FRIDAY FAVOURITES: 187

Favourite Experience – (part of the) Fjällräven Classic

 photo Recently Updated310.jpg

Ik had niet verwacht dat ik het hiken door Zweeds Lapland zó leuk zou vinden. Binnenkort kom ik met een post waarin ik jullie vertel WAAROM ik het nu precies zo fijn vond, maar het komt er op neer dat de natuur prachtig was en het lopen heel goed voelde. Mocht ik ooit de liefde van mijn leven tegen het lijf lopen, ga ik hem zeker overhalen om met mij de wildernis in te trekken. Het is waarschijnlijk een van de weinige manieren om me helemaal uit mijn iPhone en werk te trekken. De spullen heb ik al, het enige dat ik nog nodig heb is een ticket naar Zweeds-Lapland en een man, of vriendin misschien.. want alleen lijkt het me dan weer niet zo leuk..

Favourite Show – PLL
 photo pll610finale.jpg

Damn. Ik wist dus al wie A was voordat ik woensdagavond de aflevering keek. Volg Pretty Little Liars vooral niet op Facebook als je geen spoilers wil hebben. Ik dacht dat de aflevering een anticlimax zou zijn, vooral doordat ik ook veel negatieve reacties las, maar NEE, ik vond het een hele leuke aflevering. Natuurlijk zijn er nu wel weer 100.000 nieuwe vragen, maar daar zal ik nu niet op in gaan want ik wil het voor niemand verpesten. Achhhhh misschien moet ik binnenkort even een blogje schrijven met al mijn gedachtes over de PLL-finale en dat je dan alleen mag klikken als je de aflevering al gezien hebt. Ik heb zoveel FEELINGS.

Favourite Decision – Going blonder and shorter

Na een week met mijn ‘nieuwe haar’ ben ik nog steeds zó blij met mijn beslissing. Ik zag gisteren een foto van mezelf van september vorig jaar en WOW, maar haar was toen minstens twee keer zo lang. Ik heb absoluut géén spijt. Of ik het eerder had moeten doen? Nee… misschien had ik het toen helemaal niet zo leuk gevonden als nu. Je moet het pas doen als je er écht klaar voor bent (lees: je bent je lange haar, helemaal zat) en doe het net als ik, in fases.

Favourite Food – Reindeer 
 photo IMG_0654.jpg

Vorige week had ik nog nooit rendier gegeten, afgelopen week at ik het op alle mogelijke manieren. Rendiersoep (voordat we met de classic begonnen), gedroogd rendier (meegenomen als snack, rendierkebab, rendierfilet, rendier biefstuk, rendierstoofvlees. En het is zooo goed. Eerst dacht ik, arme Rudolf, maar goed.. arme koe, arm varken. Als ik die dieren eet, waarom dan geen rendier, die waarschijnlijk een beter leven heeft gehad dan die koeien en varkens die ik in Nederland ook eet. Ik eet niet veel vlees, misschien één of twee keer per week en als ik het eet, dan eet ik het bewust, of nou ja.. ik geniet bewust.

Favourite Song – The Weeknd – Can’t Feel My Face

Eigenlijk staat nog steeds het album van MS MR op repeat, maar ik kan moeilijk voor de derde week op rij een nummer van die als favoriet aanwijzen. Een ander nummer dat ik sinds deze week veel luister is Can’t Feel My Face van The Weeknd. Ik hoorde het nummer voor het eerst tijdens de Trekker’s party na de Fjällräven Classic. Mooie herinneringen.

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. augustus 14, 2015 / 12:40

  Oh jee, dus als vegetariër aan die tocht beginnen is misschien niet zo’n goed idee dan. MR MS! Heerlijk. Ik ken dit nummer niet. Ga ik zo eens luisteren.

 2. augustus 14, 2015 / 13:06

  Blonder and shorter staat echt heel erg mooi! Echt heel bizar ik vind dat nummer namelijk supertof maar ik was er van overtuigd dat dit nummer van Jason Derulo ofzo was haha.. Ik heb hem gewoon net “geshazemed” omdat ik het gewoon niet kon geloven hahah!

 3. augustus 14, 2015 / 13:19

  Leuke favourites! Ik ben benieuwd naar je pll feelings! En dat is ook echt mijn favoriete nummer van het moment!

 4. Jazz
  augustus 14, 2015 / 15:06

  Ik zit nu aan seizoen 4 van PLL dus ik ga dat blogje over de finale voorlopig overslaan haha :). Ik zit nu al constant vragen te googlen die ik me nog stel en ben al erg veel dingen te weten gekomen die ik eigenlijk nog niet wou weten. Dussss nu kan ik beter even NIET meer googlen en in sneltempo de volgende seizoenen afzien?

 5. Ilse
  augustus 14, 2015 / 15:25

  Dat kortere blonde haar staat je echt goed! En ik ben eigenlijk ook wel benieuwd naar rendiervlees.

 6. Desiré
  augustus 14, 2015 / 16:33

  MS MR is ook 1 van mijn favorieten! heerlijke muziek.
  En jaaaa een aparte post over de PLL finale! ik vond het trouwens ook best een leuke aflevering. Had ook wel ff zoiets van ehhh whut?! maar ach iemand moet toch A zijn hè, dan maak er maar meteen zoiets van :P

 7. Suuz
  augustus 14, 2015 / 19:16

  Lijkt me ook echt fantastisch om daar heen te gaan zeg en te gaan hiken, wauw, ultieme ontspanning.. echt even weg van alles en alle drukte!
  je haar staat je goed!

 8. Emilie
  augustus 14, 2015 / 19:19

  ach Annemerel, ik wil wel met je mee naar Lapland! :D haha
  Lijkt me een geweldige trip geweest te zijn
  Als echte outdoor liefhebber ben ik héél jaloers ;)

 9. augustus 14, 2015 / 21:16

  Lijkt me zo leuk die hike-tocht! Wil ik ook sowieso later met iemand doen :) Ik heb net het supermooie boek Wild van Cheryl Strayed gelezen, gaat ook over een vrouw die (weliswaar alleen en 3 maanden lang dan, haha) hiket, praaachtig boek! En het haar staat je inderdaad super goed, moet altijd denken aan die uitspraak van ‘als je het gezicht hebt, maakt het haar niet uit’. ;) (qua kortere lengtes knippen enzo)

 10. augustus 14, 2015 / 22:40

  Ik vond de aflvering van PLL echt masterlijk! Geniaal gewoon. Hieruit blijkt wel dat Marlene King echt wel vanaf het begin af aan nagedacht heeft over het plot. Ik was was erg verbaasd over Red Coat, ondanks dat ik deze persoon niet helemaal vertrouwde. Maar goed, ik vind het al super leuk dat we gewoon vrolijk verder gaan met seizoen 6B. Love it! Van mij mogen ze nog 100 seizoenen maken. Elke keer een nieuwe ‘A’. I don’t care!

 11. Tessa
  augustus 15, 2015 / 18:37

  Een dikke vette JA voor de PLL finale feelings post ! Ben benieuwd !

 12. augustus 16, 2015 / 13:00

  Ik heb er sowieso nog nooit bij nagedacht om überhaupt rendier te eten, raar!

 13. Marieke
  augustus 17, 2015 / 19:24

  Zullen we dan maar een hike clubje oprichten? ;-)