SNAPSHOT DIARY: 16/12

 photo Recently Updated131.jpg


 photo Recently Updated131.jpg

Goedemorgen, tijd voor mijn gezichtsverzorging routine. Is het plankje boven mijn was tafel niet ontzettend netjes?! Nee. Dat is het niet. Ik probeer het iedere keer weer, maar het blijft een puinhoop. En dat terwijl ik zulke mooie producten heb (Jetske Ultée cleanser, toner, exfoliant en moisturizer en micellair water van Biodermal).

Tijd voor een bananenpannenkoek en koffie uit mijn Franse pers. Onwijs bedankt voor al jullie tips over hoe je die Franse pers dus wel moet gebruiken. Ik dacht dat ik het goed deed, maar jullie manier was toch een stuk beter (koffie – water 95 graden – pompje vier minuten omhoog laten staan en daarna een keer naar beneden bewegen, toch?).

 photo Recently Updated131.jpg

En dit is het eindproduct, een heerlijke bananenpannenkoek en een kopje koffie. Spotify lijst aan en lekker ontbijten.

Ik ben vanmorgen bezig met de vier interviews die ik voor de volgende Metropagina gepland heb staan. Interviewen, uitwerken, dat soort dingen. Dinsdag in de krant.

 photo Recently Updated131.jpg

Mijn tweede kopje koffie. Ik heb mijn limiet op twee gezet, omdat ik anders de hele dag wel koffie kan blijven drinken.

Shit. Toch kritische reacties op mijn advertorial van Plan Nederland. Ik krijg hier meteen een naar gevoel van, maar ik vind niet dat ik mezelf nog verder hoef te verantwoorden. Ik doe genoeg gratis voor goede doelen (advertorial Free A Girl in oktober, banners voor verschillende goede doelen zoals KNGF) en wat ik er nu aan over hou is echt maar heel weinig. En ik zei dat ik me niet ging verantwoorden. Heel blij met reacties zoals die van Mirthe, dankjewel.

 photo Recently Updated131.jpg

Lunch!

Meteen koppijn gekregen en ook een beetje misselijk. Ik hoop dat frisse lucht me goed doet, maar ik weet eigenlijk wel hoe  laat het gaat zijn.

 photo Recently Updated131.jpg

Ik ga even naar de stad om een GoPro te kopen, morgen (vrijdag) ga ik met Roos een paar dagen naar Oostenrijk en we willen graag een paar leuke video’s maken. De vorige keer hebben we een GoPro geleend, nu is het toch echt tijd om er zelf een aan te schaffen. Ondertussen beland ik ook nog even bij de Bijenkorf, daar is de sale net gestart.

 photo Recently Updated131.jpg

Op de terugweg loop ik langs een PR Bureau, een cadeautje ophalen dat jullie volgende week op Annemerel.com kunnen winnen. De meeste PR bureau’s zitten in Amsterdam, deze zit op loopafstand van mijn huis. Vind ik best wel leuk.

Mijn wandeling voert me langs het Vredespaleis, dat vind ik er altijd zo mooi bij liggen, nu zeker met de kerstboom in de voortuin.

 photo Recently Updated131.jpg

Thuis. Roos weet me te vertellen dat er een Carpool video met One Direction online staat. JAAA! Mijn favoriete video’s. Door deze video’s ben ik een Belieber geworden.

Wat een geluk… weer een mooie foto voor mijn plakboek vanaf de Duitse snelweg. Boete dus. Twaalf kilometer te hard. Gelukkig zijn de boetes in Duitsland niet verschrikkelijk hoog, ik mag 20 euro betalen.

 photo Recently Updated131.jpg

Waar ik al bang voor was, migraine. Maar ik heb toch onwijs veel honger en het enige waar ik nu behoefte aan heb zijn dimsums. Dus ik haal dimsums en duik meteen mijn bed in. Stomme migraine. De dimsums hebben ook niet al te lang in mijn lichaam gezeten maar ik zal je verdere details besparen. Ik kan je gelukkig wel vertellen dat ik vanmorgen weer fris en fruitig wakker geworden ben. Heel fijn.

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. december 17, 2015 / 12:25

  Jouw bananenpannenkoek zit er echt elke keer perfect uit! Lekker!

 2. december 17, 2015 / 12:41

  Geld, goede doelen en advertorials er is altijd iemand die er over struikelt. Ik vind de reactie van Mirthe sterk.

  Jouw lunch ziet er lekker uit!

 3. december 17, 2015 / 12:50

  Lekker je lunch! Het blijft lastig om een gesponsorde post voor een goed doel te plaatsen, maar door dat soort posts wordt het ook juist onder de aandacht gebracht! Je hoeft je wat mij betreft totaal niet verder te verantwoorden. Super leuk dat je weer naar de sneeuw gaat met Roos. Ik ben benieuwd naar de video’s!

 4. december 17, 2015 / 13:31

  Goed idee, heb allang niet meer zo’n pannenkoek gemaakt! Gelukkig voel je je weer beter vandaag :)

 5. december 17, 2015 / 13:47

  Wat een lekker overzichtje zeg! Begrijp maar al te goed dat je door zulke reacties je naar gaat voelen. Gelukkig weet jezelf wel beter! Sta er boven! Hopelijk ben je vandaag een beetje opgeknapt! :-)

 6. Sophie
  december 17, 2015 / 14:22

  Ahh, een GoPro! Ik wil er ook een halen voor de vakantie. Welk model heb jij gekocht? Ik ben benieuwd naar de beelden. :)

 7. Celine
  december 17, 2015 / 14:23

  Hahaha die boetefotos blijven toch wel heel grappig

 8. december 17, 2015 / 14:50

  Oooh wat naar dat je last hebt van migraine! Wel een heerlijke pannenkoek, en je staat hartstikke mooi op die foto ;).

 9. december 17, 2015 / 14:54

  Dankzij jou eet ik nu ook zalm gecombineerd met avocado, alleen dan op brood dan op een rijstewafel :-)

 10. december 17, 2015 / 15:03

  Ik heb naar aanleiding van dit artikel toch nog even gereageerd op je plan nederland artikel. Ik zag ook dat de sale gestart is bij de Bijenkorf. Beide portemonnees van Michael Kors die op mijn lijstje staan zijn flink in prijs verlaagd.

 11. december 17, 2015 / 16:24

  Wat balen dat je aan het einde van deze dag migraine kreeg. Haat aan migraine.. Ik hoop dit jaar met kerst vooral geen migraine te krijgen want vorig jaar was heel mijn kerst verpest. HUILEN! Verder heb je een fijne dag gehad zeg :-)! Ik ben benieuwd naar het cadeautje die je online gaat zetten!

 12. Margaretha
  december 17, 2015 / 17:07

  De mensen die je in de winkelstraten tegen komt om leefden te werven voor goede doelen wissen dat ook gewoon voor betaald, trek het je niet aan!

 13. Ilse
  december 17, 2015 / 20:29

  Door die bananenpannenkoek krijg ik er ook zin in! En wat een fijne wandeling zeg. Fijn dat die migraine zo snel weer over was.

 14. december 17, 2015 / 21:01

  Altijd als ik je bananenpannenkoek zie, bedenk ik me dat ik dat echt vaker moet gaan maken… maar ik doe het nooit, haha. En wat balen dat je migraine had. Hopelijk hielpen de dimsums een beetje! ;)