SNAPSHOT DIARY: 14/8

 photo Recently Updated72.jpg


 photo Recently Updated72.jpg

Morning! Ik vind wat paddenstoelen in de koelkast en wissel mijn standaard ontbijt van speltboterhammen met spiegeleieren in voor een omelet paddenstoelen best wel heel erg lekker.

Ooit waren deze schoenen heel mooi wit… toen ging ik er op feesten… Ze zijn hoognodig aan een schoonmaakbeurt toe (je ziet dat ik aan de rechter alvast een klein beetje begonnen ben).

 photo Recently Updated72.jpg

First selfie met mijn nieuwe iPhone!

En ook maar meteen mijn tweede… Ik ehhh kom er ineens achter dat ik al super lang geen buikspieroefeningen gedaan heb en ik heb volgende week mijn fotoshoot voor mijn boek. Oeps.

 photo Recently Updated72.jpg

Ik heb een afspraak in Amsterdam bij Adidas over eventuele samenwerkingen in de toekomst. Fijne meeting waaruit wellicht leuke dingen voort gaan komen!

Mijn volgende afspraak is anderhalf uur later en is buiten Amsterdam, ik moet lunchen maar heb geen zin om de binnenstad in te gaan – in verband met tijd ook – dus ik stop bij een benzinestation en ga voor McDonalds. Heel erg voedzaam inderdaad… zeker zo vlak voor mijn volgende afspraak.. een inspanningstest.

 photo Recently Updated72.jpg

Mijn volgende afspraak is in de middle of nowhere… Mijn navigatiesysteem zegt op dit moment dat ik er ben… ik vraag me af WAAR ik dan in godsnaam ben?

Maar ik heb het gevonden en op deze foto zie je dat ik met de inspanningstest bezig ben. Ik doe dit omdat ik graag wil weten hoe het met mijn conditie gesteld staat en ik ben heel erg benieuwd naar mijn verschillende hartslagzones. Volgende week meer over deze test (in Metro en op mijn blog!).

 photo Recently Updated72.jpg

Home sweet home, bij mijn ouders, laatste dagje, echt! Pakketje van de Bijenkorf met Nike kleding is binnengekomen. Maar KIJK nou, er zit gewoon pen op mijn shirt !!! Shit! Moet ik hem toch weer terugsturen en een nieuwe laten komen.

Maar kijk nou hoe cool dit vest is! Run the earth!

 photo Recently Updated72.jpg

Om mijn ouders voor de afgelopen weken te bedanken haal ik verse sushi bij de Albert Heijn. Het kost me een klein fortuin, maar de afgelopen weken at ik heerlijk bij mijn ouders, ik denk dat ze dit wel verdiend hebben ;-).

OEPS… ik kom er achter dat ik een snapshot diary aan het maken ben vandaag en dat het aantal foto’s dat ik gemaakt heb bedroevend laag is.

 photo Recently Updated72.jpg

Dan maar mijn ouders voor een selfie strikken!

Na het eten blijf ik lekker buiten zitten (wat nou voorspelde onweer?!) en onder het genot van een espresso en een bonbon werk ik het interview voor Metro uit. Ja, het is vrijdagavond… maar goed, what’s new… en als mijn boek af is heb ik het als het goed is net iets minder druk ;-).

 photo Recently Updated72.jpg

Zo fijn als je een punt achter een moeilijk stuk kan zetten en je zelfs een beetje tevreden bent.

Waar blijft die onweer mensen?! Het is zulk prachtig weer nog buiten en met een vestje is de temperatuur ook nog prima te doen! Rond een uurtje of 22.00u verlaat ik de tuin en stap ik in mijn auto richting Leiden, ik haal mijn zusje op die een week lang in Leiden was voor de El Cid (als mentor!). Nadat ik eerst vijf weken iedere dag samen met haar was, was dat deze week best wel een beetje afkicken. Heb d’r gemist!

Liefs,
Annemerel

Delen:

19 Reacties

 1. VEER
  augustus 15, 2015 / 12:47

  Annemerel, je bent echt mijn voorbeeld en inspiratibron. Je hebt zo’n leuke persoonlijkheid. Volgensmij ben je een geweldig mens!

 2. augustus 15, 2015 / 12:49

  Leuke snapshots weer. Ik ben echt beniewd waar je boek over gaat. Ik heb wel een vermoeden, maar geen idee of deze juist is. En een samenwerking met Adidas. Congrats! Echt ontzettend leuk…

 3. augustus 15, 2015 / 13:08

  Wat een leuke foto’s weer! Wat stom dat er pen op dat shirt zat, haha :( X

 4. augustus 15, 2015 / 13:12

  Wat een fijen foto’s. Dat vest vind ik echt super tof :-)!! Lief dat je jouw ouders hebt getrakteerde op sushi..Ik weet niet wat het is, maar als ik een foto van sushi zie MOET ik op dat moment sushi, nu dus ook.. dusssss! Heel veel succes met het ‘verhuizen’ naar je eigen stekkie die nu hopelijk muisvrij is :-)!

 5. augustus 15, 2015 / 14:15

  Fijne snapshot weer always love em.

  Cool hoor zo een mogelijke samenwerking met Adidas.

 6. augustus 15, 2015 / 14:46

  Ik weet niet hoe vaak ik deze reactie al geplaatst hebt: maar ik ben écht heel erg benieuwd naar je boek ;-)

 7. augustus 15, 2015 / 14:50

  Aaaah dat vest, zo tof! Ik vind de band die jij en je zusje hebben zo speciaal <3

 8. augustus 15, 2015 / 16:32

  Wat gaaf dat je een samenwerking aangaat met Adidas! Ben erg benieuwd naar hoe en wat precies :)

 9. augustus 15, 2015 / 17:33

  Ik zei het al op instagram maar ik kan het niet laten om het nog eens te zeggen… die sushi… <3
  En echt een supergaaf vest op de foto! :)

 10. augustus 15, 2015 / 17:35

  Heeerlijk, die sushi! (Was die niet goedkoper bij een echte sushizaak? :P) Ik ben ook wel benieuwd naar het resultaat van je inspanningstest, lijkt me heel interessant om te doen als sporter (en ook minder confronterend dan als niet-sporter ;-)). Vrijdag viel het wel mee, maar donderdagavond hebben we wel heel erg veel onweer en regen gehad!

 11. augustus 15, 2015 / 18:25

  Ah! Wat vervelend dat er pen op je shirt hebt! Beter dat je die terugstuurt maar dan kan je het natuurlijk minder snel aan. Ben benieuwd naar je inspanningstest!

 12. augustus 15, 2015 / 18:58

  Die sushi ziet er echt heerlijk uit! Ben ook erg benieuwd naar je boek :)

 13. augustus 15, 2015 / 19:05

  Wat ben je nog steeds lekker bruin zeg, beetje jaloers! Die sushi van Albert Heijn vind ik ook echt erg goed.

 14. Ilse
  augustus 15, 2015 / 20:54

  Leuke diary -again- en die sushi ziet er echt goddelijk uit.

 15. augustus 15, 2015 / 22:02

  Leuke snapshots! De sushi van AH ziet er erg goed uit!

 16. augustus 15, 2015 / 22:27

  leuke foto’s! Ik herken ineens mijn woonplaats door je meeting bij Adidas :D

 17. augustus 16, 2015 / 10:01

  Wat een ontzettend leuk vest!

 18. augustus 16, 2015 / 13:03

  Jammer dat je dan een super leuk pakket binnen krijgt en er pen op zit, best slecht ook dat dit niet gecontroleerd is. Leuke foto’s !