SNAPSHOT DIARY: 16/4

 photo Collages6.jpg


 photo Desktop225.jpg

Morrrrning! Kijk dit spul heb ik donderdag gekocht en het schijnt dat dit onderhuidse acné sneller geneest. Ik heb op dit moment twee irritante bobbels onder mijn huid die ik graag de kop in wil drukken, dus ik ga het proberen. Keep you posted. Van dit zelfde merk heb je ook nog een andere lotion die puistjes uitdroogt, dat is voor puistjes met een witte kop. Dat heb ik eigenlijk vrijwel nooit (voor die tijd heb ik ze al lang geslacht, super slecht, ik weet het), maar dat spul was ook uitverkocht omdat Kylie Jenner het laatst op Snapchat liet zien. Nou ja, als dit werkt koop ik die andere binnenkort ook wel. Zoals gezegd, hou je op de hoogte.

Ontbijt. Drie eieren, paddenstoelen, lente ui en kiemgroenten.

 photo Desktop225.jpg

You better work-outttttttt, de laatste keer dat ik serieus buikspieroefeningen deed dat was in januari, daarna kreeg ik steeds zo’n koppijn van het planken en andere oefeningen (zit iets niet helemaal goed in mijn nek en schouders) dat ik het niet meer gedaan heb. Maar ja, het zou zomaar kunnen dat ik over paar weken een bikini aan moet (mag).

Run run run, op naar mijn ouders want we gaan naar de stad en ik heb samen met Roos en mijn vader een verrassing voor mijn moeder voorbereid, die deze week jarig is.

 photo Desktop225.jpg

Maar eerst koffie bij mijn ouders en snel een blogje omgooien. Eigenlijk had ik van vrijdag een snapshot diary willen maken, maar halverwege de dag kreeg ik migraine en ben ik mijn bed ingedoken, saaie dag dus. Gelukkig had ik mijn blog voor zondag (vandaag) al af en die heb ik toen een dagje naar voren geschoven. Maak ik gewoon vandaag eens snapshot diary.

OOTD: Jas en jurkje ZARA (oud en oud), schoenen die je amper kunt zien Isabel Marant.

 photo Desktop225.jpg

Met zijn vieren in de tram, zo gezellig. Volgens mij hebben we dit nog NOOIT gedaan. Behalve op vakantie dan natuurlijk.

Jaaaaa ze hebben mijn boek bij de Bijenkorf! Vind het nog steeds heel cool om mijn boek in het echt te zien.

 photo Desktop225.jpg

We drinken thee en koffie en eten taart bij de Bijenkorf. Ondertussen heb ik samen met Roos een bon gekocht bij de Bijenkorf, waarvan mijn moeder een tas kan uitzoeken. Iets wat ze heel graag wilde, maar waarvan ze dacht dat het te duur voor ons zou zijn. Maar ja, dit was niet alleen van Roos en van mij, maar ook een beetje van mijn vader en mijn oma.

Niemand leuker om te verrassen als mijn moeder, die is namelijk echt heel erg blij met dit soort dingen, zo blij als een klein kind blij kan zijn. Ze heeft een prachtige tas uitgezocht, maar die laat ze zelf binnenkort denk ik eerst even zien op haar blog.

 photo Desktop225.jpg

Roos en ik kunnen het niet laten nog heel even naar ZARA te gaan. Ik moet iets terugbrengen en wil ook nog even kijken naar andere dingetjes, Roos is ondertussen aan het Snapchatten.

Home sweet home, mijn moeder heeft smoothies gemaakt en klaargezet voor ons. Lekker. Volgens mij zatten hier bramen, kiwi’s en bananen in, oh en kokosmelk.

 photo Desktop225.jpg

Roos bakt voor mij een pannenkoek als lunch, ik vind een pot Nutella in de kast.

Drie uur later eet ik een broodje carpaccio met truffelmayonaise, in de tussentijd heb ik lekker samen met Roos aan een projectje gewerkt waar ik je later deze week meer over kan vertellen. Maar sommigen hebben het al gevonden, HOE DAN?! Vertel nog maar niet hoor, dat mag later deze week.

 photo Desktop225.jpg

Casey’s vlog worden met de dag leuker en beter, de vlogs vanuit de Côte d’Azur waren fantastisch. Heb je ze al gezien?!

