SNAPSHOT DIARY: 15/6

 photo Collages80.jpg

 photo Desktop2730.jpg

Goedemorgen! Dag drie van mijn morning running strike! Stipt om 6.10u sta ik in mijn hardloopkleding buiten voor een rondje van tien kilometer. Let’s go!

To-do-list van vandaag, zo ziet hij er dan ’s ochtends uit… aan het eind van de dag staan er meestal nog wel wat puntjes bij.. Zal nu alvast verklappen dat ik mijn to-do-list dit keer niet helemaal af heb kunnen maken. Er kwamen steeds meer puntjes bij en vooral… MAILS! Het was nationale ‘we mailen Annemerel-dag’ gisteren. Klaag niet, zaten leuke en interessante mails tussen. Maar goed voor mijn to-do-list is het niet.

 photo Desktop2730.jpg

Ik heb gisteren nieuwe granola gemaakt en hij is dit keer nog beter gelukt dan de vorige keer (minder kleverig en zoet omdat ik minder golden syrup gebruikt heb).

OK. Heel leuk dat opstaan om 6.00u maar ik ben nu dus iedere keer om tien uur ZO moe en die vermoeidheid houdt dan aan tot een uurtje of drie en dan ben ik om de een of andere reden ineens weer een beetje levendig. Als je goed kijkt zie je dat de tranen in mijn ogen staan. You can’t cheat sleep. Kun je wel lekker vroeg opstaan, ergens anders lever je het weer in (als je niet gewoon netjes om tien uur naar bed gaat dan).

 photo Desktop2730.jpg

Nou dat jullie het weten, de inhoud van mijn blog die vanmiddag online komt is SLECHT volgens wordpress. Thanks hé.

Videotje editten voor IBM die ik gemaakt heb tijdens het Glamour Health Challenge Event. Komt niet op mijn blog of YouTube, is echt voor IBM om te gebruiken.

 photo Desktop2730.jpg

Laatste pagina’s van Shoe Dog lezen, moet uit voor de Summer Reading zondag, dus goed excuus.

OK dit is geen grap, er zit meer ijs in mijn vriezer dan dat er ruimte voor spullen is en nu sluit hij helemaal niet meer. Zeggen jullie natuurlijk, JA vind je het gek met zoveel ijs. Maar kijk… hij sloot dus al niet goed en daardoor zit er dus zoveel ijs in. Ik denk dat het tijd wordt om mijn huisbaas te bellen en om te vragen om een nieuw deurtje voor mijn koelkast want dit is best wel irritant. De spullen in mijn koelkast bevriezen nu dus ook continu omdat mijn vriezer vaak open staat.

 photo Desktop2730.jpg

Lunch! Weer spiegeleitjes omdat ik nog geen tijd gehad heb om boodschappen te doen. Of nou ja, tijd gemaakt heb om boodschappen te doen.

Zo leuk al jullie reacties op mijn oproep voor gastblogs. Binnen een uur had ik de eerste al binnen, zo leuk om te lezen. Inmiddels heb ik er al een stuk of tien binnen gekregen, jullie kunnen zo leuk schrijven! Ga van het weekend blogs inplannen en als je blog online komt, laat ik dat natuurlijk weten.

 photo Desktop2730.jpg

Ik wilde echt mijn rekeningen betalen, geloof me… maar als de bankieren pagina van de Rabobank het niet doet dan kan ik er ook niets aan doen toch?

Het was weer eens tijd om mijn auto te wassen. Te lang geleden.

 photo Desktop2730.jpg

Zo aardig! De man van Shell vroeg welk programma ik voor mijn auto gekozen had en toen ik zei dat ik het meest uitgebreide programma gekozen had zei hij loop maar mee, dan krijg je een koffie van mij. Het zonnetje scheen dus ik ging voor een heerlijke Frappuccino en keek tegelijkertijd toe hoe mijn autootje gewassen werd.

 photo Desktop2730.jpg

Boodschappen tijd!

Vanavond heb ik een presentatie en clinic bij Paagman (leukste boekwinkel van Den Haag), maar voor die tijd moet ik natuurlijk wel goed gegeten hebben. En wat is er lekkerder en makkelijker dan sushi? Wat jullie niet zien is dat Carlissa tegenover me haar sushi rol zit te eten. Ze ging vanavond gezellig mee naar Paagman.

 photo Desktop2730.jpg

Wandelen naar een boekpresentatie, dat kan ik niet altijd.. maar dit ligt op nog geen kilometer van mijn huis. Als ik bij Paagman aan kom word ik begroet door niemand minder dan mezelf. Heb mezelf nog nooit op zo’n reclamebord gezien dus dit vond ik wel een selfie waardig.

Presentatie ging goed! Nu is het tijd om te rennen, maar niet voor een selfie momentje met mijn ‘zusjes’ Robin en Merel. Je beseft pas echt dat je geen dertien meer bent als je met twaalf/dertien-jarigen op de foto gaat… Ik denk soms dat ik er echt nog precies hetzelfde uitzie als toen ik die leeftijd had, maar realiteit is toch net iets anders.. denk ik zo.

 photo Desktop2730.jpg

We lopen 2,5 kilometer tot het strand. Het is ineens prachtig weer en dat is absoluut niet vervelend. Tijd voor een fotomomentje!

 photo Desktop2730.jpg

Mijn manager voor de avond, Carlissa! Kun je dit niet vaker doen Carlis?! Beetje filmen, beetje zeggen als ik te hard loop, beetje hart onder de riem steken als ik zenuwachtig ben.

