FRIDAY FAVOURITES: 224

Favourite Night – Paagman

 photo IMG_9368.jpg

Ik deed mijn presentatie in recordtempo (15 minuten), sprak voor het eerst met een microfoon (minder eng dan verwacht), had een super leuke Q&A, signeerde heel veel boeken en liep een rondje van vijf kilometer met een groot aantal van de bezoekers. Als kers op de taart besloot de zon ook nog mee te doen. Perfect night.

Favourite Morning – 6 AM

 photo IMG_9410.jpg

Afgelopen week ben ik iedere dag om zes uur opgestaan om hard te lopen. Maandag moest ik vijf keer stoppen om op adem te komen. Dinsdag liep ik door een moesson. Woensdag had ik spierpijn van de bil-oefeningen van maandag en dinsdag en donderdag en vrijdag had ik last van mijn kuit door iets te veel activiteit dus liep ik vijf kilometer in plaats van tien (ook omdat ik zowel woensdag- als donderdagavond ook nog hardliep in groepsverband). Maar donderdag scheen de zon en die zon is zo mooi ’s ochtends tussen zes en zeven rond deze tijd van het jaar. Genieten.

Favourite Shopping – Sandro top

 photo IMG_9234.jpg

Bij de Bijenkorf is de sale gestart en daar word ik gelukkig van. Mijn bankrekening nog steeds iets minder. Ook al zijn er flinke kortingen (deze top ging weg met 50%) het is nog steeds niet gratis. Mijn favoriete aankoop is deze top van Sandro. Ik weet nog niet hoe ik er een beha onder ga dragen, dus voordat ik daar over uit ben draag ik gewoon geen beha. Kan prima, toch?

Favourite Read – Shoe Dog

 photo IMG_9266.jpg

Jullie kunnen er zondag alles over lezen want ik heb zojuist een 1000 woorden tellende blog gemaakt over dit boek, maar heb hiervan genoten. Zoveel nieuwe inspiratie en energie. Het is het memoir van Nike oprichter Phil Knight en als je dacht dat Nike’s successtory geen tegenslagen heeft gekend, think again! Nog meer respect voor het merk en de mensen er achter gekregen.

Favourite Song – Martin Garrix – Oops

Het nieuwe Martin Garrix nummer – gebaseerd op computer games – is weer een hele fijne. Vooral om hard te lopen. Of om keihard te draaien op een stukje snelweg waar je 130 mag (niet op een 80 kilometer snelweg met trajectcontrole luisteren, je bent gewaarschuwd!).

HAPPY FRIDAY!

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

 1. juni 17, 2016 / 21:58

  Ik ben echt heel benieuwd naar die review van het boek over de oprichter van Nike. Super ook dat je presentatie zo goed ging en je nog een rondje hebt gelopen met de bezoekers!

 2. Ilse
  juni 18, 2016 / 09:22

  Nu al benieuwd naar die review en wat een prachtige top!

 3. juni 18, 2016 / 17:48

  Ben benieuwd naar je review, ik denk dat ik hem op mn lijstje zet voor de zomer.