LOVE & SHARE: 77

 photo loveenshare.jpg

Op Twitter ben ik de hele dag door potentieel-interessante artikelen aan mijn favorieten aan het toevoegen. Vaak heb ik niet meteen tijd om het te lezen, maar in de trein, ‘s avonds voor het slapen of op zondagochtend vind ik het heerlijk om door mijn favorieten te bladeren en de artikelen te lezen. En because I love to share (behalve mijn eten, Joey doesn’t share ;-) ), heb ik de 10 leukste, interessantste artikelen voor je verzameld.

? OH MY PRETTY LITTLE LIARS! Ik heb meer tijd besteed aan het lezen van recaps dan aan de aflevering zelf (dat betekent dus dat ik meer dan drie kwartier recaps gelezen heb). Deze van Buzzfeed vond ik heel fijn!

? En deze van Betches is hilarisch.. opletten, ik was ineens 25 minuten verder toen ik alles gelezen had. Oeps en ik wilde zo graag om half acht opstaan…

? Interessant stuk dat tot nadenken zet over ’taking things slow’ van mijn favoriete blogger on earth, Garance Doré.

? De 50 beste outfits van 10 jaar Friends samengesteld door The Cut.

? 7 belangrijke dingen om te weten als je hardloopschoenen gaat kopen!

? Fan van wildwaterbanen, dan is dit wellicht iets voor jou (ik wil wel mee!)

? “100 wonderful ways to live to 100”

? Hahaha 27 keer dat Taylor Swift zo ‘awkward’ was dat ze bijna ‘won’.

? Quiz: welk personage uit Taylor Swift’s videoclips ben jij? Ik ben Taylor uit 22. “You truly embody happy, free, confused, and lonely in the best way. You are adorably awkward, but also the life of the party. Keep jumping on trampolines and into pools, you crazy you!” dus…

? Quiz: welke celeb zou jouw vrijgezellenfeestje moeten organiseren? Ik zou de hulp van Beyoncé in moeten schakelen…

HAPPY WEEKEND!

Liefs,
Annemerel

Delen:

10 Reacties

 1. augustus 15, 2015 / 17:38

  Die wildwaterbaan is te gek!!! Van mij mag ‘ie wel wat langer! Dat zal mijn nichtje leuk vinden: Taylor Swift zou mijn vrijgezellenparty moeten organiseren.

 2. augustus 15, 2015 / 18:02

  Leuk! Ik was ook Taylor uit de 22 clip. En Kim Kardashian zou mij moeten helpen bij het plannen. Haha!

 3. augustus 15, 2015 / 18:33

  Never ever get back together is mijn clip en Beyoncé zou ook mijn vrijgezellenfeest moeten organiseren.. Ja, dat laatste mag :-)!

 4. Ilse
  augustus 15, 2015 / 21:04

  Toffe links en die quizzen op buzzfeed blijven leuk.

 5. augustus 15, 2015 / 21:31

  Mijn avond is weer vol, thanks!

 6. augustus 15, 2015 / 22:01

  Hahaha, Taylor. Ik mis haar albums nog steeds op Spotify, goud waard!

 7. Tessa
  augustus 16, 2015 / 08:34

  Neeeee, nu weet ik al wie “A” is!!!

 8. augustus 16, 2015 / 10:08

  Ik heb ook 22! Vind het super jammer dat er zo’n beetje niets van Taylor op Spotify staat :(
  Voor het organiseren van een vrijgezellen feestje kreeg ik Kim Kardashian :)

 9. augustus 16, 2015 / 10:56

  Die tweede pretty little liars recap is zooo goed, dit verwoordt letterlijk wat iedereen tijdens die aflevering dacht, maar dan nog grappiger :D

 10. s.d.
  augustus 18, 2015 / 08:46

  die friends outfits <3