Tien uur, tijd om te slapen, maar ik kan niet slapen, adrenaline giert nog steeds door mijn lichaam. Ik denk dat ik mijn ogen uiteindelijk niet voor middenacht sluit. Oeps, wekker staat wel weer gewoon om zes uur.. To be continued..

Liefs,
Annemerel

Delen:

15 Reacties

 1. juni 16, 2016 / 12:11

  Ik heb hetzelfde probleem met de vriezer en dan is het zogenaamd een no frost diepvries. Als de deur een keer open heeft gestaan begint het probleem. Misschien zou je de stekker eruit moeten halen zodat het ijs smelt, shitklusje dit, en dan inderdaad een oplossing zoeken voor dat deurtje die niet goed dicht wilt. Oma weet raad hier ;-) Ik heb er vaak genoeg een stoel tegenaan gezet, of een stuk tape gebruikt ;-)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 16, 2016 / 12:28

   Ja ik maak hem dus iedere twee maanden helemaal schoon, hele koelkast leeg, koelkast uit blablabla maar dat klusje doe ik liever niet zeg maar ;-)

   • juni 16, 2016 / 13:29

    Jeetje als je hem iedere twee maanden helemaal schoon maakt dan komt die ijslaag inderdaad wel heel snel terug zeg! Waardeloos, hoop dat het snel gefixt is!

 2. sandra
  juni 16, 2016 / 12:22

  Als je het ijs in je vriezer wilt weghalen gewoon ff de fohn erop zetten! Is het zo weg!

 3. Jaade
  juni 16, 2016 / 12:45

  hoi hoi, ik weet een goeie tip; :)

  Zo ontdooi je de vriezer

  Zet je vriezer uit.
  Haal diepvries leeg.
  Pak een plantenspuit of iets wat hiervoor door kan gaan (een lege glassex-fles of iets dergelijks) en vul deze met heel heet water. Voeg eventueel een beetje allesreiniger toe.
  Leg een handdoekje in je vriesvak.
  Spuit op het aangekoekte ijs.
  Bik het loslatende ijs eraf met het liefst een plastic of houten spatel. Gebruik nooit een scherp mes! De kans is groot dat je uitschiet en dwars door de koelelementen in de wanden prikt.
  Binnen tien minuten moet je vriesvak ijsvrij zijn
  Neem het overtollige water af met een doekje
  Droog het na met een schone doek
  Zet de diepvriezer weer aan
  Vul hem weer met je producten. Veeg wel even het ijs op de producten af.

  Et voila! Je hebt een leeg en schoon vriesvak!http://lifehacking.nl/thuis-tips/ontdooi-je-vriezer-in-10-minuten/ :)

  • Annemerel
   Auteur
   juni 16, 2016 / 12:58

   Hahaha top plan! Dankjewel! Maar dan moet ik dat dus iedere paar maanden gaan doen :P Of ik moet een nieuw deurtje voor mijn vriezer hebben ;-)

   • Tessa
    juni 17, 2016 / 11:31

    Volgens onze “ijskast expert” hoor je dat sowieso ieder half jaar te doen. Dus het hoort eigenlijk altijd om het half jaar.

   • Astrid
    juni 17, 2016 / 17:15

    Ook met een goede deur zal er ijsvorming ontstaan, helaas. Dus ook dan sowieso eens in de paar maanden doen. Die bij mij thuis moet ook weer eens gebeuren, kreeg amper de broodla open vanmorgen hahaha!

 4. juni 16, 2016 / 12:46

  Wel goed dat je steeds zo vroeg opstaat om te hardlopen! Uiteindelijk went je lichaam eraan en dan val je ’s avonds eerder in slaap waardoor je overdag niet zo moe bent. Ik ga dit ritme denk ik ook weer aanhouden als de zomervakantie straks voorbij is (of misschien wel eerder, misschien ben ik dan ooit nog eens productief..).

 5. juni 16, 2016 / 12:49

  Leuke diary. Wat vervelend van je vriezer. Mooie foto’s van je presentatie!

 6. juni 16, 2016 / 13:47

  Leuk die gast blogs. Ik ben zo benieuwd. Had die van mij ook meteen gestuurd gisteren. Misschien een beetje of topic voor jou zat ik later te denken maar ik wacht het af ?

 7. Karlijn
  juni 16, 2016 / 16:44

  DE manier om dat ijs weg te krijgen: FOHNEN! werkt echt perfect :) en veel sneller dan hakken met een houten spatel. Dweiltje erbij om af en toe even het gesmolten water af te voeren en ondertussen lekker instagrammen met je andere hand? (wel af en toe even naar je fohn kijken natuurlijk)

 8. juni 16, 2016 / 17:08

  elke dag om 6 uur opstaan: ik doe het nu zo’n 4 jaar en het went helaas nooit, na elk weekend opnieuw weer een drama om in de goede routine te komen haha.

 9. Benthe
  juni 16, 2016 / 20:01

  Tot je vriezer gefikst is, kun je proberen een halve wasknijper tussen je deur en de wand van je koelkast te klemmen! Hierdoor bleef mij ons in ieder geval het deurtje dicht tot het probleem opgelost was ;)

 10. Ilse
  juni 17, 2016 / 20:50

  Wat een heerlijk weer om hard te lopen. En echt goed dat je s’ ochtends zo vroeg opstaat!