VIDEO: Weekly Diary Vlog 6 (Serfaus)

Heb je ooit geprobeerd je week vast te leggen in dagelijkse fotodagboeken + wekelijkse video’s en tegelijkertijd geprobeerd een beetje in het moment te leven en vakantie te vieren?! Ik heb dat afgelopen week geprobeerd en heb nu het gevoel dat ik alles een beetje gehalf-assed heb. Het maken van foto’s de gehele dag is inmiddels mijn tweede natuur. De ene dag heb ik iets meer foto’s dan de andere dag, maar dit heeft niets te maken met hoe druk ik het heb. Als ik veel leuke dingen doe, kan ik veel leuke foto’s maken. Als ik de hele dag in de auto zit, of een hele dag achter mijn MacBook, gaat dat net iets lastiger. ANYWAY! Een hele week lang filmen is nog steeds iets lastiger. Ook nu ik dit al voor de zesde week op rij doe.

Time flies inderdaad, ik ben al zes weken aan het vloggen en snapshot diaries aan het maken. Is het dan ook al bijna zes weken geleden dat mijn boek uit kwam?! Aan de ene kant denk ik… JA logisch en in de tussentijd is er zoveel gebeurd dat ik het idee heb dat het ‘maar zes weken’ is in plaats van ‘al zes weken’. Maar als ik dan denk aan hoe lang zes weken is.. dat is.. een hele zomervakantie op de basisschool, dan is het ineens weer een ander gevoel.

Afgelopen week was ik de hele week in Oostenrijk, om te skiën met mijn familie. Het was de eerste keer in twee jaar tijd dat we met het gezin (minus mijn broertje die het heel druk had met zijn studie en werk) op wintersport gingen. Hoewel ik genoeg wintersportreisjes gehad heb afgelopen tijd (of nou ja, ik heb daar eigenlijk nooit genoeg van), is dit toch weer iets heel anders. Dit was wat wintersport tot twee jaar geleden eigenlijk altijd voor mij betekende. Een hele week skiën, ’s ochtends zelf broodjes halen bij de bakker, om half elf warme chocolademelk, om half twee lunch en om half vijf als laatste naar beneden, geen apres ski, iedere avond vroeg slapen. Fijn om dat ook weer eens meegemaakt te hebben.

Hoop dat jullie de vlog – ondanks mijn gevoel dat ik het maar half gedaan heb – toch weer leuk vinden!

Liefs,
Annemerel

Delen:

5 Reacties

 1. Ilse
  maart 14, 2016 / 19:59

  Wat een leuke vlog en tof om die ski-beelden zo te zien!

 2. maart 15, 2016 / 06:16

  Ziet er top uit! Leuke vlog

 3. Danielle
  maart 15, 2016 / 10:51

  Leuke vlog! Super gezellig om zo als familie op vakantie te gaan lijkt me. ps. moest wel lachen om die enorme salade op het laatst ;)

 4. maart 15, 2016 / 16:33

  oh wintersport en wintersporteten! ik krijg er zoveel zin in sneeuw van (en honger).

 5. Rozemarijn
  maart 17, 2016 / 19:12

  Mag ik terug? ;-)