LET’S TALK ABOUT: My Valentine

 photo IMG_9652.jpg

Vorig jaar was mijn pot Nutella mijn Valentijn. Dit jaar is mijn Valentijn iets minder dikmakend. Ik zeg bewust ‘iets’ minder dikmakend, want deze Valentijn heeft nu niet bepaald een goede invloed op mijn dieet. Sterker nog, deze Valentijn heeft Nutella bij mij geïntroduceerd. Over wie ik het heb? Mijn lieve kleine knappe zus Roosmarijn natuurlijk.

Ik vind het wel weer eens tijd om een ode aan haar te schrijven, want zonder Roos weet ik niet of ik hier nu zo vrolijk achter mijn MacBookje gezeten had. Roos is er namelijk altijd, voor kleine paniek, voor grote paniek. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds, of ’s nachts het maakt niet uit.

“Roos mijn huis is een teringzooi en ik kan zo echt niet werken, maar ik heb dus echt geen tijd om op te ruimen, kun je me alsjeblieft helpen?”

“Roooooos morgen gaat mijn boek naar de drukker en ik ben als de dood dat er nog een paar domme dingen in staan en ik wil niet dat mijn boek gedrukt wordt, help, help, help, wil je het alsjeblieft nog eventjes helemaal doorlezen?” 

“Roos ik heb nu wel dit interview gedaan maar ik heb dus echt geen tijd om dat bandje uit te tikken, het is met Novak Djokovic. Ik weet dat je meer fan bent van Nadal, maar kun je alsjeblieft mijn bandje uit tikken?”

“Rosieeee dinsdag is de fotoshoot van mijn boek en ik heb geen visagist maar ik wil wel een beetje leuk voor de dag komen want ja het is een boek enzo… kun je alsjeblieft mijn make-up doen?”

“Roosjeee wil jij die video voor mij editten want ik heb daar geen tijd voor en hij moet morgen online en anders heb ik niets en help help help!!!”

“Roos ik moet dus een video maken voor Pickwick en ik moet vragen aan iemand stellen en diegene moet ook vragen aan mij stellen. Wil jij met mij in de video?”

“ROOS!!! HELP ik heb vanavond een interview en er moet gekookt worden maar ik heb geen tijd om te koken en mijn huis is ook een teringzooi en alsjeblieftttttt?”

“Roos wil je een foto van me maken (of een stuk of driehonderd) dan maak ik er ook eentje van jou…”

Al deze verzoeken zijn het afgelopen jaar ingewilligd. Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren wanneer er voor het laatst een verzoek niet is ingewilligd. Als dank koop ik kaartjes voor Justin Bieber en Coldplay en dit weekend rij ik haar eventjes naar Oostenrijk, zodat ze daar twee weken skiles kan geven. ZO GAAF! Maar… ik weet nog niet hoe ik die twee weken zonder haar moet overleven.

Zoals Taylor Swift in haar nummer ‘New Romantics’ al zingt “The best people in life are free”. Roos behoort voor mij zeker tot die best people. LOVE YOU ROSIE!

Liefs,
Annemerel

Delen:

14 Reacties

 1. februari 14, 2016 / 17:18

  Lief <3

 2. Ilse
  februari 14, 2016 / 17:22

  Wat ontzettend lief en wat leuk dat Roos skiles gaat geven!

 3. februari 14, 2016 / 17:26

  Wat een lieve blog :) En wat fijn dat jullie zo goed op elkaar aan kunnen :) Want Rosie mag dan wel lieve dingen doen voor jou, ik vind haar ‘eventjes’ naar Oostenrijk rijden ook heel lief, hoor!

 4. februari 14, 2016 / 17:35

  Ah, wat mega lief! Ik denk dat weinig zussen een band hebben zoals die van jullie. Heel lief! X

 5. februari 14, 2016 / 18:02

  Ah wat een superlief artikel! ?

 6. februari 14, 2016 / 18:11

  Ah so sweet! Sisters are the best.

 7. februari 14, 2016 / 18:12

  Wat een lief bericht aan Roos. Je mag jezelf gelukkig prijzen met zo’n zusje!

 8. februari 14, 2016 / 18:28

  Wat mooi! Gaat ze zo blij mee zijn!

 9. Tamar
  februari 14, 2016 / 20:42

  Super lief!

 10. februari 14, 2016 / 22:27

  Lieve zus hoor!!!

 11. februari 15, 2016 / 11:29

  Heel lief om te lezen! Echte zusterliefde ;)

 12. floflo_nl
  februari 15, 2016 / 23:29

  It seems that your need more a hireling or a minion than a Valentine !

 13. februari 16, 2016 / 06:25

  Super lief! Wat een geweldige band hebben jullie toch!