SNAPSHOT DIARY: 13/3

 photo Recently Updated187.jpg


 photo Desktop2339.jpg

Goedemorgen, wakker worden in onze hotelkamer in Dornbirn. Weet je wat de beste zusjes zijn? Zusjes die speciaal geen make-up dragen omdat jij ook geen make-up op doet vandaag. Dat is hetzelfde als zusjes/vriendinnen geen hakken dragen, op het moment dat jij ook platte schoenen draagt. Heel fijn.

Ontbijten is in dit hotel (Hirscher in Dornbirn) altijd een feest. Ze hebben niet alleen de dingen die je overal ziet (en die ik overal neem), zoals scrambled eggs en bacon, ze hebben er ook gezondere dingen. Zo kun je je eigen wortelsapje met gember persen (heb ik gedaan natuurlijk), je eigen sinaasappelsap en er zijn nog veel meer ‘gezonde’ dingen. Ik kan natuurlijk de scrambled eggs en bacon niet weerstaan. En de koffie ook niet.

 photo Desktop2339.jpg

Bye Bye Dornbirn, Bye Bye Oostenrijk, we gaan nu echt naar huis.

Dit is de achterbank waar Roos en ik bijna acht uur doorbrengen. Jassen, tassen, sjaals en andere zooi, maar het is onze zooi, dus het maakt niet uit.

 photo Desktop2339.jpg

OK. Laatste keer ongezond doen voor de komende tijd (OK, drie dagen dan), we lunchen met chocolade milkshakes bij McDonalds, omdat we allemaal nog super vol zitten van het ontbijt is dit meer dan genoeg.

Eindelijk tijd om de Runner’s World te lezen, ik lees nog maar heel weinig tijdschriften. Heb abonnementen op ELLE en Vogue, maar deze heb ik na twee jaar (!!!) nog steeds niet naar mijn nieuwe adres omgezet. Die lees ik dus nooit. En ook andere tijdschriften die ik koop lees ik maar zelden. Heb er nooit echt rust voor. Behalve op vakantie, of in de auto.

 photo Desktop2339.jpg

In het kader van ‘gezond doen’, mijn Organic Vegan Berry Bar van Beond. Nog steeds niet gesponsord mensen, maar voel me na het eten van zo’n reep altijd een tikkie gezonder.

Home sweet home, bij mijn ouders dan. Al mijn spullen van die zwarte auto op links, in dat witte monster op rechts verplaatsen.

 photo Desktop2339.jpg

Wilde eigenlijk meteen naar huis doorrijden om daar te werken, maar besloot dat ik dat ook gewoon bij mijn ouders kon doen. Dan kon ik namelijk ook meteen mee-eten en aangezien er risotto op het menu stond, had ik daar wel zin in, zeg maar.

Nog steeds koos-make-up-loos trouwens. Na zo’n make-uploze dag voel ik me altijd extra mooi als ik wel weer een laag plamuur op mijn gezicht smeer.

 photo Desktop2339.jpg

Eindelijk mijn boetes betalen, helemaal vergeten. Gelukkig heb ik in de auto een kleine to-do-list kunnen maken met dingen die ik absoluut niet moet vergeten. Anders is die 20 euro straks ineens het dubbele (dan doen ze bij het CJIB hoor!). Nog steeds bijzonder dat ik voor 1 kilometer te hard een boete van 20 euro (inclusief administratiekosten) moet betalen…

Risotto. Ziet er niet zo smakelijk uit, maar is des te lekkerder. Dit is mijn moeders recept bereidt door mijn vader. Kan niet anders dan heel erg lekker zijn dus.

 photo Desktop2339.jpg

Nu ben ik wel thuis en denk ik ineens aan de taart die ik gisteren gegeten heb in Serfaus. De Himbeer Griess Torte. Zo lekker! Moet ik natuurlijk even delen op Instagram.

En met de vlogs van Casey – die ik de hele week niet gezien heb – val ik om tien uur in slaap. Thanks Casey!

Liefs,
Annemerel

Delen:

11 Reacties

 1. Maria
  maart 14, 2016 / 12:06

  €20 voor 1 kilometer te hard is veel geld, maar het verbleekt bij de (omgerekend) €300 die mijn collega in Noorwegen moest betalen voor 5km te hard…

 2. maart 14, 2016 / 12:08

  Ik ben nu toch wel benieuwd naar die repen, hoewel het niet gesponsord is haal je me nu toch over om binnenkort naar de supermarkt te gaan voor zo’n reep haha!

 3. ilse
  maart 14, 2016 / 12:31

  Wat heb ik bewondering voor je dat je ook je nude face durft te tonen! Ziet er ook prima uit zonder make up. Je hebt al die smeersels niet nodig je lijkt zo zelfs jonger vind ik, en dat is een compliment.

 4. maart 14, 2016 / 13:51

  Haha lekker is dat hè, na een dagje geen make-up straks weer wél make-up dragen en zelf verbaasd staan van het verschil. Zo zonde trouwens van je tijdschriftabonnementen, die zou ik echt gelijk stopzetten hoor haha!

 5. maart 14, 2016 / 14:25

  Wat een heerlijk eten allemaal! Gelukkig staat hier vanavond ook risotto op het menu :-)

 6. maart 14, 2016 / 14:56

  Wat een heerlijk eten, wou dat mijn ouders ook zulk lekker eten voor mij maken haha.

 7. maart 14, 2016 / 16:06

  Wat een leuke foto’s weer! Ah risotto daar heb ik nu ook wel zin in zeg, yum!

 8. maart 14, 2016 / 16:48

  Een wortelsapje met gember klinkt als een super combinatie. Begin jouw adres om te zetten voor Elle en Vogue ;-) herkenbaar hoor

 9. maart 14, 2016 / 19:03

  Mmm, risotto! Give me!

 10. Ilse
  maart 14, 2016 / 19:41

  Lekker, risotto! En wat zonde van die abonnementen op je tijdschriften. En fijn hè om dat verschil van nude en make-up te zien.

 11. Anna
  maart 15, 2016 / 20:06

  Al dat geld voor die abonnementen van tijdschriften die niet eens naar je eigen huis worden gebracht, wat zonde zeg!