LOVE & SHARE: 110

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

Kan jij wachten op de nieuwe afleveringen van Gilmore Girls? Ik niet… vier afleveringen van 90 minuten, eigenlijk gewoon vier films dus. Zo ontzettend veel zin in. Ook heel benieuwd wanneer de afleveringen precies te zien zullen zijn, daar heeft Netflix nog niets over gezegd.

❤ Er is dus serieus iemand die zijn gehele leven heeft opgegeven en bij het meer van Loch Ness is gaan wonen, met als missie het dier/monster te vinden. Mooi verhaal.

❤ Festival op het programma staan? Kleed je zoals een Frans meisje zich zou kleden.

Kristen VS Lauren, welke Laguna Beach babe vind jij dat de troon verdient?

❤ Hans Nijenhuis – auteur van Run Baby Run en vanaf 1 mei hoofdredacteur van het AD – schreef een goed verhaal over marathons lopen en gewicht voor het NRC.

❤ De 25 meest verschrikkelijke vragen die je een hardloper kunt stellen, volgens Runner’s World US.

12 gewoonten van zeer gemotiveerde hardlopers.

14 redenen waarom een gebrek aan slaap zorgt voor gewichtstoename. Goed excuus om lekker vroeg je bed in te gaan, toch?

Quiz: Alleen een ware Friends-fan kan minstens 15 van de 20 vragen goed beantwoorden. Ik denk dat ik geen ware fan ben, want ik had maar negen vragen goed.

Quiz: Hoeveel films herken jij aan een screenshot? Ik herkende er negen van de zeventien. Sommige films had ik nog nooit gezien (hey, filminspiratie!) andere heb ik wel gezien maar blijkbaar niet goed genoeg, want ik herkende ze niet.

Liefs,
Annemerel

Delen:

3 Reacties

  1. Ilse
    april 16, 2016 / 23:40

    Leuke artikels en quizzen! In films raden ben ik niet goed en bij friends had ik er 10 goed.

  2. april 17, 2016 / 09:05

    Oh ik ben ook zo benieuwd naar de nieuwe Gilmore Girls afleveringen! Can’t wait! Ik ga eens wat artikeltjes lezen. (: