SNAPSHOT DIARY: 13/2

 photo Recently Updated163.jpg


 photo Recently Updated163.jpg

Morning! Of nou ja, het is bijna middag. Ik heb voor het eerst in tijden ECHT uitgeslapen. Als in: geslapen tot half elf. En dan niet van 9.00u tot 10.30u Instagram vernieuwen, maar gewoon echt slapen. Zo lekker. Ik word ook echt uitgeslapen wakker. FIJN! Na een quick shower en ontbijt duik ik achter mijn MacBook om mijn snapshot diary in elkaar te zetten, want die zou ik vandaag wel graag op tijd online hebben.

Als de bel gaat, gaat er even een schokje door mijn lichaam. Zouden het bloemen voor Valentijnsdag zijn? Ik heb niets wat in de verste verte ook maar lijkt op een date, maar ja het kan altijd, toch?! Ik weet niet waarom ik die illusie had eigenlijk. Maar eh.. het was een pakketje met nagellakjes van Essie. Ook heel erg leuk. Ik heb de kleur High Class Affair (de bovenste op het briefje dat er bij zit) nu op mijn nagels zitten en dat is echt een mooie dekkende zachtroze kleur. Ik maak morgen even een foto, want het is nu pikdonker en de kleur komt niet goed over.

 photo Recently Updated163.jpg

HOLA! Make-uploos en ik dacht ik was mijn haar een dagje niet… had ik beter wel kunnen doen want het zit voor geen meter. Muts dus.

Het is droog en de zon schijnt een soort van, ik vind het – na twee blogs – tijd voor een wandeling. In mijn ski-jas, want die zit lekker en het is koud.

 photo Recently Updated163.jpg

Dit vind ik stiekem nog steeds de mooiste ski-jas die er is. Ik zou heel graag nog een mooie Kjus jas hebben, maar ik kan niets vinden dat ook maar in de buurt komt van deze jas. Luxe problemen he?

Onderweg haal ik bij mijn favoriete bakker Philippe Galerne een broodje met champignons en ragout. Zo lekker.

 photo Recently Updated163.jpg

Bij Paagman op de Fred hebben ze sinds donderdag ook mijn boek, yes! En ik sta naast Ellen Hoog, best mooi toch? Ik signeer alle exemplaren die ze in de winkel hebben liggen. Straks is een ongesigneerd exemplaar specialer dan een exemplaar waar een handtekening van mij in staat. Voor wie het boek al heeft en hem toch nog graag gesigneerd wil hebben, ik ben maandag in Groningen, woensdag in Den Haag en donderdag in Rotterdam bij Run2Day. Inschrijven kan nog steeds via de website van Run2Day.

 photo Recently Updated163.jpg

Dit vind ik zo bijzonder. Mijn wijk is gebouwd eind negentiende eeuw, maar tijdens de tweede wereldoorlog is een deel plat gegooid voor de Atlantikwall. Na de tweede wereldoorlog is die weer dicht gegooid en zijn er nieuwe huizen gebouwd. Hier zie je heel goed de oude en nieuwe stijl woningen die tegen elkaar aan zijn gebouwd. Als je hier wandelt zie je ook overal bordjes met informatie over hoe het vroeger was, hoe het in de oorlog was en hoe het nu is. Ik vind dat dus super interessant.

Home sweet home, nieuwe trui, want die ander stonk ineens. Kan gebeuren.

 photo Recently Updated163.jpg

Interview en kader voor mijn metropagina van komende dinsdag zijn uitgewerkt. Nu alleen nog een recept en column, maar die bewaar ik voor zondag.

Bij mijn ouders. Heel de dag al zin in een lekkere cappuccino, dit keer eens niet mezelf te buiten gegaan aan koffie-to-go, maar mijn eigen koffie bij mijn ouders gebouwd met behulp van hun Nespresso apparaat (die van mij is nog steeds stuk). Hij is best goed gelukt, al zeg ik het zelf.

 photo Recently Updated163.jpg

JA EEN VALENTIJNSDAG CADEAU!!!!! Van lieve Aranka, een Jogha broekje, dat ik… heel stom niet gefotografeerd heb en bij mijn ouders heb vergeten mee te nemen (dus ook niet meer kan fotograferen vandaag). Komt nog wel. Dankjewel lieve Aranka, heb ik toch nog een Valentijn!

Wijn en quiche met broccoli en zalm. Het recept voor de quiche komt volgende week op mijn moeders blog. Dat is wel jammer, vroeger maakte ze nog wel eens recepten voor mijn blog, maar nu zijn die ineens allemaal voor haar eigen blog.

 photo Recently Updated163.jpg

Mijn vader is de keuken aan het opruimen en ik zit op de bank en kijk er naar. Ik weet dat ik hem eigenlijk zou kunnen helpen en mijn hoofd zegt sta op, sta op, ga je vader helpen in de keuken. Maar mijn lichaam blijft zitten. Ken je dat gevoel? Dat je jezelf gewoon niet in beweging krijgt terwijl je hoofd echt verwoede pogingen doet om dat lichaam wel in beweging te krijgen. Ik heb dat ’s ochtends in bed ook heel vaak.

Home sweet home, half tien. Omdat ik morgenochtend (vanochtend dus) al vroeg richting Amsterdam moet voor de Adidas Battle maak ik nu mijn snapshot diary alvast. Ik ga met de kippen op stok, want morgen (vandaag dus) is de grote battle met Francien, Laura, Esmée en Jenny. Alle hens aan dek en fris en fruitig aan de start verschijnen morgen ;-).

Liefs en fijne zondag!
Annemerel

Delen:

8 Reacties

 1. februari 14, 2016 / 12:20

  Die muts staat je cool! Succes met de Adidas Battle vandaag, ben heel benieuwd hoe dit is gegaan.

 2. nettelie
  februari 14, 2016 / 12:27

  Ik hou van mutsen op bad hair days! Gister ook nog gebruik van gemaakt :’)

 3. februari 14, 2016 / 12:29

  Ohjaaa de battle! Ben benieuwd wie er gewonnen heeft!

  Ik heb vanochtend je boek uit gelezen, wat een bom motivatie krijg je daar van! Heel fijn :)

 4. februari 14, 2016 / 12:54

  Mooi cappuccinootje, mmm :-)

 5. februari 14, 2016 / 13:05

  Wat een fijne dag heb je gehad. Haha, je moeder maakt geen reepten meer voor jouw blog, geniaal. Ik heb trouwens meteen eens even bij je moeders blog gekeken, want dat had ik nog niet eerder gedaan.. Wat ziet die er leuk uit!

 6. februari 14, 2016 / 13:25

  De muts staat je goed hoor, dus dan is een bad hairday ook niet zo erg haha!

 7. Ilse
  februari 14, 2016 / 16:12

  Die cappuccino ziet er heerlijk uit en de muts staat je goed!

 8. februari 16, 2016 / 06:29

  Ooo dat willen helpen maar niet op kunnen staan is zo herkenbaar! Ik heb dat thuis ook heel vaak, maar dan is er vaak niemand die het voor me doet.