas een half uur geleden mijn lunch gegeten.

Ik denk dat ik zojuist tickets voor Roos en mezelf gekocht heb voor de show van Martin Garrix tijdens ADE. Ik denk ook dat ik zojuist VIP tickets besteld omdat.. ja ik kan mezelf niet zo goed verklaren. De vorige keer kreeg ik een ontzettend claustrofobisch gevoel, wellicht is dat hier minder? Ik weet het niet… Maar de kaartjes waren alsnog goedkoper dan Justin Bieber en Coldplay, dus dat maakt het wat minder erg toch?

 photo Desktop2742.jpg

Het moment dat je er achter komt dat de punten van je haar toch eigenlijk echt wel geknipt moeten worden (laatste keer dat ze geknipt zijn was december) en dat je er dan ook achter komt dat je favoriete kapster net op vakantie is gegaan en ze niet terug is voordat jij drie weken naar het buitenland gaat. Denk dat ik maar op zoek naar iemand moet die heel voorzichtig puntjes mag verwijderen want nu zie ik dus alleen nog maar die puntjes als ik in de spiegel kijk.

Soms geniet ik best wel van de Dailymail, zij kunnen van een nieuwsbericht waar een andere website nog geen drie regels aan zou wijden een complete roman schrijven. Mag ik trouwens heel even zeggen hoe belachelijk ik het vindt dat iedereen nu weer een mening over Tom en Taylor heeft en die mening ook online moet delen. What the heck? Ik doe er zelf natuurlijk ook een klein beetje aan mee door dingen te lezen, maar dat terzijde.

 photo Desktop2742.jpg

OK. Ik heb het opgegeven. Een pakje Oreo’s. Smaakte trouwens niet eens zo heel fantastisch. Hoop dat ik nu weer afgekickt ben.

OK. Blogs ingepland voor mijn vakantie. Nu moet er alleen nog tekst en beeld in die blogs geschreven wordt. Maar dat ga ik een andere keer doen..

 photo Desktop2742.jpg

Zo blij met de bloemen die ik gisteren bij Paagman kreeg. Ik vind het zo veel leuker om achter mijn MacBook te zitten met een mooie bos bloemen naast me. Misschien moet ik iedere week een boekpresentatie gaan geven. Of gewoon vaker bloemen kopen voor mezelf.

Even langs bij mijn moeder want er staan daar wat pakketten.  Onder andere deze slippers van ECCO. De Tøffel. Heel benieuwd naar deze slippers. Op Haviana’s krijg ik vaak last van mijn voeten als ik er te lang op loop, maar deze hebben een speciaal voetbed. Het is vandaag nationale flip-flop dag, maar het weer is er helaas niet naar om ze meteen te testen. Alhoewel.. ik blijf toch binnen, kan ze natuurlijk ook gewoon binnenshuis dragen.

 photo Desktop2742.jpg

Koffie! Want die heb ik vandaag nog niet gehad.

Even eten met Raquel in Amsterdam. Zie haar echt maar een keer in het half jaar, slecht! Wij matchen altijd zo lekker, met onze Céline tassen en nu hebben we ook allebei Céline zonnebrillen.

 photo Desktop2742.jpg

OK. Deze foto’s moesten eigenlijk omgekeerd zijn. Ik at dus eerst een lekkere hamburger met frietjes en DAARNA was ik met Marit en Nike bij Run2Day in Amsterdam om de nieuwe Pegasus 33 te testen.

 photo Desktop2742.jpg

Was een hele gezellige avond met een gemixt gezelschap. Heb zelfs nog een boek verkocht! Zo leuk :). Maandag testen we de Pegasus 33 in Den Haag en volgende week maandag (de 27ste) in Breda. Kijk op Run2Day.nl voor meer informatie en om je aan te melden. Zou super leuk zijn als je er bij bent. Morgen plaats ik een review over de schoen online!

Home sweet home. Denk dat mijn buren inmiddels ook wel weten dat ik hardloop, als ze langs mijn deur lopen worden ze altijd begroet door minstens drie paar hardloopschoenen. Hahaha.

Liefs,
Annemerel

Delen:

4 Reacties

 1. Dagmar
  juni 17, 2016 / 13:56

  Waar heb je die tickets voor Martin Garrix vandaan??? Ik wil ook, kan het echt nergens vinden!!!

  • Annemerel
   Auteur
   juni 17, 2016 / 14:38

   Omdat we vorig jaar zijn gegaan konden we Early Bird tickets bestellen!

  • Yamina
   juni 17, 2016 / 19:56

   Ik had precies hetzelfde! Helaas al twee jaar moeten overslaan omdat ik beide keren in het buitenland zat.. Nu wachten op de reguliere kaartverkoop :).

 2. Ilse
  juni 18, 2016 / 09:10

  Klinkt als een geslaagde dag!