Chocolademouse als toetje, want het was al over de datum en ja ik offer me op zo’n moment wel gewoon op.

 photo Desktop225.jpg

Deze tekst, hahaha, als ik mezelf hot & sexy zou noemen zou ik dit hoesje gekocht hebben. Maar dat gaat me net iets te ver. Vooral dat stukje tussen haakjes vind ik geniaal.

Bijna klaar met mijn Metropagina voor komende dinsdag. Alleen nog een column, maar daar moet ik nog even inspiratie voor vinden.

 photo Desktop225.jpg

Mijn boek is bijna uit en het is zo spannend maar ik ben ook heel moe en wil graag slapen, gelukkig is er dan altijd nog een koffiezetapparaat dat me een beetje kan helpen.

Home sweet home, nog even snel een plankje voordat ik naar bed ga. Als ik dat nou iedere dag zou doen… Ughhh!

Liefs,
Annemerel

Delen:

18 Reacties

 1. april 17, 2016 / 12:23

  Leuke diary!

 2. april 17, 2016 / 12:25

  Wat leuk dat jullie je moeder zo kunnen verassen! Altijd zo leuk om te zien als ze zo blij zijn he!

 3. april 17, 2016 / 12:33

  Oh lekker eten allemaal weer. Leuke snaps!

 4. april 17, 2016 / 12:40

  Ah, al die cappuccino’s! Nu heb ik zin in koffie, haha. Ziet er uit als een fijn dagje :)

 5. Lotte
  april 17, 2016 / 13:11

  Misschien een raar idee, maar heb je wel eens naar het verband tussen eieren en acné gekeken? Ik las namelijk in een veganistisch boek dat eieren voornamelijk uit afvalstoffen bestaan. Ook hebben heel veel mensen met acné die over zijn gegaan op een plantaardig dieet ineens veel minder last. Wilde het gewoon even zeggen, misschien kan je er iets mee of heb je het allang onderzocht ;)

 6. D.
  april 17, 2016 / 13:41

  Ahh je snapshot diaries zijn altijd een geweldige pauze tijdens het studeren.
  Heb jij trouwens dat je lekkerder slaapt als je net voor het slapen gaan een plank hebt gedaan, of niet? Ik denk dat ik ook maar een dagelijkse plank ga doen. Het is goed voor je en kost nauwelijks tijd :)

 7. april 17, 2016 / 13:58

  Leuke diary weer!

 8. april 17, 2016 / 14:24

  Dit klinkt als zo’n hele fijne zaterdag :) Super lief dat jullie je moeder verrast hebben. Ik kan me wel voorstellen dat je je opofferde om de chocolademousse op te eten ;)

 9. april 17, 2016 / 15:20

  Ik kijk echt weer uit naar je snapshot diaries nu je ze niet meer dagelijks plaatst, heel leuk! Dat telefoonhoesje is inderdaad heerlijk haha, ‘also fucking difficult’ – yes that’s me. Ik vind je jas alsnog mooi trouwens!

 10. april 17, 2016 / 19:37

  Ik ben benieuwd te zien welke tas ze kocht! Ze schreef op haar blog vooral dat ze het belangrijk vond dat het met aandacht en liefde gekozen was. Of iets in die aard, maar dat is bij mij blijven plakken!

 11. april 17, 2016 / 21:00

  Tuurlijk is het cool om je boek ergens te zien liggen. Daar mag je ook hartstikke trots op zijn natuurlijk! Leuke foto’s weer en dapper van je toetje die over de datum is. Ik durf dat niet haha X

 12. Rianne
  april 17, 2016 / 21:21

  Hi Annemerel, welk boek ben je aan het lezen? Of vertel je daar later nog over in een blog:)? Fijne zondagavond!

 13. Laura
  april 17, 2016 / 22:15

  Heb je een link voor de blog van je moeder? Staat me bij dat je t ooit ergens genoemd hebt, maar kan het niet meer terug vinden.. Ben wel benieuwd hoe ze schrijft er waarover allemaal! Eens zien of jullie blogs overeenkomen..

 14. Ilse
  april 17, 2016 / 22:55

  Wat een leuke dag zo! En wat leuk om je moeder zo te verrassen. En al dat eten maakt me hongerig, haha.

 15. april 17, 2016 / 22:59

  Haha, dat telefoonhoesje is zeker leuk!

 16. Dewi
  april 19, 2016 / 16:59

  Hee Annemerel,
  Bevalt dat product voor de onderhuidse acné? Ben erg benieuwd, klinkt als een wondermiddel…
  Liefs